Read the Official Description

Kuninkaallinen musiikkiakatemia, koska se on muotoiltu tänään tuotiin noin vuonna 2010 sulautumisen Kuninkaallinen musiikkiakatemia Århusissa, perustettiin vuonna 1927, ja Academy of Music, Aalborg, joka perustettiin vuonna 1930. Mutta jos sukeltaa historiankirjoihin, tulet huomaamaan, että se ei ole niin paljon sulautumista paluuta toimielimen alkuperäisessä muodossaan. Akatemia Aalborg perustettiin Pohjois osasto Akatemian Århusin kolme vuotta myöhemmin, ja molemmat perustivat Johan Nilsson ja hänen vaimonsa Magda. Tämä tarkoittaa, että kun 80 vuoden erottaminen kahden toimielimen yhdistyivät jälleen vuonna 2010 tulla kaksi osastoa saman Akatemian. Kuninkaallinen musiikkiakatemia, Århusin / Aalborg on valtion laitos alaisuudessa Tanskan kulttuuriministeriö, syytetään vastuu jatkokoulutuksen kursseja musiikin, ja muuten osaltaan edistävät musiikkikulttuurin Tanskassa.

Ohjelmat Ohjelmat on annettu korkein asema, sekä kansallisesti että kansainvälisesti. Tämä tarkoittaa, että ne mittaavat jopa paras vertailukelpoinen kursseja tarjolla ulkomailla. Me kouluttaa opiskelijoita uran ammattimuusikoiden, ja, riippuen tietenkin otettu, opiskelijat valmistuvat joko yksin esiintyjien tai musiikin opettajia.

Opetus Painopiste opetus on sooloteos väline tai ääni, mutta siellä on myös yhtyesoitto ja monien muidenkin aiheita. Niille opiskelee musiikkia opettajat, erityistä huomiota on kiinnitetty musiikin pedagogiikan ja viestinnällinen aiheita. Meidän corps opettajien on aktiivinen ja sitoutunut, ja odotamme opiskelijoita näytteille samoja ominaisuuksia. Olemme joustavia, mutta pidämme tärkeänä kurinalaisuutta ja yhteistyötä tärkeinä elementteinä ammattikoulutuksesta muusikoiden ja musiikin opettajia.

Programs taught in:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Festkoncert