Lue virallinen kuvaus

Aalto Executive Education Academy

Aalto-korkeakoulun Aalto-korkeakoulu (Aalto EE) tarjoaa korkeatasoisia johtamispalveluita hyödyntäen monipuolista kansainvälisen verkostonsa vahvuuksia ja Aalto-yliopiston osaamista. Aalto EE: n tehtävänä on rakentaa parempi maailma parantamalla johtajuutta ja kouluttamaan uuden sukupolven johtajia. Organisaation vahvuudet ovat globaalissa toimintamallissa ja monipuolisessa tarjonnassa.

Aalto EE: llä on kaksi linnoitusta: Helsingin toimisto koordinoi toimintaamme Euroopassa ja Aasian ja Tyynenmeren alueen toiminnot johdetaan Singaporesta. Suomen ja Singaporen lisäksi tarjoamme koulutusohjelmia Kiinassa, Indonesiassa, Iranissa, Puolassa, Venäjällä, Etelä-Koreassa, Ruotsissa, Taiwanissa, Vietnamissa ja Baltian maissa. Kaikki räätälöidyt kehitysratkaisut voidaan toimittaa maailmanlaajuisesti.

Akkreditoinnit ja verkostot

Aalto EE on kansainvälisesti tunnustettu ja akkreditoitu johtava koulutus- ja johtamisorganisaatio. Osana Aalto-yliopistoa se omistaa kaikki kolme arvostetuimpia yritysyksikön akkreditointeja: AACSB, AMBAandEQUIS, joka on myönnetty vain 0,5 prosenttiin maailman kauppakorkeakouluista.

Toinen Aalto EE: n vahvuus on sen monipuolinen kansainvälinen verkosto, jonka kautta se pysyy ajan tasalla viimeisimmistä kansainvälisistä tietämyksistä ja trendeistä: UNICON (Executive Management International University Consortium), EFMD (European Management Management Development Foundation) ja PIM Kansainvälinen johtaminen). Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulu on myös jäsenenä CEMS-verkostossa, joka on yhdentynyt johtavista eurooppalaisista yliopistoista ja suuryrityksistä.

Financial Times -luettelot

Aalto EE sijoittui 41. maailmanlaajuisesti Financial Times Executive Education -luokituksessa ja on siksi yksi ylimmän prosentti maailman johtavien kouluttajien tarjoajista. Financial Times -luokitukseen kuuluu vain 50 johtavan koulutuksen tarjoajaa. Maailmanlaajuisesti, ylioppilastutkinnon ja MBA-ohjelmia tarjoavat noin 4 000 laitosta.

Vuonna 2012 Talous Times sijoittui toista kertaa peräkkäin Aalto Executive MBA -ohjelmalle parhaiten Pohjoismaissa. FT arvioi 100 johtavaa globaalia Executive MBA -ohjelmaa vuosittain. Yhteensä noin 3 000 EMBA-ohjelmaa tarjotaan ympäri maailmaa.

Mistä olemme peräisin

Aalto-yliopisto on vahvasti tulevaisuuden suuntautunut samalla kun se perustuu kolmen korkeasti arvostetun yliopiston yhdistettyyn 300-vuotiseen historiaan: Helsingin kauppakorkeakoulu, Teknillinen korkeakoulu ja Taideteollinen korkeakoulu

Aalto EE tarjoaa erilaisia ​​ohjelmia yksilön, ryhmän ja organisaation kehittämiseen: Executive DBA, Executive MBA ja osa-aikaiset MBA-tutkinto-ohjelmat, lyhyemmät toteutusohjelmat sekä räätälöidyt ratkaisut yrityksille.

Ohjelmien opetuskielet:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

EMBA

Aalto Executive Education Academy Singapore

Aalto Executive MBA (aiemmin tunnettu nimellä Helsingin kauppakorkeakoulu EMBA) on yksi johtavista Executive MBA-ohjelmia maailmassa. Se pitää "Triple Crown" akkreditoinn ... [+]

Aalto Executive MBA Singapore

Matka Leadership Transformation

Tämä ohjelma on rekisteröity CPE

Aalto Executive MBA (aiemmin tunnettu nimellä Helsingin kauppakorkeakoulu EMBA) on yksi johtavista Executive MBA-ohjelmia maailmassa. Se pitää "Triple Crown" akkreditoinneista - kolme kaikkein arvostetuin yliopisto akkreditoinnit, myönnetty vain 0,5% maailman kauppakorkeakouluissa: AACSB, AMBA ja EQUIS - ja on rankattu top 100 ohjelmien maailmassa Financial Times.

Aalto Executive Education Academy on tytäryhtiö Aalto - innovatiivinen monitieteinen yliopisto maasta Suomi. Aalto-yliopisto on tuote sulautumisen kolme johtavaa Suomen yliopistojen yhdistetyllä ollut yli 300 vuotta. Aalto Executive MBA edustaa korkeat Suomen koulutus- ja sitä on tarjottu Singaporessa vuodesta 1999. ... [-]

Singapore
Request Info
Englanti
Part-time
18 - 20 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Aalto Executive Education Academy Singapore

Aalto University Executive MBA-ohjelma Taipei on kaksikielinen EMBA-ohjelma, opetti kansainväliset ja paikalliset Taiwan tiedekunnan. Ohjelmamme on ollut käynnissä Taipei ... [+]

Aalto Executive MBA tarjotaan Taiwan - True International Pysyvä ja laatu

Kekseliäs Strategiat, Novel Leadership

Aalto University Executive MBA-ohjelma Taipei on kaksikielinen EMBA-ohjelma, opetti kansainväliset ja paikalliset Taiwan tiedekunnan. Ohjelmamme on ollut käynnissä Taipei vuodesta 2003 (aiemmin tunnettu nimellä Helsingin kauppakorkeakoulun Executive MBA) ja on henkilöille, joilla on merkittävää ammatillinen työkokemus.

Laajempi Choice kautta Global Portfolio

Lisäksi Pohjois-Euroopan johtava yrityksille ja yksityisille palvelemme yhä enemmän lahjakkaita johtajien Aasiassa ja Itä-Euroopassa. Joka vuosi lähes neljäsataa opiskelijoiden edustavat yli tusina kansallisuuksia osallistua meidän salkun Executive MBA-ohjelmia. Lisäksi globaalisti asianmukaista sisältöä, Aalto Executive MBA tarjoaa osallistujille mahdollisuuden laajentaa kulttuurista tietoa ja taitoja. Jopa kuusi moduulia voidaan myös muusta Aalto EE paikkoihin Euroopassa tai Aasiassa. Kaksi valittavia International Weeks (iWeeks) ja kaksi valittavia Opintomatkat ulkomaille osallistumaan edelleen kehittää kulttuurien osaamista.... [-]

Singapore
Elokuu 2019
Englanti,Kiinan kieli
Full-time
18 - 20 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi