Lue virallinen kuvaus

Meistä

Marconin yliopisto on maailmanluokan yliopisto, joka harjoittaa merkittävää kansainvälistä tutkimusta ja innovointia. Yliopisto tutkii perinteistä akateemista oppimisympäristöä ja edistää innovatiivisten oppimismenetelmien käyttöä yhdistämällä kehittyneet teknologiset ratkaisut perinteisiin toimintoihin, kuten luentoihin, työpajoihin ja seminaareihin.

Marconin tutkimus ulottuu taloustieteestä ja taiteesta sovellettuun tieteeseen ja teknologiaan yhteiskunnallisten muutosten ja edistymisen mukaisesti. Lähestymistapamme perustuu monitieteisen tietämyksen, taitojen ja osaamisen kehittämiseen, erityisesti globaaliin näkökulmaan. Sitoutuminen huippuosaamiseen ja laatuun herättää ohjelmamme, joiden tavoitteena on valmistaa opiskelijoita kohtaamaan globaalit muutokset ja soveltamaan menestyksekkäästi akateemisia tietojaan todellisiin tilanteisiin.

Yliopisto pyrkii tuomaan arvot ja tehtävät vastaamaan kansainvälisten ja kotimaisten opiskelijoiden tarpeita, tarjoamalla heille erilaisia opiskelumahdollisuuksia perustutkinto- ja jatko-tasolla, joustavaan aikatauluun, jatkuvaan ilmoittautumiseen, online-luokkiin, virtuaalilaboratorioihin ja simulaatioihin.

Tällä hetkellä monipuolisella yhteisöllä on yli 16 000 opiskelijaa jatko- ja jatko-ohjelmiin, 300 tiedekunnan jäsentä ja yli 200 asiantuntijan akateeminen neuvontaryhmä. Hyvin varustetut laboratoriot tukevat tutkimustoimintamme, kuten Marconi Studios, elokuva- ja digitaalisen median tuotantotoimisto, jossa opiskelijat voivat soveltaa tietämystään ja saada käytännön kokemusta.

Tehtävä

Marconin tehtävänä on tarjota innovatiivisia ja kohtuuhintaisia korkealaatuisia koulutusohjelmia ja oppimismahdollisuuksia sekä kotimaisille että kansainvälisille opiskelijoille, hyödyntämällä uusinta teknologiaa ja vastaamalla opiskelijoiden tarpeisiin akateemisen, henkilökohtaisen ja ammatillisen rehellisyyden harjoittamisessa.

Kun harjoittelet tutkintoa Marconin yliopistossa, sinulla on pääsy uusimpiin verkko-oppimistekniikoihin, mutta korkeakoulutason opetukseen, tiloihin ja tukeen.

Aktiiviset kumppanuutemme paikallisten, kansallisten ja kansainvälisten instituutioiden kanssa edistävät kestävää yhteistä tavoitetta, joka koskee opiskelijoiden sijoittamista ja edistämistä.

Tavoitteet

  • Tarjota laadukkaita ammatillisia koulutusohjelmia.
  • Kehittää yhteisöä ja rikastuttaa opiskelijoiden elämää edistämällä koulutusta ja ammatillista kasvua
  • Edistää opiskelijakeskeistä oppimista kaikilla tasoilla, joita tukevat tekniset resurssit ja johtavat päteviä tiedekuntia ja henkilökuntaa
  • Tarjota erinomainen opetuskokemus akateemisten ja hallinnollisten tukipalvelujen avulla
  • Edistetään monialaista tutkimusta ja innovointia
  • Edistetään yhteistyötä ja vuorovaikutusta muiden toimielinten kanssa samoilla tavoitteilla

Koulutusmallimme

Marconin akateeminen asiantuntemus perustuu rikkaaseen eurooppalaiseen koulutusperinteeseen ja tarjoaa lisäarvoa tutkimukselle ja innovaatioille oppimisteknologioiden alalla.

Marconin opetusmalli koostuu sekä online- että sekoitetusta muodosta, jossa yhdistyvät kasvotusten ja vuorovaikutteisten toimintojen yhdistäminen ja edistetään opiskelijoiden ja oppilaiden välistä vuorovaikutusta ja institutionaalisten resurssien tehokkaampaa käyttöä.

Valitsemalla yhdistetyn vaihtoehdon voit osallistua kasvokkain seminaareihin ja oppitunneihin yhdessä yliopiston sivuliikkeistä, jotta voit rikastuttaa online-opiskelukokemustasi.

Marconi-yliopistoon osallistuneilla ulkomaalaisilla opiskelijoilla on mahdollisuus osallistua kansainväliseen yhteisöön, altistaa itsensä erilaisille kulttuureille ja saada arvostettua eurooppalaista tutkintoa ilman, että he tarvitsevat lähteä omasta maastaan.

Kun valitset online-tutkinnon Marconin yliopistolla, saat suoran pääsyn yliopistotason opetukseen, tiloihin ja tukeen. Opetushenkilöstömme on suoraan vastuussa omien verkkokurssien luomisesta ja suunnittelusta hyödyntämällä uusimpia teknisiä ratkaisuja, jotka takaavat sinulle laadukkaan ja mielenkiintoisen oppimiskokemuksen.

Viimeisimmät havainnot opetussuunnittelusta ja digitaalitekniikoista ovat johtaneet Marconi Virtual C @ mpus -ympäristön SIM (Integrated Multimodal System) luomiseen, joka hyötyy seuraavien työkalujen integroinnista:

technologies

Tässä oppimisympäristössä multimedia- ja vuorovaikutteiset oppimateriaalit (audio / video-opetukset, virtuaalilaboratoriot, simulaatiot, tapaustutkimukset, testit) antavat opiskelijoille mahdollisuuden mukauttaa omaa opintokokemustaan.

Kansalliset akkreditoinnit

Italia: ensimmäinen online-yliopisto, jonka Italian opetusministeriö hyväksyy Italiassa

Kreikka: Kreikan opetusministeriö on akkreditoinut tarjoamaan modernin kielen ja kirjallisuuden, psykologian ja kasvatustieteen kandidaatin tutkintoja sekä maisterintutkintoa johtajuudessa, johtamisessa ja kehittyvissä teknologioissa.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

MBA

Guglielmo Marconi University

Ansaitse kansainvälisesti tunnustettu MBA-tutkinto Marconin yliopistosta nopeuttamaan urasi ja muuttamalla itsesi liiketoimintajohtajaksi. Opiskelijat, joilla on sekä lii ... [+]

Master of Business Administration (MBA)

Marconin yliopiston MBA-ohjelma ei ole pelkästään liiketoimintaohjelma, vaan se on motivoiva ja elämää muuttava kokemus, joka tekee sinusta uudelleen ajattelun ja uudelleenarvioinnin siitä, miten liiketoiminta toimii ja kykenee kilpailemaan oppimalla parhaat liiketoimintastrategiat.

MBA-ohjelman kohokohdatKesto - 10–12 kuukauttaMBA-rakenne - 8 kurssia Tutkimusmetodologia Lopullinen projektiLuokat - Kasvojen viikonloppukurssit, joissa on 18 - 20 yhteystietoa kaikissa paikoissa (klikkaa linkkiä: Tallennetut luokat YouTubessa )Tiedekunta - lentää professoreista Euroopasta Yhdistyneestä kuningaskunnasta ja Yhdysvalloista (Käy linkissä: Näytä tiedekunnan profiili )Dual Certificate - Jatko-tutkinto Yhdistyneen kuningaskunnan MBA-tutkinnosta Guglielmo Marconi University , ItaliaAkkreditointi - Italian opetusministeriö. Mukana on myös ENIC NARIC Hyväksytyt yliopistot ja se on tunnustettu maailmanlaajuisesti.Mahdollinen - osallistua luokkiin kaikissa paikoissa, kuten Roomassa, ItaliassaArviointi - tehtävät perustuvat kurssitMaksu - Pay as Go - Joustavat kuukausittaiset erätValmistuminen - mahdollisuus osallistua valmistumiseen Roomassa, ItaliassaLMS - ProQuest-verkkokirjaston oppimisen hallintajärjestelmän käyttömahdollisuuden täydellinen käyttöTarjotut erikoistumiset - Markkinointi HR-projektinhallinta Toimitusketjun hallinta HealthCare Management Yrittäjyyden rahoitus... [-]
Saudi-Arabia Al Khobar Riyadh Jeddah Egypti Cairo Qatar Doha Kuwait Kuwait City Jordania Amman Bahrain Manama  + 10 More
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
Part-time
10 - 12 kuukautta
Kampus
Online
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi
Guglielmo Marconi University

Ansaitse kansainvälisesti tunnustettu MBA markkinointitutkinnosta Marconin yliopistosta nopeuttamaan urasi markkinoinnissa. ... [+]

Master of Business Administration (MBA markkinoinnissa)

MBA-markkinointiohjelma antaa sinulle tietoa markkinoinnin kehittämisprosessista, mukaan lukien strategian muotoilusta, kuluttajien näkemyksistä

MBA markkinointiohjelman kohokohdissaKesto - 10–12 kuukauttaMBA markkinointirakenteessa - 8 kurssia 2 Markkinointialan erikoiskurssit Tutkimusmenetelmät Lopullinen projektiLuokat - Kasvojen viikonloppukurssit, joissa on 18 - 20 yhteystietoa kaikissa paikoissa (klikkaa linkkiä: Tallennetut luokat YouTubessa )Tiedekunta - lentää professoreista Euroopasta Yhdistyneestä kuningaskunnasta ja Yhdysvalloista (Käy linkissä: Näytä tiedekunnan profiili )Dual Certificate - Jatko-tutkinto strategisesta johtamisesta ja johtajuudesta Yhdistyneen kuningaskunnan MBA-markkinoinnista Guglielmo Marconi University , ItaliaAkkreditointi - Italian opetusministeriö. Mukana on myös ENIC NARIC Hyväksytyt yliopistot ja se on tunnustettu maailmanlaajuisesti.Mahdollinen - osallistua luokkiin kaikissa paikoissa, kuten Roomassa, Italiassa.Arviointi - tehtävät perustuvat kurssitMaksu - Pay as Go - Joustavat kuukausittaiset erätValmistuminen - mahdollisuus osallistua valmistumiseen Roomassa, ItaliassaLMS - ProQuest-verkkokirjaston oppimisen hallintajärjestelmän käyttömahdollisuuden täydellinen käyttö... [-]
Saudi-Arabia Al Khobar Riyadh Jeddah Egypti Cairo Qatar Doha Kuwait Kuwait City Jordania Amman Bahrain Manama  + 10 More
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
Part-time
10 - 12 kuukautta
Kampus
Online
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi
Guglielmo Marconi University

Ansaitse kansainvälisesti tunnustettu MBA terveydenhuollon hallintotutkinnon tutkinnon suorittamisesta Marconin yliopistosta nopeuttamaan urasi HealthCaressa ja kehittämä ... [+]

Kauppatieteiden maisteri (MBA in HealthCare Management)

MBA Healthcare Management -ohjelmassa keskitytään siihen, että terveydenhuollon johtajien on oltava jatkuvia oppijoita, kriittisiä ajattelijoita ja eettisiä harjoittajia tunnustamalla ihmisen, yhteiskunnan ja organisaation todellisuuden monikerroksinen luonne ja monimutkaiset suhteet terveydenhuollon tarjoajien järjestelmän ja tarpeiden välillä. yhteisö.

MBA terveydenhuollon johtamisohjelman kohokohdissaKesto - 10–12 kuukauttaMBA-rakenne - 8 kurssia 2 Terveydenhuollon erikoiskurssit Tutkimusmetodologiakurssi Lopullinen projektiLuokat - Kasvojen viikonloppukurssit, joissa on 18 - 20 yhteystietoa kaikissa paikoissa (klikkaa linkkiä: Tallennetut luokat YouTubessa )Tiedekunta - lentää professoreista Euroopasta Yhdistyneestä kuningaskunnasta ja Yhdysvalloista (Käy linkissä: Näytä tiedekunnan profiili )Kaksoissertifikaatti - Jatko-tutkintotodistus strategisessa johtamisessa ja johtamisessa Yhdistyneen kuningaskunnan MBA-tutkinnosta Guglielmo Marconi University , ItaliaAkkreditointi - Italian opetusministeriö. Mukana on myös ENIC NARIC Hyväksytyt yliopistot ja se on tunnustettu maailmanlaajuisesti.Mahdollinen - osallistua luokkiin kaikissa paikoissa, kuten Roomassa, Italiassa.Arviointi - tehtävät perustuvat kurssitMaksu - Pay as Go - Joustavat kuukausittaiset erätValmistuminen - mahdollisuus osallistua valmistumiseen Roomassa, ItaliassaLMS - ProQuest-verkkokirjaston oppimisen hallintajärjestelmän käyttömahdollisuuden täydellinen käyttö... [-]
Saudi-Arabia Al Khobar Riyadh Jeddah Egypti Cairo Qatar Doha Kuwait Kuwait City Jordania Amman Bahrain Manama  + 10 More
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
Part-time
10 - 12 kuukautta
Kampus
Online
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi

Our faculties

Osoite
Al Khobar, Eastern Province, Saudi-Arabia
Osoite
Riyadh, Riyadh Province, Saudi-Arabia
Osoite
Jeddah, Makkah Province, Saudi-Arabia
Osoite
Cairo, Cairo Governorate, Egypti
Osoite
Doha, Doha, Qatar
Osoite
Kuwait City, Al Asimah Governate, Kuwait
Osoite
Amman, Amman Governorate, Jordania
Osoite
Manama, Capital Governorate, Bahrain