Read the Official Description

HSO Business School on ainutlaatuinen menestystarina. Resepti: käytännön yrittäjäkoulutuksen. HSO on yksi johtavista kauppakorkeakouluista Sveitsissä. Hän on johdonmukaisesti suunnattu markkinoiden tarpeisiin. Ja tämän jälkeen 1954th Ydin sen menestys on osaamista ja käytännön liiketoiminnan koulutus perustuu kahden koulutusjärjestelmään, mikä tekee Sveitsi yksi menestyneimmistä maista maailmassa. Perustettiin moderni kauppakorkeakoulu Zürich-Oerlikon, HSO on nyt edustettuna kuudella paikkakunnalla yli 3000 opiskelijaa. Koska valtakunnallinen Business School tekee matkan kaupallinen tutkinto liiketoiminnan jatko ilmaiseksi. Ainutlaatuinen juttu siitä: HSO koulutusohjelma tuo ammattilaisten ja johtajien heidän urallaan seuraavalle korkeampi tavoite - kiitos jatkuva koordinoidun koulutusohjelma. Tämä vaihtelee liittovaltion tutkintotodistusten ja Nachdiplomen Euroopassa tunnustettu kandidaatin ohjelmia globaalisti akkreditoituja maisterin ja tohtorin ohjelmia. Nykyään markkinoilla edellyttää ihmisille mahdollisimman korkeatasoinen tehokkaan kansallisen ja maailmanlaajuisia toimia osaamisen ja luovaa voimaa. HSO on täällä vipu. Menestyksen niiden opiskelijoiden ja toimivan ja menestyvän talouden.

Programs taught in:
Englanti
Saksan kieli

Tämä koulu tarjoaa myös:

1-vuotinen EMBA

HSO Executive Business School

Executive maisteriohjelman, joka antaa sinulle avainpätevyydet ylimmälle johdolle tai itsenäisenä liiketoimintana, lisävarusteena ... [+]

Executive maisteriohjelman erikoistuminen ja täydentäviä vaihtoehtoja valintasi Executive maisteriohjelman, joka antaa sinulle avainpätevyydet ylimmälle johdolle tai itsenäisenä liiketoimintana, lisävarusteena masennus mahdollisuuksia meidän tai koulujen ulkomailla. kuuluu kaikille, joilla on laaja liiketoiminnan koulutusta ja on monen vuoden työkokemus, joista kaksi vuotta jäsenenä keskellä tai ylimmän johdon, ja niiden runsaasti kokemusta ja asiaa määrin vastuussa strategiasta ja / tai johtamiskokemusta.

Faktoja Kohderyhmä: (orastava) Keskipitkän korkeampi jäljettömiin saavutus ja / tai johdon vastuuta

Kesto: 2 lukukautta + Diplomityö

alkaa:

Tammi / helmikuu Huhti- / toukokuussa elokuu Lokakuu ... [-]
Sveitsi Zürich Basel Bern Lucerne St. Gallen Thun  + 3 More
February 2019
Part-time
1 vuosi
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi