Lue virallinen kuvaus

Manchesterin yliopisto otti varhain käyttöön ylikansallisen koulutuksen, ja sillä on nyt 25 vuoden kokemus tällä alalla. Vuosien varrella olemme luoneet vahvat globaalit kumppanuudet yritysten ja korkeatasoisten koulutuskumppaneiden kanssa. Olemme perustaneet 6 globaalia keskusta 4 mantereelle: Manchesteriin, Dubaihin, Hong Kongiin, São Pauloon, Shanghaihin ja Singaporeen.

Perinteemme oppimisessa ja tutkimuksessa on menestynyt yli 180 vuotta, ja se kattaa nykyaikaisen tietokoneen syntymisen, atomin jakamisen ja modernin taloustieteen perusperiaatteet. Monien muiden maailmaa muuttavien innovaatioiden juuret ovat täällä, Manchesterin yliopistossa. 2. sijalla Yhdistyneessä kuningaskunnassa ”tutkimusvoiman” suhteen vuoden 2014 tutkimuksen huippuosaamiskehyksessä, meillä on maailmanlaajuinen maine uraauurtavalle tutkimuksellemme, mikä parantaa ongelmaperustaista lähestymistapamme perustutkintoon johtavaan opiskeluun.

Singapore, Kaakkois-Aasian keskus

Kaakkois-Aasian keskuksen Manchesterin yliopiston 100-prosenttisesti omistama tytäryhtiö on perustanut läsnäolonsa vuodesta 1992 lähtien ja sillä on joustava maailmanlaajuinen MBA-kokemus ammattilaisille, joilla on erilainen tausta. Se tukee nyt lähes 300 opiskelijaa ja on suorittanut yli 1000 opiskelijaa Kaakkois-Aasiassa ja Oseaniassa.

Kansainväliset tutkijamme matkustavat ympäri maailmaa opettaen 6 globaalissa keskuksessa. Monilla tutkijoiltamme on teollisuuden tuntemus ja laajat yhteydet julkiseen, yksityiseen, mukaan lukien kolmannen sektorin organisaatioihin ympäri maailmaa. He johtavat keskustelua, vaikuttavat mielipiteeseen ja politiikkaan ja ajavat muutosta.

Manchester Worldwide Institute of Higher Education (South East Asia)

CPE-rekisteröintinumero: 201022477R
Kausi: 28. syyskuuta 2016 - 27. syyskuuta 2020

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Globaali MBA

Manchester Worldwide Institute of Higher Education (South East Asia)

Nostakaa toiveitasi tämän maailmanluokan kansainvälisen osa-aikaisen MBA-ohjelman yhteydessä, joka keskittyy sinuun johtajana alusta alkaen. Yrittäjyydestä kansainvälisee ... [+]

Nostakaa toiveitasi tämän maailmanluokan kansainvälisen osa-aikaisen MBA-ohjelman yhteydessä, joka keskittyy sinuun johtajana alusta alkaen. Yrittäjyydestä kansainväliseen rahoitukseen voit hyötyä uusimmasta ajattelusta ja hioa taitoja, jotka erottavat teidät nykypäivän kilpailuasemilla.

Tammikuussa ja heinäkuussa tämän maailmanluokan kansainvälinen MBA sisältää 18 kuukauden opetuksen, kuuden kuukauden projektin sekä henkilökohtaiset ja ammatilliset kehitysmahdollisuudet.

Ennen

Käytännön opiskelun taidot

Rakenna tarvittavat taidot MBA-ohjelman aikana

Henkilökohtainen induktio kotikeskuksessa

Tapaa luokkatoverit ja tukitiimi

Verkottumismahdollisuudet... [-]

Singapore
Tammikuu 2020
Englanti
Part-time
18 - 60 kuukautta
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi

Osa-aikainen MBA

Manchester Worldwide Institute of Higher Education (South East Asia)

Kelley-Manchester Global MBA tarjoaa sekä Yhdistyneen kuningaskunnan että Yhdysvaltojen kauppakorkeakoulujen kaksitahoista osaamista ja yhdistää maailman paras MBA-verkko ... [+]

Kelley-Manchester Global MBA tarjoaa sekä Yhdistyneen kuningaskunnan että Yhdysvaltojen kauppakorkeakoulujen kaksitahoista osaamista ja yhdistää maailman paras MBA-verkko-opetuksen monipuoliseen, kasvokkaaseen oppimiseen valitulla 8 globaalilla toimipisteellä.

Verkko-oppimisen ohella tämä joustava MBA sisältää 18 päivän opettamisen kolmessa työpajassa (sekä valinnainen viisivuotinen työpaja Washington DC: ssä).

Sekoitettu toimitus

Kelley-Manchester Global MBA yhdistää maailman parhaan online MBA-opetuksen, jossa on monipuolinen, kasvotusten kohtaava opetus 8 globaalissa paikassa. Tuloksena on joustava MBA, joka on todella kansainvälinen kokemus.

Workshop-aikatauluLukukausi 1: 6 päivää Kelleyn kauppakorkeakoulussa Bloomingtonissa, IndianaLukukausi 2: 6 päivää millä tahansa Alliance MBS: n maailmanlaajuisella keskuksella *3. lukukausi: Kaikki verkossa tai verkossa 5 päivän julkisen politiikan työpaja Washington DC: ssäLukukausi 4: 6 päivää millä tahansa Alliance MBS: n globaalikeskuksella ** AMBS tarjoaa myös valittavia valinnaisia, joihin sisältyy 3 päivän työpaja Washington DC: ssä.Verkko-oppiminen... [-]
Singapore
Request Info
Englanti
Part-time
24 - 60 kuukautta
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi
Manchester Business School Pte Ltd
Osoite
55 Market Street, #05-01
048941 Singapore, Singapore
Verkkosivusto
Puhelin
+65 6538 4470