Read the Official Description

Tervetuloa IBMS ...

IBMS tarjoaa sinulle työkalut, tietoa ja kokemuksia sinun tulee määritellä menestys oman ehdoin ja sitten saavuttaa sen. Olemme sitoutuneet tarjoamaan sinulle monipuolinen ja tasapainoinen vielä keskittyneet koulutuksen, joka tekee sinusta erittäin houkutteleva tulevaisuuden mahdollisille työnantajille. Sinulla on hyvät mahdollisuudet parantaa tietämystä kautta opetusohjelmia ja ajan toimintaa tukee state-of-the-art resursseja.

Tietoja IBMS

IBMS, sinulla on hyvät mahdollisuudet parantaa tietämystä kautta opetusohjelmia ja ajan toimintaa tukee state-of-the-art resursseja.

Yhdistä nämä ominaisuudet, joilla on kokemusta, tiedekunnan ja henkilökunta, jotka ovat tarkkaavainen yksilöllisiä tarpeita, ja kansainvälisissä kaupunki Geneve sinulla on resepti menestykseen. IBMS tarjoaa sinulle työkalut, tietoa ja kokemuksia sinun tulee määritellä menestys oman ehdoin ja sitten saavuttaa sen. Olemme sitoutuneet tarjoamaan sinulle monipuolinen ja tasapainoinen vielä keskittyneet koulutuksen, joka tekee sinusta erittäin houkutteleva tulevaisuuden mahdollisille työnantajille.

IBMS, MBA on maadoitettu filosofia joka saa alkunsa Yhdysvalloissa koulutusjärjestelmää. Keskittynyt kehittämään yksilön todellinen potentiaali MBA tarjoaa arvot johtama opetussuunnitelma keskittyy johtajuutta, innovaatioita ja parhaita käytäntöjä.

IBMS, MBA voidaan tutkia monin eri tavoin:

12 kuukautta Full-time MBA-ohjelma 18 kuukautta Osa-aika EMBA opetetaan iltaisin ja viikonloppu luokat enintään 24 kuukautta Flexi Modular MBA viikonloppu luokat

Tulevaisuus liiketoimintaa riippuu onnistunut kehittäminen sen ihmisiä. Siksi meidän Executive Education työ on niin tärkeää. Meidän Business School tarjoaa tukevan ympäristön ja erinomaiset palvelut tuottaa Executive Education. Tiiviissä yhteistyössä liike, odotamme kehittää seuraavan sukupolven johtajia ja yritysjohtajia. Ihmiset, jotka eivät vain kehittää vahva, menestyksekkään uran mutta joka tekee myös todellista merkitystä laitosten suoritukset he työskentelevät. Tarkemmin tarjoamme:

BBA 4 vuotta ohjelmia TTH yhden vuoden ohjelma TTH 6 kuukautta ohjelman Ammatillisen Kirjanpito-ohjelma

Mikä tahansa näistä osaamisalueiden tarjoaa leveys ja syvyys sekä yksilön uran ja yrityksille ne vaikuttavat. Kokoa kuitenkin ne edustavat voimakas esityslistan liiketoiminnan muutoksen. Kukin ohjelma on suunniteltu kunnianhimoinen, lahjakas tuloksen. Tavoitteenamme on, valmistella henkilöitä korkean tason johtamistaitoja oman alansa.

Tavoitteet & tavoitteet

IBMS Ohjelman tarkoituksena on viljellä johtajuutta ja tehoa tarpeen asettamiin haasteisiin johdon kansainvälisellä tasolla. Se perustuu amerikkalaistyylinen opetussuunnitelma ovat sarjan interaktiivisen ja intensiivinen. Professorit IBMS tinkimättömästi valitaan paras konsulttien ja ammattilaisia ​​omalla alallaan monien tilalla tehtävissä Euroopan suurin kauppakorkeakouluissa.

Uuden kouluvuoden tuo uusia haasteita ja mahdollisuuksia. Ymmärrämme jokainen oppilas on hänen ja hänen omat unelmansa, joskus, ei aina osa tätä valtavaa julkista, yhteyksien maailmassa, mutta IBMS on täällä auttaa sinua ainutlaatuinen löytö kohtalo, joka on hyvin henkilökohtainen ja rakas meille jokaiselle.

Työmme täällä yhdessä on perusta elämän täynnä maailmanlaajuinen palvelu ja johtajuutta. Olemme istutus siemen, joka luo unelmia, tavoitteita ja intohimoja sinulle ja perheille. Tiimimme on sitoutunut auttamaan kulttuuriin, kasvaa, rehu- ja valvomaan niitä vaalia unelmia, jotka alkavat kukkiva aikana aikaa IBMS. Että pieni siemen unelma, joka on meissä jokaisessa on aivan IBMS oli meille yli 20 vuotta sitten. Tämä unelma meille tuli todellinen ... ja olemme niin ylpeitä sanoa, tänään, tervetuloa tässä maailmassa on tullut IBMS, yksi Sveitsin aidosti riippumaton, globaalisti keskittynyt ja laatua instituutioiden.

Miksi IBMS?

Ansaita Masters of Business Administration (MBA) tutkinnon, voi tarjota sinulle johtamistaitoja ja liiketoimintaosaaminen, jotka avaavat uusia uramahdollisuuksia sinulle. Jos työskentelet yritysten ja etsivät liikkua ylös tikkaita tai siirtyä nykyisestä alueen asiantuntemusta uuden, MBA-ohjelma voi auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi. MBA-ohjelma on myös käynnistää sinut paljon korkeampi palkka valikoima, että ylemmän tason johtajille ja päälliköille nauttia. Lisäksi korkean tason tehtävissä MBA avulla voit pitää, työsi on usein enemmän mielenkiintoista ja antoisaa.

MBA Erikoistumisohjelmat!

Nyt, enemmän ja MBA-ohjelmat tarjoavat koulutusta, joka ylittää yleisen liikkeenjohdon tarjota aihealueen asiantuntemusta. Niinpä esimerkiksi, jos urasuunnitelmat ovat alalla sähköisen kaupankäynnin, löydät meidän MBA-ohjelmien kanssa voimakas keskittyminen tällä alalla. Lisäksi monet MBA-ohjelmien avulla voit ansaita erikoistuminen määrin, joten voit yhdistää liiketalous koulutusta koulutukseen toisessa alalla, kuten Human Resources, laskentatoimi jne

MBA Pitoisuudet ja erikoisalojen seuraavat pääaineet:

Laskentatoimi ja rahoitus Yrittäjyys & Operatiivinen johto Yleinen johtaminen henkilöresurssit Markkinointi ja Brand Marketing Management Projektinhallinta Matkailu ja Travel Management

Programs taught in:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

MBA

Institute of Business & Management Sciences

IBMS`s MBA in International Business tutkinto antaa puitteet ammattilaisten ymmärtää tätä jännittävää ja monimutkaisten yritysten globaalia toimintaympäristöä ja erityist ... [+]

MBA Business Administration tai International Business:

Globalisoituminen liiketoiminta on todellisuutta kokema jokaisessa maassa maailmassa, mutta erityisesti Yhdysvalloissa, ja Euroopassa, jossa yritykset lähde raaka-aineet, valmistaa ja myydä kaikkialla maailmassa. Sama pätee palvelualalla jossa kaikki tärkeimmät taloudelliset ja palvelut toimielimet ovat toimintaa suurimmissa kaupungeissa maailman.

Business Administration ammattilaisten tässä uudessa ja jännittävässä aikakausi on valtavia mahdollisuuksia maailmanlaajuisesti uraa, jotka ovat haastavia ja palkitsevia samaan aikaan. IBMS`s MBA in International Business tutkinto antaa puitteet ammattilaisten ymmärtää tätä jännittävää ja monimutkaisten yritysten globaalia toimintaympäristöä ja erityistä tietämystä, jotta ne toimivat tehokkaasti heidän valitsemassaan alueen etua.... [-]

Sveitsi Geneva
February 2019
Full-time
18 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Location address
Rue Voltaire 16
1201 Genève

Geneva, Geneva, 1201 CH
Social Media