Manchester Worldwide Institute of Higher Education (South East Asia)

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Manchesterin yliopisto otti varhain käyttöön ylikansallisen koulutuksen, ja sillä on nyt 25 vuoden kokemus tällä alalla. Vuosien varrella olemme luoneet vahvat globaalit kumppanuudet yritysten ja korkeatasoisten koulutuskumppaneiden kanssa. Olemme perustaneet 6 globaalia keskusta 4 mantereelle: Manchesteriin, Dubaihin, Hong Kongiin, São Pauloon, Shanghaihin ja Singaporeen.

Perinteemme oppimisessa ja tutkimuksessa on menestynyt yli 180 vuotta, ja se kattaa nykyaikaisen tietokoneen syntymisen, atomin jakamisen ja modernin taloustieteen perusperiaatteet. Monien muiden maailmaa muuttavien innovaatioiden juuret ovat täällä, Manchesterin yliopistossa. 2. sijalla Yhdistyneessä kuningaskunnassa ”Research Power” -alueella vuoden 2014 tutkimuksen huippuosaamiskehyksessä, meillä on maailmanlaajuinen maine uraauurtavalle tutkimuksellemme, mikä parantaa ongelmaperustaista lähestymistapamme perustutkintoa edistävään oppimiseen.

Singapore, Kaakkois-Aasian keskus

Kaakkois-Aasian keskuksen Manchesterin yliopiston 100-prosenttisesti omistama tytäryhtiö on perustanut toimintansa Singaporessa vuodesta 1992 ja hoitaa joustavaa globaalia MBA-ohjelmaa ammattilaisille, joilla on kulttuurinen ja ammatillinen tausta. Se tukee nyt lähes 300 opiskelijaa ja on suorittanut yli 1600 opiskelijaa Kaakkois-Aasiassa ja Oseaniassa.

Kansainväliset tutkijamme matkustavat ympäri maailmaa opettaen 6 globaalissa keskuksessa. Monilla tutkijoiltamme on teollisuuden tuntemus ja laajat yhteydet julkiseen, yksityiseen, mukaan lukien kolmannen sektorin organisaatioihin ympäri maailmaa. He johtavat keskustelua, vaikuttavat mielipiteeseen ja politiikkaan ja ajavat muutosta.

Manchester Worldwide Institute of Higher Education (South East Asia)

80 Robinson Road # 13-02 Singapore 068898

CPE-rekisteröintinumero: 201022477R
Kausi: 28. syyskuuta 2016 - 27. syyskuuta 2020

Sijainnit

Singapore

Manchester Business School Pte Ltd

Osoite
80 Robinson Road #13-02
068898 Singapore, Singapore
Puhelin
+65 6538 4470

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Akkreditoinnit