Read the Official Description

DESIGN urasi

SMC on akkreditoitu kansainvälinen online Business School tarjoaa etäopetusta kandidaatin, maisterin ja tohtorin ohjelmia opiskelijoille maailmanlaajuisesti. SMC tarjoaa mitä siltä odotetaan johtavan yliopiston - säätiön ja jatkuminen loistava ura. Ja paljon muuta: parasta palvelun laatu, korkein tarkkaavaisuutta, state-of-the-art eLearning tekniikkaa. SMC on edullinen ja tarjoaa parhaan hinta yrittäjäkoulutuksen klo verraton asiakasystävällinen opetusta tasolla. Kanssa lukemattomia verkossa koulutuksen järjestäjille markkinoilla, luottaa sydämesi. Luota SMC.

BEST SERVICE

opiskelijatyytyväisyys palkinto 2016

MAAILMANLAAJUINEN

opiskelijaa> 130 maista

vuodesta 1985

Edelläkävijöitä etäopetusviranomainen

KEITÄ ME OLEMME?

SMC on aidosti globaali yliopiston opiskelijoiden kanssa yli 130 eri maasta. Koulutamme korkea tuloksen tunnetta individualismin, erottua väkijoukkoja. Saat unsurpased palvelu, vahva ammatillinen verkostoja, tosi uramahdollisuuksia ja oltava joustavia paikoillaan ja aika.

PARHAAT KÄYTÄNNÖT

Ydin SMC: n ylioppilaskunnassa, joka koostuu korkean tuloksen nykyisestä yli 130 eri maassa, on kehittynyt ammattitaitoa ja tyypillisesti asuu huipulla kansainvälisesti tunnettuja järjestöjä ja yrityksiä. Tämä seikka luo vertaansa vailla lisäarvoa SMC: n opiskelijoille sikäli, koska he hyötyvät jakaminen laaja kokemus, tietämys ja parhaita käytäntöjä - todellinen kilpailuetu.

Täydellinen FIT

Joustava online-ohjelmia

SMC: n joustava verkossa ylempää korkeakoulututkintoa ja jatkotutkintoja voi seurata osa-aikaisesti mistä tahansa paikasta linjassa opiskelijan henkilökohtaisen ja ammatillisen sitoumuksia.

Työskentelevät ammattilaiset ja yksityishenkilöt

SMC tunnustetaan tarve ammattilaisia ​​ja yksilöiden kysynnän paras mahdollinen joustavuus. Meidän etäopiskelu järjestelmän avulla oppilaat voivat luoda henkilökohtaisia ​​kalentereita linjassa ammatillisia ja henkilökohtaisia ​​sitoumuksia.

Käynnissä olevat ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on käynnissä; ohjelmat voi seurata mistä tahansa, milloin tahansa ja mitä tahansa tahtiin.

Henkilökohtainen huomio on tunnusmerkki SMC palvelukulttuurin. Hallintomme ja tiedekunnan on yksi kaikkein reagoiva, huomaavainen, ja palvelu on suunnattu koulutuksen areenalla. Tämä näkökohta, joka merkittävästi parantaa oppimiskokemus, laatu, ja menestys.

AKKREDITOINTI

SMC on akkreditoitu Akkreditointi neuvoston kauppakorkeakoulujen ja ohjelmat (ACBSP), johtava erikoistunut akkreditointi yhdistys yrittäjäkoulutuksen tukemiseen, juhlii ja palkitsevaa opetuksen huippuosaamista. ACBSP on ohjelmallinen akkreditointielin Yhdysvalloissa tunnustettu neuvoston Higher Education Accreditation, Chea.

Programs taught in:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

MBA

SMC University

SMC: n online-MBA-ohjelma tarjoaa tasapainoinen yhdistelmä akateeminen ja käytännön liiketoiminnan sisältöä. Ohjelma tarjoaa vankka käsitys monimutkaisuudesta yrityksen o ... [+]

Best Value DEGREE

SMC: n Online MBA-ohjelma tarjoaa tasapainoinen yhdistelmä akateeminen ja käytännön liiketoiminnan sisältöä. Ohjelma tarjoaa vankka käsitys monimutkaisuudesta yrityksen organisaatio ja antaa käytännön työkaluja ratkaista usein ristiriitaisten etujen sen eri osastojen ja alueilla.

Tämä ohjelma on ihanteellinen suuri potentiaali, joka pyrkii johtamaan ja valvomaan toimintaa, sekä ne, jotka pyörittävät omaa liiketoimintaa ja on oltava perusteellinen käsitys tehtävät toteutetaan työntekijöiden eri yksiköissä. Yleistä luonnetta ohjelman saat tehokkaita työkaluja muuttamassa ideoita ja kykyjä osaksi menestyvän yrityksen. Työ-sijoitus etu MBA on sen laajalti hyväksytty luonnetta, minkä vuoksi upottaa itsesi eri alojen yritysjohdon.... [-]

Sveitsi Zug
Avoin ilmoittautuminen
Full-time
Part-time
2 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi
Location address
Vorstadt 26a,
Zug, Canton of Zug, 6300 CH
Social Media