Kellogg-WHU Executive MBA Program

Esittely

Lue virallinen kuvaus

WHU - Otto Beisheim School of Management, yksityinen yliopisto sijaitsee Vallendar lähellä Koblenz, oli ensimmäinen koulu Saksassa tarjota merkittävä liiketalouden korostaa strategista johdon yritykset. Koulu näkee sen päätehtävänä koulutuksessa pääjohtajia ja yrittäjille, jotka voivat hallita erilaisia ​​töitä. WHU on todella kansainvälinen. Viimeisten kahdenkymmenen vuoden aikana WHU on perustettu maailmanlaajuisesti ainutlaatuinen yhteistyöverkosto yli 140 yliopistoa kaikista maanosista. Se oli ensimmäinen saksalainen yliopisto saada EQUIS akkreditointi (1998).

Kellogg School of Management Northwestern University on laajalti tunnustettu yhdeksi hienoimmista Graduate Business koulut Yhdysvalloissa. Perustivat Chicagossa vuonna 1908, Kellogg edelläkävijä teorian että liikkeenjohdon periaatteita voidaan soveltaa mihin tahansa organisaation. Kellogg on sitoutunut säilyttämään korkeatasoista akateemista huippuosaamista. Kellogg on yksi ensimmäisistä Graduate Business kouluja kehittämään kattavia koulutusohjelmia urakehityksen keskivaiheilla oleville ja ylimpään johtoon.

Kellogg-WHU Executive MBA-ohjelma on jatkuvasti sijoittunut yksi Euroopan alkuun EMBA-ohjelmat. Aste on yhdessä tarjoavat WHU-Otto Beisheim School of Management, Vallendar ja Kellogg School of Management, USA. Tämä arvostettu koulutusohjelma yhdistää kaikki johto tieteenaloilla, keskittyen synteesi amerikkalaisten ja eurooppalaisten johtamismenetelmiä.

Sijainnit

Baden-Baden

Osoite
WHU - Otto Beisheim School of Management
Burgplatz 2,

56179 Baden-Baden, Baden-Württemberg, Saksa

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Akkreditoinnit

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited