Rushford Business School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

136117_RUSHFORD0-logo.png

Rushford Business School on virallinen nimi James Lind -instituutin Business Schoolille, Gevena, Sveitsi. Koulu tarjoaa liiketalouden ja johtamisen korkea-asteen ohjelmia. Olemme myös ainutlaatuisia tarjoamalla useita MBA-ohjelmia, joilla on tekninen erikoistuminen, ja lisäämme edelleen teknisiä erikoistumisia kasvavan kasvun myötä.

100-prosenttiset verkko-ohjelmassamme sopivat hyvin opiskelijoille ympäri maailmaa, jotka haluaisivat saada korkealaatuista koulutusta johtavasta European Business Schoolista kohtuuhintaisella lukukausimaksulla. Osana JLI-globaalia instituutiota hyödynnämme verkostoja, tietoa, kokemusta ja maantieteellistä leviämistä opiskelijoiden eduksi.

136118_JLI-Logo-1-300x300.png

JLI on kansainvälinen oppilaitos, jonka pääkampus sijaitsee Sveitsissä. Valmistelemme opiskelijamme uraan kansanterveydessä, terveydenhoidossa, lääketieteissä, kliinisessä tutkimuksessa, kliinisissä tieteissä, maataloudessa ja liikkeenjohdossa.

Yli 80 maan opiskelijoiden ja yli 5000 alumnin kanssa ympäri maailmaa kasvava globaali yhteisömme on todistus JLI: n opiskelijoiden erinomaisesta koulutuksesta ja taitojen kehittämisestä. Tarjoamme opiskelijoillemme joustavan, omatempoisen oppimisympäristön, jota voidaan mukauttaa kunkin opiskelijan yksilöllisiin tarpeisiin. Tiedekuntamme on sekoitus korkeakoulujen ja teollisuuden asiantuntijoita, jotta opiskelijat altistuvat sekä opiskelualueensa teoreettisille että käytännön näkökohdille.

134186_pexels-photo-1595391.jpeg

Tehtävämme

Tutkimuskeskeisenä laitoksena toteutamme innovatiivisia ja kansainvälisesti tunnustettuja liiketoimintaohjelmia, joilla on positiivinen vaikutus liiketoiminnan kasvuun ja yhteiskunnalliseen kehitykseen.

Jatkamme liiketoimintakäyttäytymisen ja tutkimuksen hyödyntämistä:

 • Kehitetään ja laajennetaan johtavien akateemisten ja vaihto-kumppaneiden kansainvälistä verkostoa maailmanlaajuisen tutkimus- ja opetusympäristön tarjoamiseksi.
 • Kehitetään toimialakohtaisia liiketoimintataitoja ottamalla mukaan keskeiset mielipidevaikuttajat.
 • Kehitetään johtajia ottamaan vastuuta sosiaalisesta vastuusta ja kohtaamaan ainutlaatuiset henkiset ja henkilökohtaiset haasteet.
 • Kehitetään kypsitä ja omavaraisia persoonallisuuksia, joilla on kulttuurien välinen osaaminen ja kriittinen ajattelu.

Näkemyksemme

Visiomme on olla Euroopan johtavien kauppakorkeakoulujen joukossa ja tunnustaa kansainvälisesti innovatiivisista liiketoimintaohjelmista, jotka auttavat yrityksiä ja instituutioita pysymään suotuisalla kasvukäyrällä. Tutkimuksellamme on kukoistava vaikutus liiketoimintakäytäntöihin, johtamiseen ja akateemiseen kirjallisuuteen. Kehitämme johtajia, joilla on maailmanlaajuinen ulottuvuus ja jotka hyödyntävät mahdollisuuksiaan olla yhteydessä yrityksiin ja yhteiskuntaan saadakseen aikaan arvokkaan, rakentavan ja eettisen eron.

Meidän arvomme

 • Seuraavat arvot hallitsevat meitä tehtävämme ja visiomme toteuttamisessa:
  • Akateeminen huippuosaaminen, erikoistaidot ja tutkimusfokus.
  • Ajateltu johtajuus ja innovaatio.
  • Kriittinen ajattelu, oikeudenmukaisuus ja rehellisyys.
  • Etiikka, sosiaalinen vastuu, hyväntahtoisuus, vastuuvelvollisuus, vastuullisuus ja avoimuus.
 • Meillä on loputon lähestymistapa, joka ylittää laatu- ja palveluohjelmat kaikessa mitä teemme. Opiskelijoiden uran muotoilu on kaiken tekemämme keskipistettä. Tämän saavuttamiseksi tutkitaan kaikkia mahdollisia keinoja mentoroinnista esittelyyn ja viittaamiseen ennen asianomaista alaa.
 • Arvostamme kaikkia opiskelijoitamme ja panostamme heidän henkilökohtaiseen ja ammatilliseen kasvuun ja kehitykseen sekä autamme heitä heidän urapolullaan perustarpeista itsensä toteuttamiseen.
 • Suunnittelemme harkiten opiskelijoitamme seuraamalla alan tärkeimpiä muutoksia ja ryhtymällä tarvittaviin toimiin, jotka valmistelevat heidät etukäteen vastaamaan tulevaisuuden haasteisiin.

134159_pexels-photo-1438072.jpeg

Online-opetuslähestymistapa

Toteutamme koulutuslähestymistavan tavoitteena on tunnistaa kunkin henkilön erityiset koulutustarpeet ja ura-toiveet. Tämän ymmärryksen perusteella on otettu käyttöön tehokkain henkilökohtainen mentorointiratkaisu, jotta yksilö voi hyödyntää koulutusohjelmasta kaiken hyödyn.

Uskomme vakaasti siihen käsitykseen, että jokaisella ihmisellä on omat vahvuutensa ja että heidät voidaan valjastaa oikean oppimisalustan ja lähestymistavan avulla. JLI-opiskelijat tietävät täysin, että itsetuntemuksella on yhtä tärkeä merkitys akateemisella tiedolla.

Uskomme, että Internet on tehokkain oppimisväline maailmassa, minkä vuoksi käytämme sitä tuomaan tietoa opiskelijoillemme.

Tilastot kertovat, että maailmanlaajuisesti Internetin käyttäjiä on tällä hetkellä noin 1 688 870 408 ja tämä määrä kasvaa edelleen.

Nykyinen sukupolvi haluaa välittömän pääsyn kaikkeen, milloin vain haluaa ja missä tahansa. Sama pätee koulutukseen. Opiskelijat ja työskentelevät ammattilaiset haluavat koulutuksen matkalla, ja JLI käyttää Internetin voimaa voidakseen tehdä niin tehokkaasti ja poistaakseen kaikki esteet matkan varrella.

JLI: llä käytämme Internetiä maksimoimaan oppimisen tehokkuus nykyaikaisessa ympäristössä tarjoamalla samalla opiskelijoille kaikki tarvitsemansa tiedot lääke- / kliiniseen tutkimukseen / terveydenhuoltoon.

JLI työllistää lukuisia alan ammattitaitoisia ammattilaisia mentorina opiskelijoille tarjotakseen heille todelliset teollisuuden näkökulmat. Tämä auttaa tavoittelevia ammattilaisiamme saavuttamaan rajapinnan itse teollisuuteen. Mentorointi tarjoaa paljon neuvoja koulutukseen ja urasuunnitteluun.

JLI-opiskelijoita kehotetaan osallistumaan huipputekniseen online-kampuksen tutorointikeskukseen (OCTC), joka on luotu tehokkaaseen tietojen jakamiseen opiskelijoiden ja tiedekunnan välillä.

Uskomme oppilaidemme valmistelemiseen tosielämän tilanteisiin omakohtaisten kokemusten avulla toteuttamalla mallisessioita tehokkaiden online-koulutusalustoidemme kautta.

Sijainnit

Geneve

Osoite
James lind Institute Rue de la Cité 1, 1204 Genève, Switzerland
1204 Geneve, Geneve, Sveitsi