Read the Official Description

Kuka on BSL?

Vuonna 1987 perustettu Business School Lausanne (BSL) on Sveitsissä sijaitseva innovatiivinen liiketoimintakoulu. Tarjoamme oppimisympäristön, jonka avulla ihmiset ja organisaatiot voivat menestyä luomalla elinkelpoisia liiketoimintaratkaisuja planeettamme ja sen ihmisille.

Nykyään maailmassa tarvitaan enemmän kuin koskaan, johtajien ja yrittäjien uusi sukupolvi. Yksi, joka välittää ei olemisesta maailman paras, vaan parhaimman maailman. Opiskelijoiden mahdollistaminen "olla muutos" on inspiroiva työmme.

Kuusikymmenen kansallisuuden opiskelijat ja monipuoliset taustat yhdistyvät kokeneen tiedekunnan kanssa yhteistyön tutkimiseen liiketoiminnan voima hyväksi. Pienissä ja yksilöllisissä luokissa professorit tuovat viimeisimmät yritystiedot luokkahuoneeseen joka päivä ja tukevat oppilaitamme saavuttamaan täyden potentiaalinsa.

Menemme perinteisen koulutuksen ulkopuolelle. Kehotamme oppilaita toimimaan yhteistyössä, ei kilpailukykyisenä. Järjestämme opetusta ja oppimista yhteiskunnallisten, ympäristöllisten ja taloudellisten kysymysten ympärille sekä maailmanlaajuisesti että paikallisesti. Luomme avoimen tilan, jossa me kaikki, opiskelijat, professorit, henkilökunta, tutkijat ja sidosryhmät kokoontuvat kyselemään rohkeita kysymyksiä ja maksimoimalla niihin liittyvät arvot.

Sveitsissä BSL on sijalla 2 kansainvälisen maisterinsa puolesta

Tervetuloa kouluun ja odotamme yhteydenpitoa kanssasi!

Programs taught in:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

EMBA

Business School Lausanne

Sveitsissä BSL E / MBA on muuntuva, ei kaupallinen kokemus, joka helpottaa oppimista ja henkilökohtaista kasvua itsetietoiseksi, sopeutuvaksi ja vastuulliseksi johtajaksi ... [+]

Ohjelman yleiskuvaus

BSL E / MBA on muuntuva, ei kaupallinen kokemus, joka helpottaa oppimista ja henkilökohtaista kasvua itsetietoiseksi, mukautuvaksi ja vastuulliseksi johtajaksi.

Sinä aloitat henkilökohtaisen muutospyynnin, jonka avulla voit tuntea itsesi paremmin, paljastaa (uudelleen) oman henkilökohtaisen tarkoituksenne ja vaalia johtajuuskapasiteettia tehdä merkityksellistä muutosta maailmassa. Sinut upotetaan oppimistiloihin, jotka edistävät henkilökohtaista kasvua pehmeiden taitojen kurssien avulla, yksi-one-mentorointi ja mahdollisuudet muiden valmennukseen.Käännät liiketoiminnan päähän ja saatat altistua epätavalliselle ajattelulle kuin tavalliseen tapaan. Kolmiulotteisen oppimismeikkomme kautta "minä", "me" ja "me kaikki" voimme kehittää taitoja ja näkökulmia, jotka antavat sinulle mahdollisuuden ymmärtää ja vastata maailmanlaajuisiin liiketoiminnan haasteisiin yksilöllisestä, yhteisestä ja järjestelmällisestä näkökulmasta.Sijoitat ammatilliseen kasvuun ja tutkii mahdollisuuksia yhdistää aiemmat kokemuksesi, vahvuudet ja intohimosi urapoluksi. Voit venyttää itsesi ja soveltaa sitä, mitä opit suoraan MBA Consulting Project -projektin kautta: Valitse Business Plan -hankkeen käynnistys, perheyritys tai haluamasi yritys ja Etelä-Afrikan sosiaalisen vaikuttamisen konsultointiprojekti.BSL-allekirjoitusominaisuudetPieniä luokkia, joihin osallistuu 20 osallistujaa, joissa professorien henkilökohtaista huomiota ja tukeaProfessorit, jotka ovat maustettuja ja tällä hetkellä aktiivisia kauppiaita ja alan asiantuntijoitaKansainvälinen ja monipuolinen ympäristö, jossa on 60 kansalaistaOhjelman asetukset... [-]
Sveitsi Lausanne
September 2019
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Business School Lausanne

EMBA on kestävä liiketoiminta on ainutlaatuinen ohjelma Sveitsissä yhdistämällä MBA koulutus syvä sukellus liiketoiminnan kestävyyttä kautta BSL - University of St. Galle ... [+]

Ohjelman yleiskuvaus

Kestävän liiketoiminnan E / MBA on Sveitsin ainutlaatuinen ohjelma, jossa yhdistyvät E / MBA-koulutus ja syvä sukellus liiketoiminnan kestävyyteen BSL-yliopiston St. Gallenin yhteishanke kestävän liiketoiminnan kautta. Se on ihanteellinen niille osallistujille ja ammattilaisille, jotka haluavat rakentaa nykyistä kokemustaan ​​vaikuttamaan liiketoimintaan.

Tämä ohjelma yhdistää kahteen ohjelmaan yhdeksi, E / MBA: ksi ja kestävän liiketoiminnan tutkintotodistukseksi, mikä johtaa kokonaisvaltaiseen oppimiskokemukseen, joka muuntaa liiketoimintaasi ja itsesi johtavaan muutokseen ja innovaatioon paremman maailman puolesta. Harjoittelet käytännössä kaikki peruskurssit E / MBA-ohjelmasta ja jatkat yhden vuoden kestävän kehityksen erikoistumisalueella. Tuloksena on ohjelma, joka muovauttaa sinut itsetietoiseksi, osaavaksi ja kestävyyteen perehtyväksi liiketoimintaedustajaksi.... [-]

Sveitsi Lausanne
September 2019
2 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi

Business School Lausanne: School of the 21st Century

Business School Lausanne