Lue virallinen kuvaus

Noin

Kaplanin visiona on tulla Singaporen "Private Education Institute of Choice" -ohjelmaksi, ja olemme sitoutuneet auttamaan opiskelijoita pääsemään urakehitykseen ja koulutuksellisiin tavoitteisiin elinikäisen oppimisen kautta.

Elämänikäisen integroidun oppimiskumppanina tarjoamme korkeakouluopetusta, ammattitaitoa ja ammattitaidon kehittämistä koskevia koulutusohjelmia, jotka tarjoavat sinulle mahdollisuuden pysyä aina tärkeänä.

Tarjoamalla näitä mahdollisuuksia ja huippuosaamista opetuksessa ja oppimisessa, Kaplan pyrkii aina tekemään parhaansa opiskelijoillemme. Tavalliset tunnustuksemme ovat osoitus siitä.

Kaplan sai 9 palkinnot JobsCentral Learning Training- ja Education Development (TED) -palkinnolla 2016 ja 2017, jolloin Kaplan toi peräkkäisenä vuotena "Paras yksityinen oppilaitos", "Best Corporate Training Provider" ja "Gold Standard Service Provider "Valitussa kategoriassa / kurinalaisuus yksikössä.

Suoraan yksityisen koulutuksen tarjoajana Kaplan sai myös lukuisia tunnustuksia. Vuonna 2017 palkittiin myös Singaporen paras yksityinen oppilaitos ja johtava yritysjuridiikka

Tähän mennessä Kaplan on palvellut yli 65 000 tutkinnon suorittaneita1 ja myönsi yli 225 000 ammatillista todistusta2. Yli 550 korkeakoulututkinnot ja ammattitutkinnot ovat osoittaneet, että olemme sitoutuneet jatkuvaan innovaatioon ja ovat alan kannalta tärkeitä. Pyrimme myös luomaan ainutlaatuisen oppimisympäristön, jossa opiskelijoita yli 35 maasta ympäri maailmaa voidaan inspiroida erinomaisesti valitsemaan opintojaksoon.

Kehotan sinua tutkimaan Kaplania ja selvittämään, mitä voimme tehdä sinun koulutus- ja urasuunnitelmiesi tavoitteiden saavuttamiseksi.

Apulaisprofessori Rhys Johnson

Päätoimittaja

Kaplan Singapore


Tehtävä

Kaplan Singapore auttaa yksilöitä saavuttamaan koulutus- ja urasuunnitelmansa. Kaplan Singapore rakentaa tulevaisuuden, yksi menestystarina kerrallaan.


Näkemys

Valittavana yksityisenä koulutuslaitoksena.


Arvomme ja kulttuurimme

Perusarvot määrittelevät yrityskulttuurimme ja tarjoavat puitteet sille, mitä Kaplan Singapore toimittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme joka päivä.

  • eheys

Kaplan Singapore paikat ovat eettisiä ennen kaikkea, koska oikeiden asioiden hoitaminen on ainoa tie pitkän aikavälin kasvuun. Eettisyyden ja eheyden on oltava vakaata.

  • tuntemus

Kaplan Singapore pyrkii aina oppimaan lisää ja käyttämään tätä tietoa opiskelijoiden, työtovereiden, työntekijöiden ja yhteisön hyväksi.

  • Tuki

Kaplan Singapore tarjoaa tukevan ympäristön opiskelijoille, työntekijöille ja yhteisölle. Kaikki Kaplan Singapore on suunniteltu tukemaan opiskelijoiden menestystä.

  • Tilaisuus

Kaplan Singapore etsii jatkuvasti uusia ja parempia tapoja luoda mahdollisuuksia opiskelijoille, työntekijöille ja yhteisöille. Tämä on perustavanlaatuinen tehtävänämme: Kaplan Singapore rakentaa tulevaisuuteen yhtä menestystarinaa kerrallaan.

  • tulokset

Kaplan Singapore onnistuu, kun opiskelijat menestyvät. Kaplan Singapore mittaa menestyksemme siitä, kuinka hyvin opiskelijat täyttävät mitattavissa olevat tavoitteensa.

Ohjelmien opetuskielet:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

MBA

Kaplan Singapore

Ohjelman filosofia perustuu reflektiivisen käytännön ja kokemuksellisen oppimisen periaatteisiin. Teet yhteistyötä liiketoiminnan, johtamisen ja organisaation periaatteid ... [+]

Northumbria UniversityRakenne ja sisältö

Dual AACSB-akkreditoinnin ansiosta Northumbria-yliopisto liittyy Elite Group Business School -yliopiston 1%: iin maailmanlaajuisesti. Näihin eliittiryhmiin kuuluvat Nanyangin teknillinen yliopisto ja Singapore Management University.

Ohjelman filosofia perustuu reflektiivisen käytännön ja kokemuksellisen oppimisen periaatteisiin. Teet yhteistyötä liiketoiminnan, johtamisen ja organisaation periaatteiden ja teorioiden kanssa, jotka tarjoavat sinulle kehykset nykyisten yksilöllisten ja organisatoristen käytäntöjen tarkistamiseen, heijastamiseen, analysointiin ja arviointiin.

Kehitätte myös uusia tietoja ja taitoja, jotka mahdollistavat tehostettujen ja sopivampien käytäntöjen edistämisen. Tämän prosessin tulos on kriittinen arvostus, jotta voidaan rakentaa strategisia valmiuksia ja ymmärtää nykyaikaisia johtamis- ja organisaatiokysymyksiä muutoksen yhteydessä. Tämän filosofian taustalla on opiskelijoiden kehittäminen johtajina ja johtajina organisaation suorituskyvyn maksimoimiseksi.... [-]

Singapore
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
15 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Osoite
Wilkie Road, Level 2, Wilkie Edge
Singapore, Singapore
Verkkosivusto
Osoite
1 Selegie Road, Level 6, PoMo
Singapore, Singapore
Osoite
80 Jurong East Street 21, #06-02, Devan
Singapore, Singapore