Lue virallinen kuvaus

Sitoutuminen liiketoimintaan. Kiinnittäminen sinuun.

Haluamme varustaa opiskelijamme työkaluilla ja pätevyydellä kehittääksemme ja menestyäksemme muuttuvissa ja haastavissa aikoissa.

Meistä

Vuonna 1945 perustettu Henley Business School oli ensimmäinen kauppakorkeakoulu Isossa-Britanniassa ja se on yksi vanhimmista ja arvostetuimmista kouluista Euroopassa.

Financial Times ja The Economist ovat jatkuvasti sijoittuneet maailman 50 parhaan kauppakorkeakoulun joukkoon. Olemme myös harvojen kauppakorkeakoulujen joukossa - 1%: n eniten maailmassa -, jotka saavat kolminkertaisen akkreditoinnin tiedekunnan ja tuotoksen laadusta ja kyvyistä.

Henley Business School tarjoaa tiukkoja, haastavia ja urasuuntautuneita ohjelmia, jotka asettavat korkeat oppimisstandardit. Sinulle esitetään stimuloivia käsitteitä ja uutta ajattelua, jota voidaan välittömästi soveltaa työpaikalla. Lisäksi saat kyvyn soveltaa tietoa tosielämän tilanteisiin. Tulos on konkreettinen, merkittävä ja kestävä.

Osana Readingin yliopistoa, Henley toimii korkeakoulussa, joka sijoittuu 200 parhaan yliopiston joukkoon ympäri maailmaa.

Meidän kunnianhimo

Pyrimme antamaan ihmisille mahdollisuuden tulla suuriksi ammattilaisiksi ja erinomaisiksi yritysjohtajiksi, jotka ajattelevat selkeästi ja toimivat luottavaisesti ja vakuuttavasti. Vahvuutemme on lähestymistapamme. Autamme ihmisiä ymmärtämään paremmin itseään ja vastuutaan sekoittaen samalla menestyvän liiketoiminnan käytäntöjä ja teorioita.

Pyrimme aina parantamaan kaikkea tekemäämme ja tunnustamaan sen:

  • Todella kansainvälinen kauppakorkeakoulu
  • Erinomainen oppimiskokemuksemme
  • Maailmanluokan tutkimus ja ajattelu
  • Yhteisöllisyys- ja vastuuntuntomme
  • Verkkojemme vahvuus
  • Suhteidemme laajuus ja syvyys teollisuuteen

Meistä tulee kiinnostava, keskittynyt ja erottuva liiketalouskoulu.

119881_pexels-photo-1249158.jpeg

Tule johtajaksi, jonka haluat olla

Me tarjoamme opiskelijoillemme syvemmän ja laajemman käsityksen siitä, mikä on nykyistä, merkityksellistä ja oikeaa liiketoiminnassa - ja näin toimiessamme heistä voi tulla erittäin kykeneviä, vastuullisia johtajia.

Yhdistämällä uusimmat teoriat, tiedot ja käytännöt intohimoisella päättäväisyydellä auttaaksemme opiskelijoita olemaan parhaita, mitä he voivat olla. Olemme kaikki liiketoimintaa, mutta vielä enemmän, olemme kaikki sinusta.

Jokaisella meistä on erilaisia motivaatioita ja ainutlaatuinen kyvyt. Henleyssä meistä tulee liiketoimintamme auttaa sinua käyttämään potentiaaliasi avaamalla todellisen ja entistäkin kykenevämmän ihmisen. Otamme yhteyttä sinuun kaikilla tasoilla antaaksemme sinulle luottamusta, taitoja ja keskittyä ratkaisemaan haasteitasi ja saavuttamaan tavoitteesi.

Henley-kokemus

"Henley-kokemus sekoittaa tiedon, henkilökohtaisten taitojen ja käyttäytymisen kehittämisen huipputeknisillä opetus- ja oppimisympäristöillä sekä vahvan uskon perinnöllä, jonka mukaan varallisuuden luomisen rooli yhteiskunnassa on parempien kaikille kuin vain harvoille. Mitä? esiintyy kaikilla tasoilla ihmisiä, joiden arvot ja asenteet puhuvat heistä yhtä paljon kuin heidän kykynsä ja jotka edistävät paremman tulevaisuuden rakentamista kaikilla elämänaloilla. "

Professori John Board, dekaani, Henley Business School

Henkilökohtaista kehitystä

Suhtaudumme koko henkilökohtaiseen lähestymistapaan, joka tunnustaa työn, kodin, opiskelun ja uran tasapainottamisen monimutkaisuuden. Korkean yksilöllisen tuen lisäksi Henleyssä opiskellessa on tarjolla palveluita, jotka auttavat ura-tavoitteitasi, mukaan lukien valmennus, verkottuminen, mentorointi ja rekrytointiresurssit. Koko henkilö -lähestymistavan mukaisesti Henley keskittyy kykyjesi kehittämiseen vastuullisena, periaatteellisena ja yrittäjähenkilönä.

Vahvat suhteet

Henleyssä suhteita ei rakenneta vain opiskelijoiden ja osallistujien välillä, vaan myös tiedekunnan ja henkilökunnan kanssa, jotka tukevat henkilökohtaista matkaa. Monet tiedekunnistamme ovat kansainvälisesti tunnettuja ja laajalti julkaistuja omilla aloillaan. Henkilöstömme on säännöllisesti avustamassa mediaa ja tuottaa runsaasti ammatillista kokemusta, ja monet ovat työskennelleet johtavissa järjestöissä kansainvälisesti. Usein juuri nämä suhteet voivat muuttaa uraa, ja siksi monien mielestä Henley-kokemus on niin runsaasti palkitseva.

Ensimmäisestä Henley-päivästäsi lähtien olet osa maailmanlaajuista verkostoa, jonka ammattilaisia on kaikilla toimialoilla ja kaikilla kokemus- ja ikätasoilla. Alumni-ryhmässämme on yli 70 000 jäsentä yli 150 maasta, ja ne tarjoavat verkottumismahdollisuuksia ja mahdollisuuden olla ajan tasalla viimeisimmästä ajattelusta, uutisista ja mahdollisuuksista uran ja koulutuksen edistämiseksi.

Tutkimus ja asiantuntemus

Monet tiedekunnistamme ovat kansainvälisesti tunnettuja ja laajalti julkaistuja omilla aloillaan ja harjoittavat akateemista ja soveltavaa tutkimusta. Suuri joukko tutkijoita hyödyntää kokemuksiaan johtajina ja konsultteina korkeimmalla tasolla toimiville kansainvälisille organisaatioille. Henleyn tutkimus on sekä puhdasta että soveltavaa, ja se viedään kuuden akateemisen alueen ja 24 kansainvälisesti tunnustetun tutkimuskeskuksen ja tietokeskuksen kautta. Teemme tiivistä yhteistyötä hallitusten ja järjestöjen kanssa kansainvälisesti ja autamme ohjaamaan globaalia tutkimusohjelmaa ainutlaatuisesti monilla aloilla.

Henley Business Schoolin tiedekunnan jäsenet ovat maailman johtavia, ja niissä on 150 tutkimuksen vetämää tiedekunnan jäsentä, laajalti julkaistuja tutkijoita ja siteerattuja asiantuntijoita. Jotkut ovat harjoittajia niillä aloilla, joita he opettavat, mikä antaa opiskelijoillemme reaaliaikaisen pääsyn liiketoimintaan liittyviin näkemyksiin ja asiantuntemukseen.

120336_pexels-photo-1595391.jpeg

Kolminkertainen akkreditointi Business School

Olemme ylpeitä siitä, että olemme yksi vain 88 maailman kauppakorkeakoulusta, joilla on kolminkertainen akkreditointi-asema Yhdistyneiden kuningaskuntien, Euroopan ja Yhdysvaltojen johtavien akkreditointielinten: AMBA, EQUIS ja AACSB.

Kolminkertaisesti akkreditoitu asemamme asettaa meidät 1 prosenttiin maailman kauppakorkeakouluista ja antaa vakuutuksen opiskelijoillemme, ohjelman jäsenille ja organisaatioille, joiden kanssa työskentelemme, kurssien ja tiedekuntien laadulle ja korkeille vaatimuksille.

Jokainen akkreditointielimiä on nostettu liiketalouden koulutuksen tasosta, ja käytämme jokaisen kanssa tiukkaa prosessia, joka kattaa muun muassa oppimiskokemukset, tiedekunnan ja tutkimuksen.

AACSB

"AACSB tarjoaa kansainvälisesti tunnustettua, erikoistunutta akkreditointia yritys- ja kirjanpito-ohjelmiin kandidaatin, maisterin ja tohtorin tasolla. AACSB: n akkreditointistandardit haastavat keskiasteen jälkeiset kouluttajat pyrkimään huippuosaamiseen ja jatkuvaan parantamiseen koko liiketoimintaohjelmansa ajan.

Akkreditointiprosessi on kattava katsaus koulun tehtävään, tiedekuntien pätevyyteen ja opetussuunnitelmiin. Prosessi sisältää itsearviointeja, vertaisarviointeja, komitean arvosteluja ja perusteellisten strategisten suunnitelmien kehittämistä. Akkreditoinnilla varmistetaan, että opiskelijat oppivat opiskelualueelleen parhaiten soveltuvaa oppimateriaalia ja valmistelevat heitä sitten olemaan tehokkaita johtajia valmistumisen jälkeen. "

EQUIS

"EQUISin perustavoite, joka liittyy EFMD: n tehtävään, on nostaa johtamiskoulutuksen tasoa maailmanlaajuisesti.

EQUIS arvioi laitoksia kokonaisuutena. Se ei arvioi vain tutkinto-ohjelmia, vaan kaikkia laitoksen toimintoja ja alayksiköitä, mukaan lukien tutkimus, verkko-opiskeluyksiköt, johtotason koulutuksen tarjoaminen ja yhteisön toiminta. Laitokset on ensisijaisesti omistettava johtamiskoulutukselle.

EQUIS etsii tasapainoa korkeaa akateemista laatua ja ammatillista merkitystä, jonka tarjoaa tiivis vuorovaikutus yritysmaailman kanssa. EQUISin akkreditoimien laitosten on osoitettava paitsi korkea toiminnan yleinen laatu kaikessa toiminnassaan, myös korkea kansainvälistyminen. "

AMBA

"Akkreditointi on ydin MBA-yhdistyksen sitoutumisesta kehittää standardeja globaaliin jatkokoulutukseen.

Tiukat arviointikriteerimme varmistavat, että vain korkeimman tason ohjelmat, jotka osoittavat parhaat vaatimukset opetuksessa, opetussuunnitelmissa ja opiskelijoiden vuorovaikutuksessa, saavuttavat MBA-tutkimuksen yhdistyksen akkreditoinnin.

Uskomme, että akkreditoitujen ohjelmien tulisi olla korkeimpia ja heijastaa muuttuvia suuntauksia ja innovaatioita jatkokoulutuksessa ".

119937_pexels-photo-1438072.jpeg

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

EMBA

Henley Business School Finland

Nykyään globaalisti kytketty yritysmaailma vaatii laajempaa näkökulmaa, uusia taitoja ja erilaisia ajattelutapoja. Henley Executive MBA (EMBA) - Global on suunniteltu keh ... [+]

Käytännöllinen. Global. Maisteritutkinto.

Globaali Executive MBA on suunniteltu kiireisille ja kokeneille johtajille, joiden tavoitteena on parantaa johtajuuttaan ja johtamistaitojaan.

Executive MBA (EMBA) - Globaali

Nykyään globaalisti kytketty yritysmaailma vaatii laajempaa näkökulmaa, uusia taitoja ja erilaisia ajattelutapoja. Henley Executive MBA (EMBA) - Global on suunniteltu kehittämään erinomaisia yritysjohtajia, jotka ovat valmiita vastaamaan haasteisiin ja mahdollisuuksiin toimia nykypäivän monimutkaisessa ja nopeasti muuttuvassa globaalissa taloudessa. Se kehittää johtajia, jotka ovat vahvoja, vastuullisia ja mukautuvia.

Yhdistämällä oppimisen nykyisiin globaaleihin ja asiaan liittyviin organisaatioon liittyviin kysymyksiin, Henleyn globaalin EMBA: n edut voidaan mitata selvästi, ja ne tarjoavat huomattavan sijoitetun pääoman tuoton henkilökohtaisesti ja laajemmin yrityksellesi.... [-]

Suomi Helsinki
Lokakuu 2019
Englanti
Part-time
21 - 27 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Osoite
Pohjoisesplanadi 35 E
00100 Helsinki, Suomi