Lue virallinen kuvaus

EFMD Equis Accredited AACSB Accredited

WHU - Otto Beisheim School of Management, yksityinen yliopisto sijaitsee Vallendar lähellä Koblenz, oli ensimmäinen koulu Saksassa tarjota merkittävä liiketalouden korostaa strategista johdon yritykset. Koulu näkee sen päätehtävänä koulutuksessa pääjohtajia ja yrittäjille, jotka voivat hallita erilaisia ​​töitä. WHU on todella kansainvälinen. Viimeisten kahdenkymmenen vuoden aikana WHU on perustettu maailmanlaajuisesti ainutlaatuinen yhteistyöverkosto yli 140 yliopistoa kaikista maanosista. Se oli ensimmäinen saksalainen yliopisto saada EQUIS akkreditointi (1998).

Kellogg School of Management Northwestern University on laajalti tunnustettu yhdeksi hienoimmista Graduate Business koulut Yhdysvalloissa. Perustivat Chicagossa vuonna 1908, Kellogg edelläkävijä teorian että liikkeenjohdon periaatteita voidaan soveltaa mihin tahansa organisaation. Kellogg on sitoutunut säilyttämään korkeatasoista akateemista huippuosaamista. Kellogg on yksi ensimmäisistä Graduate Business kouluja kehittämään kattavia koulutusohjelmia urakehityksen keskivaiheilla oleville ja ylimpään johtoon.

Kellogg-WHU Executive MBA-ohjelma on jatkuvasti sijoittunut yksi Euroopan alkuun EMBA-ohjelmat. Aste on yhdessä tarjoavat WHU-Otto Beisheim School of Management, Vallendar ja Kellogg School of Management, USA. Tämä arvostettu koulutusohjelma yhdistää kaikki johto tieteenaloilla, keskittyen synteesi amerikkalaisten ja eurooppalaisten johtamismenetelmiä.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti
  • Saksan kieli

Tämä koulu tarjoaa myös:

EMBA

Kellogg-WHU Executive MBA Program

Kellogg-WHU Executive MBA -ohjelma on suunniteltu johtajille, jotka pyrkivät tulemaan tehokkaammiksi ja vastuullisimmiksi johtajiksi tämän päivän korkean paineen kilpailu ... [+]

Kellogg-WHU Global Executive MBA -ohjelma on vakiintunut ja arvokas ohjelma, joka on säilyttänyt määräävän asemansa EMEA-ohjelmien 20 parhaan joukossa maailmanlaajuisesti ja kymmenen EMBA-ohjelmaa Euroopassa Financial Timesin rankingissa. Ohjelma hyötyy sekä yhdysvaltalaisesta että eurooppalaisesta johtamisosaamisesta Kellogg School of Managementin, Northwesternin yliopiston USA: n ja WHO: n Otto Beisheim School of Management -kumppanuuden kautta. Ohjelman tavoitteena on antaa tuleville ylimmälle johdolle tarvittavat työkalut menestyksekkäästi johtaa organisaatioita monimutkaisessa liiketoimintaympäristössä. Ohjelma korostaa voimakkaasti tiiminjohtajuutta, henkilökohtaista kehitystä ja kansainvälisyyttä ryhmätyön, valmennuksen ja globaalien moduulien avulla. Valmistuneet ansaitsevat yhteisen MBA-tutkinto Kellogg School of Managementin, Luoteis-yliopiston ja WHO: n Otto Beisheim School of Management -organisaatiosta ja hyötyvät vahvasta globaalista alumniverkostosta jo pitkälti valmistumisen jälkeen. Kellogg-WHU: n Global Executive MBA -ohjelman rakenne sallii avainhenkilöt jatkamaan työskentelyään osallistumalla aktiivisesti ohjelmaan. Opiskelijoilla on mahdollisuus soveltaa äskettäin hankittuja taitojaan heti työpaikalla. Ohjelma koostuu 30 kurssista, jotka kattavat laajan valikoiman yleiseen johtamiseen liittyviä aiheita. Kellogg-WHU-ohjelma on modulaarinen, ja luokkat järjestetään kauniilla ja rauhallisella kampuksella Vallendarissa Saksassa kahden kuukauden välein takaisin takaisin takaisin viikonloppuisin (to-su) kahden vuoden aikana. Maailmanlaajuiset mahdollisuutemme koostuvat vaaditusta kahden viikon moduulista Kelloggin kampuksella (Evanston / Chicago) ja vähintään yhden viikon globaalissa valinnassa yhdessä Hongkongin, Pekingin, Tel Avivin, Toronton ja Miamin kanssa. ... [-]

Saksa Vallendar Düsseldorf Baden-Baden
Request Info
Englanti
Part-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Kellogg-WHU Executive MBA Program - Distinguish Yourself Globally!