Professional School of Business & Technology

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Yliopiston julkinen ilmoitus

Yliopistot julkaisevat perussäännöt omalla vastuullaan. On noudatettava 4 päivänä marraskuuta 1993 annetun yhtiömuodon ilmoittamista koskevan asetuksen (HSchBekV) määräyksiä (GVBl p. 848), sellaisena kuin se on muutettuna 15 päivänä joulukuuta 2004 annetulla asetuksella (GVBl 580).

Sääntö on annettu tiedoksi erolla § 2 HSchBekV. Ammattikorkeakoulu Kempten on määritellyt seuraavan menettelyn:

Talletus tapahtuu vastaavasti kirjaston tiloissa (87435 Kempten, Bahnhofstrasse 61), ja siellä voi olla yleiset aukioloajat (ma, ti

Lisäksi yhtiöjärjestys julkaistaan ​​Kemptenin ammattikorkeakoulun WEB-sivuilla.

allekirjoitettu.
C. Herrmann
- kansleri -

Yliopiston johdon huomautus:

Näiden asetusten julkaiseminen palvelee nopeaa tiedonhakua. Siksi ei voida hyväksyä takuuta oikeellisuudesta. Virallisia ilmoituksia ei ole korvattu näillä verkkosivuilla, vain virallinen versio on luvallinen ja oikeudellisesti sitova.

Virallisen version tarkastus voidaan tehdä myös kirjastossa. Yliopistokohtaiset säännöt julkaistaan ​​1.1.2005 lähtien vain Internetissä eli yliopiston verkkosivuilla. Perussääntöjen alkuperäiset versiot ovat nähtävillä Kemptenin ammattikorkeakoulun kirjastossa.

Numerot - Data - Tosiseikat

Ammattikorkeakoulu Kempten on ainoa Allgäun valtionyliopisto, joka tarjoaa yliopistollisia insinöörejä, yrityshallintoa ja matkailua, tietojenkäsittelyä ja multimediaa sekä sosiaali- ja terveystieteitä. Perustamisestaan lähtien vuonna 1977 Alppien laidalla sijaitseva oppilaitos on kasvanut tasaisesti.

Joka vuosi useita tuhansia hakijoita hakee paikkaa Kemptenissä. Noin 6 000 opiskelijaa on tällä hetkellä mukana 18 perustutkinnossa ja 14 maisteriohjelmassa . Suurin osa luentoista suorittaa 140 professoria , joita tukevat noin 200 yksityisen sektorin luennoitsijaa . Alustavan aloitusvaiheen jälkeen Bahnhofstraesta rakennettiin 53 000 m²: n yliopistokampus, jossa on moderni opetusrakennukset, laboratoriot, kirjasto ja kahvila. Noin 200 ei-tieteellistä työntekijää ylläpitää yliopiston toimintaa hallinnossa, tiedekunnissa ja laboratorioissa.

Ammattikorkeakoulun erityisprofiili Kempten sisältää laajan , perustellun koulutuksen muutamissa peruskursseissa, joilla on maltillinen erikoistuminen pääruokaan. Erityinen huolenaihe on käytännön merkitys ja kansainvälistyminen .

Monipuoliset yritysyhteistyöt muodostavat perustan sovelluslähtöiselle tutkimukselle. Yli 80 kumppaniyliopistosta ympäri maailmaa osaa opiskella osaa ulkomailla.

Kemptenin yliopiston tiedekunnat

Kemptenin ammattikorkeakoulu on jaettu kuuden tiedekunnan keskeiselle alueelle. Ne muodostavat yliopiston perusorganisaatioyksiköt ja erityisesti tarjoavat tarjottuja kursseja. Koulutusohjelmasi on jaettu liiketoiminnan hallinnon aloihin

Sijainnit

Kempten

Osoite
University of Applied Sciences Kempten
Bahnhofstraße 61

87435 Kempten, Baijeri, Saksa

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin