Lue virallinen kuvaus

Käytössä NIT Northern Institute of Technology Management Hampurissa oppia insinöörejä eri puolilta maailmaa ottamaan johdon tehtävänsä vastuullisesti. Yhteistyössä teknillisen yliopiston Hamburg-Harburg (TUHH), yksityinen instituutti tarjoaa vuodesta 1999 lähtien Englanti opintokokonaisuus kahdella täysimittainen maisterin tutkinnot: tekninen diplomi ja MBA tai Master of Arts Lappeenranta. Maailmanlaajuisesti yli 300 AMK tutkinnon hakea paikassa NIT Hampurissa. Vain noin 35 korkea potentiaaleja henkilökohtaiseen haastatteluun, jotka tapahtuvat koko maailmaa valittu. Monet opiskelijat saavat tutkinnon stipendiä yrityksiltä ja säätiöiltä. Opiskelija elää usein huoneistoja NIT -rakennuksen kampuksella TUHH - kansainvälisen vaihdon mukana.

MBA voi myös osallistua samansuuntainen työ ja näin valmistautua seuraavaan uran edetessä ammatillisesti kokeneita insinöörejä ja jatko-opiskelijoille. Englanti-kieli seminaareja järjestetään iltaisin ja viikonloppuisin. Monet yritykset pitävät MBA-ohjelma osana strategista henkilöstön kehittämistä. Joten he tekevät insinöörit nimenomaan sovi kansainväliseen hallintasovellus. Lisäksi kehittyneiden NIT räätälöity koulutus mahdollisuuksia yrityksille.

Opinnoissa NIT seisoo vieressä klassikko raidan Lappeenranta erikoistuminen yrittäjähenkinen johto vaaleissa. Tunnettu yliopistojen professorit ja käytännön neljältä mantereelta opettaa täällä. Heillä on laaja tietämys tutkimukseen ja käytäntöä sekä antaa insinöörit aikana johdon koulutuksen ja kulttuurienvälisen pehmeitä taitoja. Tiimityöskentely on tärkeä osa opetussuunnitelmaa sekä kolmen kuukauden yritysten työharjoittelu soveltamaan oppimaansa ja saada jalansijaa taloudessa.

Toistaiseksi potentiaaliset johtajat 61 kansoilla opintojaan NIT onnistuneesti. Ne tuovat uransa joilla on laaja osaaminen teknologian hallinta, mutta myös engineering-hyvin valmistautunut. Monet heistä ovat nyt maailmanlaajuisesti toimiviin yrityksiin että verkoston NIT ovat.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

MBA

NIT Northern Institute of Technology Management

Ota seuraava askel urallasi! NIT Maisteriohjelma (MA / MBA) Teknologian Management valmistelee teitä vastuullisen johtamisen tehtävät. Sisältö on erityisesti räätälöity m ... [+]

MASTER TAI MBA IN TECHNOLOGY MANAGEMENT

Ota seuraava askel urallasi! NIT Maisteriohjelma (MA / MBA) Teknologian Management valmistelee teitä vastuullisen johtamisen tehtävät. Sisältö on erityisesti räätälöity muuttuvan työympäristön vaatimuksiin korkean tason käytännön kokemuksen ja projektiopetuksen avulla . Yhdessä muiden opiskelijoiden kanssa eri puolilta maailmaa opit suunnittelemaan ja toteuttamaan monimutkaisia ​​projekteja ja innovatiivisia ideoita omalla vastuullasi.

NIT in Hamburg, Germany!" src="https://cdn02.masterstudies.com/img/element_db/10/105952_NIT-northern-institute-of-technology-management-hamburg-6-design-thinking-Raum-hamburg.jpg" alt="Ideal learning conditions at the NIT in Hamburg, Germany!" />... [-]

Saksa Hamburg
Lokakuu 2020
Englanti
Part-time
24 kuukautta
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi
NIT Northern Institute of Technology Management gGmbH
Osoite
Kasernenstrasse 12,
21073 Hamburg, Hamburg, Saksa
Verkkosivusto
Puhelin
+49 40 42878-3787