Lue virallinen kuvaus

Siirry edelleen LSBF: n kanssa Singaporessa

Lontoon kauppakorkeakoulussa (LSBF) Singaporessa mitataan menestystä opiskelijoiden, tiedekunnan ja alumnien vaikutuksella alueella.

Sijoitettu parhaaksi yksityiskouluksi kirjanpidossa ja paras yksityinen koulu vieraanvaraisuudessa

Miksi valita London School of Business

Me kehitämme eetoksen, jossa voit oppia, kasvaa ja menestyä. Voit jakaa ideoita ja kokemuksia eri puolilta maailmaa olevien ihmisten kanssa tulevaa menestystä muokkaamalla. Tutustu, miksi seuraavan sukupolven liiketoiminnan johtajat valitsevat LSBF: n.

Lisää tapoja opiskella, enemmän tapoja kasvaa

Meillä on kampuksia Lontoossa ja Singaporessa, joita tukee palkittu online-oppimisympäristö.

Jatko-ohjelmamme toimitetaan verkossa, kun taas Executive Education -ohjelmamme toimitetaan LSBF: n Lontoon kampuksella vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä Holbornista. ACCA-kurssimme toimitetaan sekä verkossa että Lontoon kampuksella.

Moninaisuus vakiona

Monien maiden kanssa opiskelevien opiskelijoiden kanssa kampukset, kurssit ja luokkahuoneet tarjoavat myös todella maailmanlaajuisen, monipuolisen ja rikastavan kokemuksen. LSBF on täydellinen paikka saada todellista kansainvälistä kokemusta ja valmistella sinua nykypäivän globaaleille markkinoille.

Yrityksemme verkosto

Kurssien pitäminen ajan tasalla johtavien organisaatioiden vaatimusten kanssa on jatkuva käytäntö, ei vaihtoehto. Olemme luoneet vahvoja suhteita menestyviin yrityksiin Isossa-Britanniassa ja sen ulkopuolella.

Tuo kaikki yhteen

Hyvin kokenut tiedekuntamme, yrityskumppaneidemme ja maailmanlaajuisen ulottuvuutemme kautta valmistelemme teitä johtajuuteen, huippuosaamiseen ja menestykseen liike-elämässä.

erinomaisuus

Ensimmäisestä päivästä lähtien keskitymme huippuosaamiseen. Pyrkimyksemme tuottaa paras opiskelijakokemus, ensiluokkainen koulutus ja yksinomainen urakehitys tekevät LSBF: stä ainutlaatuisen laitoksen.

Singapore Campus

Singapore on ainutlaatuinen sekoitus kulttuurista monimuotoisuutta ja liiketoiminnan kasvua. Opiskelkaa yhdessä nykyaikaisista kampuksistamme ja saat ensimmäisen näkymän tästä suuresta kansainvälisestä kauppakeskuksesta.

Etäisyydellä luokkahuoneesta voit tasapainottaa täyden akateemisen kokemuksen elinvoimaisesta yhteiskunnallisesta toiminnasta. Kampuksemme tarjoavat helpon pääsyn Singaporen hienostuneeseen yöelämään ja poikkeuksellisiin maisemiin.

Kampus

Singaporessa sijaitseva LSBF sijaitsee 3 Anson Roadilla (Springleaf Tower) ja 143 Cecil Streetillä (GB Building) vain muutaman minuutin päässä Tanjong Pagarin MRT-asemalta.

Uusimpien opetusalueiden ohella voit hyötyä omistautuneista sosiaalisista palveluista ja uusimmasta oppimistekniikasta, jolla voit parantaa kokemustasi.

Ohjelmien opetuskielet:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

MBA

LSBF Singapore

Concordian yliopisto Chicago MBA tarjoaa sinulle edistyneen tutkinnon, jota tarvitaan siirtämään urasi eteenpäin tai vaihtamaan urapolkuja. Voit saada johtamis- ja analyy ... [+]

CUC MBA

Concordian yliopisto Chicago MBA tarjoaa sinulle edistyneen tutkinnon, jota tarvitaan siirtämään urasi eteenpäin tai vaihtamaan urapolkuja. Voit saada johtamis- ja analyyttiset taidot, jotka ovat luottavaisia johtajia nykypäivän muuttuvassa ja globaalissa liiketoimintaympäristössä.

Kurssivaatimukset

Vähimmäisvaatimukset:

Ammattikorkeakoulututkinto tunnustetusta yliopistosta.

Englannin kielen vähimmäisvaatimus:

Saavutettu palkkaluokka C6 tai parempi englannin kielellä O; taiVastaava pätevyys esim. IELTS 6.0, TOEFL 550 (iBT 72)

Vähimmäisikä:

20 vuotta tai enemmänKestoKokopäiväinen: 12 kuukauttaOsa-aika: 24 kuukauttaottoTäysi aika: helmikuu, huh... [-]
Singapore
May 2019
Full-time
Part-time
12 - 24 kuukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Sijainnin osoite
3 Anson Road, Springleaf Tower, #06-01
Singapore, 079909 SG