Read the Official Description

Tervetuloa Saksan # 1 Business School

Osana arvostetun yliopiston Mannheim, tarjoamme maailmanluokan johdon koulutuksen uran kaikissa vaiheissa - sekä yksilön ja organisaation tasolla.

Yrittäjäkoulutuksen "Made in Germany". Sen perustamisesta lähtien vuonna 2005, Mannheim Business School (MBS) on tullut yksi johtavista laitosten johdon koulutusta Euroopassa. Se on osa Business School yliopiston Mannheimin, jonka historia jälkiä juurensa jo 20-luvulla ja joka on kiistaton # 1 Saksassa, kun se tulee kouluttaa tulevaisuuden yritysjohtajia. On tämä perusta, joka on tehnyt Mannheim Business School ylimääräisessä menestystarina, että se on. Elinikäinen oppiminen - tämä ei ole enää pelkkä catchphrase yritysmaailmassa, mutta ehdottoman välttämätöntä. Mannheim Business School yhdistää toimintaa Mannheimin yliopiston ja sen Business School alle yhden organisaation sateenvarjo. Sen noin 50 työntekijää, se on vastuussa järjestämisestä ja markkinointia koulun johdon koulutusohjelmiin. Academic vastuu on professorien Business School, University of Mannheim. Tutkinnot myöntää Mannheimin yliopiston.

Mannheim Business School on voittoa Ltd. Corporation (gGmbH) omistama Mannheimin yliopiston (25%) ja Prechel Foundation (75%), josta kaikki professorit Business School, University of Mannheim ovat sidosryhmiä.

Mitä meille tärkeää

Mannheim Business School ilmentää monimuotoisuus tavoilla, jotka harvat organisaatiot pärjäisi. Samaan aikaan olemme yhdistää yhteinen missio, visio, tavoitteet ja arvot. Ne muodostavat perustan jokapäiväistä työtä ja meidän omistautumista täyttävät korkeimpia kaikilla aloilla.

Meidän ajatus toimii oppaana. Yhdessä työntekijät Mannheim Business School Myös määritelty viisi keskeinen yrityksen arvoja, jotka on merkittävä rooli siinä, miten me valita, arvioida ja kehityksen edistämiseksi henkilökunnan jäsentä. Pidämme erityisen tärkeänä arvoa vastuusta. Se on keskeinen teema koko organisaatiossa ja informoi toimiamme, tutkimuksessa ja opetuksessa sekä toimien osallistujista.

Tehtävä

Katse takaisin yli 100 vuoden kokemus tutkimuksen ja koulutuksen Business, Business School, University of Mannheim on sitoutunut seuraaviin Mission:

Faculty & Research

Koska tutkimus keskittyi laitos, olemme sitoutuneet tuottaa innovatiivisia, kansainvälisesti näkyvää tutkimusta korkein mahdollinen vaikutus apuraha, koulutus, ja käytäntö.

Koulutus ja opiskelijat

Koska täyden palvelun tarjoaja tarjoaa koko kirjon vaativia ohjelmia (LuK, DI, Ph.D., MBA, EMBA ja Executive Education), me valmistamme opiskelijoita uran liike ja korkeakoulujen, tarjoamalla heille tiedot ja taidot. Me altista niitä henkisen ja henkilökohtaisia ​​haasteita edistämiseksi niiden kypsä ja riippumattomien henkilöiden.

Academic & Corporate maailma

Jäsenenä profiloidun verkosto akateemisten laitosten ja yrityskumppaneita, me rikastuttavat tutkimuksen ja opetuksen kautta tiivis vuorovaikutus teorian ja käytännön, ja siten varmistaa merkitystä yritysten ja yhteiskunnan.

Kaikilla kolmella edellä, pyrimme mahdollisimman korkeat, paitsi kansallisella mutta yhä enemmän myös kansainvälisellä tasolla.

Visio

Koulu pyrkii jatkuvasti edistää ydintoimintoihinsa - tutkimus, opetus, ja tiedon siirtoon - seuraavien seikkojen kautta:

 • Kehittää edelleen School mukaan johdonmukainen laajentaminen tiedekunnan ja selektiivisesti kasvun meidän ylioppilaskunnassa ja infrastruktuuri
 • Jos haluat saada lisää vapautta ja joustavuutta kehittää ja kansainvälistää School
 • Parantaakseen School tehokkuutta ja toteuttamista hallintorakennetta ja strategiaprosessi

Arvot

Seuraavat arvot tukevat ja ohjaavat meitä saavuttamaan missiomme ja meidän Vision:

 • Akateemista vapautta ja kunnianhimo
 • Innovaatio ja kriittistä ajattelua
 • Laatu ja rehellisyys
 • Kurinalaisuutta ja merkitystä

Varmistaa parhaan mahdollisen tutkimus- ja oppimisympäristö käyttäydymme kanssa:

 • Oikeudenmukaisuus
 • Kunnioitus
 • Vastuu

suoritus

Meidän Business School tavoitteena on realisoida Missio, visio ja arvot seuraavilla toimilla:

Faculty & Research

 • Rekrytointi ja säilyttää laadukasta tiedekunnan
 • Edistäminen poikkitieteellistä tutkimusta hyödyntäen olemisen korkeakoulututkimukseen kauppakorkeakoulu

Koulutus ja opiskelijat

 • Houkutella kaikkein lahjakkaita ja motivoituneita opiskelijoita
 • Laajentaminen potentiaalin opiskelijoiden
  • Kehittävät erityistä tietämystä ja liittyvät sen naapurimaiden tieteenalojen
  • Parantaminen heidän henkilökohtaisia ​​taitoja sekä kulttuurienvälistä osaamista ja kriittistä ajattelua
  • Jotta ne "oppia oppimaan", eli miten lähestyä ja ratkaista tulevia ongelmia
  • Lisäämällä niiden tietoisuutta ja ymmärrystä sosiaalisen vastuun

Academic & Corporate maailma

 • Ylläpitäminen ja laajentamalla korkean profiilin kansainvälinen verkosto akateemisten yhteistyöoppilaitoksista ja yksittäisten kontaktien tarjota maailmanlaajuinen tutkimus- ja opetusympäristö
 • Tekee tiivistä yritysten kanssa, jotta rikastuttaa School: n hedelmällinen dialogi akateemisen ja yritysmaailman
Programs taught in:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös: