Swiss School of Business and Management

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tietoja SSBM: stä

134569_Artboard1-100.jpg

SSBM on globaali , innovatiivinen ja ainutlaatuinen koulu, jossa on opiskelijoita ympäri maailmaa. Ohjelmamme on suunniteltu yli 30 alan yhteistyökumppanin kanssa . Takaamme sveitsiläisen korkeakoulutuksen ja huippuosaamisen.

SSBM sijaitsee pääasiassa Genevessä, Sveitsissä, ja se on rekisteröity Geneven kantonissa rekisteröintinumero CHE-131.073.981.

SBM Geneve on EduQua-akkreditoitu.Swiss-laatumerkki jatkokoulutuslaitoksille (EduQua) (saksaksi: Schweizerisches Qualitätszertifikat für Weiterbildungsinstitution “EduQua”) on Sveitsin kansallinen laadunvarmistuselin ja ensimmäinen sveitsiläinen laatumerkki, joka on suunnattu aikuisten jatkokoulutukseen. EduQua on Sveitsin valaliiton hallituksen tunnustama ja tukema akkreditointielin; se on ensimmäinen Sveitsin julkisten ja yksityisten oppilaitosten laatusertifikaatti. EduQua on johtava laadunvarmistuselimen akkreditointijärjestelmä jatkokoulutukseen. Kantonin opetusministerien konferenssi (EDK) tukee eduQuaa virallisesti tunnustettuna laadunvarmistusjärjestelmänä.

EduQua-laatumerkinnän saa vain tunnustetun tarkastuslaitoksen kautta Sveitsin akkreditointitoimisto SAS (Schweizerischen Akkreditierungsstelle SAS) Sveitsin valtiosihteeristön alaisuudessa, SECO, joka on osa liittovaltion talous-, koulutus- ja tutkimusministeriötä.

134561_eduqua_logo_notxt_mit_Schutzraum_cmyk.jpg

Näkemyksemme

VISIOAMME on olla ainutlaatuinen, innovatiivinen ja kansainvälinen liiketalous- ja johtamiskoulu, joka tarjoaa huippututkimusta, harjoittelua ja koulutusta.

Tehtävämme

Olemme sitoutuneet tarjoamaan jatkuvasti huippuosaamista koulutuksesta ja asiantuntemustamme liiketalouden koulutuksessa innovatiivisen huipputeknologiamme ja korkealaatuisen oppimiskokemuksemme kautta. Kannustamme monimuotoisuutta ja globaalia yhteydenpitoa opiskelijoiden, tiedekunnan ja liikekumppaneiden välillä.

Asiaankuuluva koulutus

SSBM auttaa sinua hankkimaan pohdinta- ja kriittisen ajattelutavan, joka on välttämätöntä nykypäivän yhteiskunnan ymmärtämiseksi. Tunnustamme tosiasian, että henkilökohtainen menestys on kietoutunut laajempaan maailmaan, rohkaisemme opiskelijoita sitoutumaan kriittisen ajattelun parantamiseen.

Miksi valita SSBM?

  • SSBM on todella innovatiivinen ja johtava liiketalous- ja johtamiskoulu, jonka tavoitteena on viedä koulutus uudelle tasolle!
  • Pyrimme tarjoamaan erinomaisen oppimiskokemuksen , jolla on suora vaikutus ammatilliseen kehitykseesi.
  • Ainutlaatuisilla ohjelmillamme voit vahvistaa strategista visioasi, tehokkuutesi ja johtajuutesi hallita nykypäivän organisaatioita.

134557_Promo5.png

Ohjelmamme

Ohjelmamme on suunniteltu yhteistyössä yli 30 kansainvälisen yrityksen kanssa !

Uskomme, että tieto tulee vahvoista siteistä teollisuuden johtajiin. Siksi olemme tehneet kumppanuutta joidenkin johtavien kansainvälisten yritysten kanssa suunnitellaksemme liiketoiminnan todellisuuteen mukautettuja ohjelmia.

134549_DSC_0272-Small.jpg

Tiedekuntaamme

Tiedekuntamme on maailmankuulu ja keskimäärin heistä on työskennellyt yli 15 vuotta erilaisissa kansainvälisissä yrityksissä. Tämä tosiasia auttaa meitä tavoitteessamme tarjota ylivoimainen oppimiskokemus , jolla on suora vaikutus ammatilliseen kehitykseesi .

Toimipaikka on Geneve, Sveitsi

Swiss School of Business and Management sijaitsee aivan liiketoiminnan ytimessä vilkkaassa Geneven kaupungissa, Sveitsissä. Geneven järven rannalla Alppien juurella sijaitseva Geneve kimaltelee yhtenä Euroopan kauneimmista kaupungeista.

Geneve on maailmanlaajuinen kaupunki, finanssikeskus ja maailmanlaajuinen diplomatian keskus, koska läsnä on lukuisia kansainvälisiä organisaatioita, mukaan lukien useiden yritysten ja kansainvälisten järjestöjen pääkonttorit.

Kampuksemme

SSBM Geneve tarjoaa koulutusohjelmia neljässä paikassa: Geneve (Sveitsi), Zagreb (Kroatia), Shanghai (Kiina) ja Moskova (Venäjä).

134554_DSC_0283-Small.jpg 134546_2.jpg 134546_2.jpg
134548_DSC_0281-Small.jpg 134547_DSC_0267-Small.jpg 134551_DSC_0284-Small.jpg

Business partn ERS

SSBM: n tiedekunta ja yhteistyökumppanit ovat tarjonneet konsultointi-, opetus- ja projektipohjaista palvelua yli 70 kansainväliselle ja kansalliselle yritykselle.

Uskomme, että akateemisen tiedon on oltava tiiviissä yhteydessä teollisuuteen, joka on paremman tiedon liikkeellepaneva voima nykypäivän nopeasti muuttuvassa ympäristössä.

134567_20-1-10_SSBM_1200x628px_facebook-4.jpg

Voimakas alumni

Verkottuminen on avainasemassa. Alumnimme koostuvat ihmisistä, joilla on erilaisia johtotehtäviä esimiehistä, päälliköistä CxOs-tasoon.

Mitä enemmän ihmisiä tunnet, sitä vahvempi sosiaalinen ja ammatillinen verkostosi on. Alumni-klubimme on tehokas ja kiinnostava tapa rakentaa tarvittava verkko.

134560_Promo14.png

Sijainnit

Geneve

Osoite
Rue de Chantepoulet 10
1201 Geneve, Geneve, Sveitsi

Zagreb

Osoite
Savska cesta 106
10000 Zagreb, Kroatia

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin