Lue virallinen kuvaus

MBSC tavoitteena on kehittää uuden sukupolven transformative johtajia, jotka ajattelevat luovasti ja toimimaan rohkeasti. Kuningaskunta tarvitsee lisää työpaikkojen luojia eikä vain työtä kuluttajille. MBSC on suunniteltu täyttämään tämä tyhjiö luomalla Yrittäjät kaikenlaiset (EAK®).

Prince Mohammad Bin Salman College (MBSC) Business & Yrittäjyys on uusi yksityinen, korkeakoulu sekä miehille että naisille. On todettu kautta kansainvälisen kumppanuuden Emaar Talous- City, Babson Global (kokonaan omistama tytäryhtiö Babson College, USA), Lockheed Martinin alaisuudessa talous- Offset Program Saudi-Arabian ja MISK perusta.

MBSC

MBSC ominaisuus Babson College n ainutlaatuinen lähestymistapa yrittäjäkoulutuksen joka ei ole riippuvainen passiivisesti kuuntelemassa luentoja vaan keskittyy käytännön kokemuksellista oppimista, joka on käytännöllinen ja pragmaattinen. Opetussuunnitelma käyttää joukko allekirjoituksen kokemuksellista kursseja, jotka vaativat opiskelijat soveltaa oppimisen reaalimaailman ongelmista tai aloittaa uusia sosiaalisia tai yrityshankkeita. Tämäntyyppinen projekti oppimista täydennetään verkosto ohjaajat ja neuvojat. Kehittäminen yksilöiden jatkuu ulkopuolella luokan kautta tarkoituksellisesti luotu joukko co-ajan kokemuksia, jotka vahvistavat ja rakentaa yrittäjyyteen johtamistaitoja opiskelijoita. MBSC on kulttuuri, joka kuvastaa parhaiten akateemisen tapojen maailmanluokan korkeakoulujen jonka tunnusmerkkejä sisältää kunnioittaminen monipuolinen näkökulmia, ammattitaito, rehellisyys, ja jatkuva sitoutuminen huippuosaamista sekä sisään ja ulos luokkahuoneessa.

MBSC tarjoaa maailmanluokan koulutusta, joka vastaa kansainvälisiä standardeja täällä Saudi-Arabiassa.

MBSC on tehnyt maailmanlaajuinen haku palkata tiedekunnan jotka ovat molemmat lahjakkaita opettajia ja näkyvä tutkijoita. Kaikki perustamisen tiedekunnan on koulutettu Babson College. Perustava tiedekunnan täydennetään ryhmä erottaa vierailevat tiedekunnan Babson ja muiden maailmanluokan korkeakoulut. MBSC on sitoutunut noudattamaan maailmanlaajuisia laatu- seuraamalla standardeja sekä paikallisten (NCAA) ja maailmanlaajuinen akkreditoinnin elinten, kuten NEASC ja AACSB. Babson College antaa edelleen apua ja tukea MBSC seuraavan kymmenen vuoden matkallaan huippuosaamista.

NÄKEMYKSEMME

Ollakseen preeminent korkeakoulun oppimisen, jotka avaavat yrittäjäpotentiaalista Saudi-Arabiassa luoda tulevaisuuden työpaikkoja ja edistää Saudi Arabian osaamistaloudessa. Tämä saavutetaan tulossa eliitin, kansainvälisesti MBA, joka määrittää uudelleen koulutus Saudi-Arabiassa ja alueen. Se on elävä, oppiminen lab joka luo ja käynnistää seuraavan sukupolven transformatiivisia johtajia.

TEHTÄVÄMME

Tehtävänä College on kouluttaa yrittäjyyteen johtajia, jotka voivat tunnistaa ja muodon mahdollisuuksia. Tutkinnon College pystyy tuottamaan taloudellista ja sosiaalista arvoa, missä ne toimivat - kuten työntekijöitä suuria tai pieniä yrityksiä; johtajina valtion, sosiaalinen tai hyväntekeväisyysjärjestöjen; koska perustajat uusien yritysten; tai johtajat perheen omistuksessa ja käytössä yrityksissä.

MBSC

CAMPUS & TILAT

Kampuksella on suunnitellut HDR Inc. yksi maailman Top 100 Global Design yritysten luoda ympäristö, joka edistää toimituksen Babson Global ainutlaatuinen opetussuunnitelma, on tilaa Co-ajan toimintaa ja heijastaa MBSC sitoutumista osaamiskulttuuria. Yhdessä toivomme innostaa luovuuteen ja yhteistyöhön ja auttaa opiskelijoita saavuttamaan täyden potentiaalinsa.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

EMBA

Prince Mohammad Bin Salman College

MBSC osa-aika MBA-ohjelma Saudi-Arabiassa tarjoaa sinulle joustavuutta ansaita tutkinto, kun työskentelet, jotta voit jatkaa vastaamaan ammattimaisia ​​ja henkilökohtaisi ... [+]

MBSC jatko-ohjelmat on suunniteltu yksinomaan sellaisille henkilöille, jotka haluavat opiskella liiketoimintaa ja kehittävät yrittäjähenkisyyttä.

Keskittymällä yrittäjähenkiseen ajatteluun ja toimintaan, Babsonin ainutlaatuiseen metodologiaan, jatko-opiskelijamme tarjoavat oppilaille työkaluja ja taitoja voittamaan epäselvyydet ja luomaan taloudellista ja sosiaalista arvoa - kaikkialla.

MBSC tutkinnon suorittaneiden ohjelmien MBSC noudattaa aikataulun mukaista aikataulua, joka tarkoittaa, että hakemuksia tarkistetaan ja päätökset tehdään - riippuen opintojaksoissa ilmoitetuista päivistä. Valiokunta käsittelee hakemukset, kun ne toimitetaan. On aina edullista, että lähetät hakemuksesi mahdollisimman pian.... [-]

Saudi-Arabia Jedda
Syyskuu 2020
Englanti
Part-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

MBA

Prince Mohammad Bin Salman College

Jokainen voi tehdä MBA. Kuitenkin harvat osallistujat keskittyvät. Meidän on yksi harvoista ja ainoa alue, joka perustuu Babsonin ainutlaatuiseen yrittäjyyteen perustuvaa ... [+]

Jokainen voi tehdä MBA. Kuitenkin harvat osallistujat keskittyvät. Meidän on yksi harvoista ja ainoa alue, joka perustuu Babsonin ainutlaatuiseen yrittäjyyteen perustuvaan ajatukseen ja toimintaan (ETA) -menetelmään, jonka avulla opiskelijat voivat "vapauttaa yrittäjyyspotentiaalinsa" osallistujakeskittymän kautta (PCL) ja tulla muutoksen tekijöiksi.

MBSC" src="//cdn02.masterstudies.com/element_db/41/41994_Screen_Shot_2017-02-28_at_9.42.42_PM.png" alt="MBSC" />

MBSC MBA DIFFERENCE

Suunniteltu maailmanlaajuisen yhteistyön avulla

Yrittäjyyskasvatuksen maailman johtajana toimiva Babson suunnitteli ohjelmaa, joka mukautuu tarkasti MBSC tiedekunnan todellisuuteen, joka toimii paikallisesti, toimii vuorovaikutuksessa ja antaa neuvoja yritysmaailmalle ja osallistuu aktiivisesti yritysten perustamiseen ja kehittämiseen. yrittäjähenkisyys KAEC: ssa ja alueella. Saudi-Arabian MBA-ohjelma emuloi Vision2030: n, joka kannustaa yritystoimintaan ja luo positiivisia sosiaalisia vaikutuksia... [-]

Saudi-Arabia Jedda
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

MBSC Campus Walk

Student testimonials