International School of Management

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Miksi ISM?

Kansainvälinen painopiste

ISM tarjoaa opiskelijoilleen kattavan kansainvälisen koulutuksen. Siksi kansainvälisten kandidaatin opiskelijoiden on yhdistettävä liiketalouden opinnot toiseen vieraaseen kieleen, joko saksa, ranska tai espanja. Opiskelijat suorittavat yhden tai kaksi lukukautta opiskelua ulkomailla Euroopassa tai ulkomailla .

ISM-opiskelijat valitsevat erikoistumisestaan riippuen instituutin ISM: n 199 yhteistyöyliopistosta . Lukukausi ulkomailla on suunniteltu kehittämään ja laajentamaan edelleen heidän kulttuurienvälistä ja kielitaitoaan sekä parantamaan ja syventämään heidän ammattitietonsa kansainvälisessä kontekstissa. Lukukauden opiskeluajan ulkopuolella he suorittavat myös vähintään kymmenen viikkoa 20 viikon harjoittelujaksostaan Saksan ulkopuolella sijaitsevassa yrityksessä. Kaikissa kandidaatin ohjelmissa on luentoja englanniksi ja saksaksi lukuun ottamatta diplomi-insinööriä. International Management English Trail, joka opetetaan kokonaan englanniksi.

Maisteriohjelmiin sisältyy myös lukukauden opiskelu ulkomailla. Opiskelijat viettävät ohjelman kolmannen lukukauden ulkomailla yhdessä heidän opintoalaansa erikoistuneissa ISM-kumppanuusyliopistoissa. Lisäksi kaikki ohjelmat sisältävät luentoja englanniksi, M.Sc. Kansainvälinen johtaminen, diplomi-insinööri Rahoitus, MA Strategisen markkinoinnin hallinta, MA Ylellisyys, Muoti

Kandidaatin ja maisteriohjelmien tavoin myös ISM: n osa-aikaisilla ohjelmilla on kansainvälinen painopiste. Kaikki ohjelmat sisältävät moduulit ulkomailla. Lisäksi MBA General Management -ohjelma opetetaan kokonaan englanniksi.120859__MG_4759.jpg

Käytännöllinen suuntaus

Kaikki ISM-ohjelmat on suunnattu tiukasti todellisen yritysmaailman tarpeisiin. Tätä tavoitetta tukee ISM-luennoitsijoiden käytännön kokemus, joista monet ovat toimineet tai ovat tällä hetkellä johtotehtävissä yritysmaailmassa. Lisäksi kattavat harjoitteluvaiheet sekä käytännöllisesti suuntautunut opinnäyte muodostavat perustan ISM-ohjelmille. Hallintoneuvostossa työskentelevät vaikutusvaltaiset yritys edustajat auttavat muokkaamaan ISM: n koulutuskonseptia. Ne antavat opiskelijoille mahdollisuuden tehdä harjoittelu- ja konsultointiprojekteja luokkahyvityksiksi yrityksissään.

Hyödyntämällä näitä mahdollisuuksia, ISM-opiskelijat saavat laajan kokemuksen käytännön ongelmien ratkaisemisesta jokapäiväisessä työelämässä. Lisäksi ISM-opiskelijoilla on suora yhteys yrityksen edustajiin osallistumalla yritysesittelyihin, uramessuihin ja tapaustutkimuksiin . Opiskelijat voivat keskustella uramahdollisuuksistaan näiden edustajien kanssa henkilökohtaisessa ilmapiirissä. Kasvava ISM-alumnien määrä rikastuttaa myös ISM-verkostoa.

Henkilökohtainen ilmapiiri

Toisin kuin useiden yliopistojen suurten luentosalien tyypillinen nimettömyys, ISM tarjoaa opiskelijoille henkilökohtaisen ilmapiirin pienten luokkakokojen , vuorovaikutteisen oppimisympäristön ja suuren määrän vapaa-ajantoimintojen ansiosta . Pieni luokkakoko antaa ohjaajalle kiinnittää opiskelijoihin yksilöllistä huomiota ja muodostaa perustan interaktiiviselle luokkaympäristölle. Samalla opiskelijoiden kollegiaalisuutta kannustetaan voimakkaasti. Tätä korostavat monet tapaustutkimukset ja konsulttitiimiprojektit . Ryhmä- ja projektityön tavoitteena on oppia rakentamaan ja organisoimaan ryhmiä positiivisen tuloksen saavuttamiseksi. Luokan ulkopuoliset aktiviteetit, kuten opiskelijoiden työryhmät ja juhlat, auttavat opiskelijoita laajentamaan henkilökohtaista verkostoaan.

Lisäksi opiskelijoilla on digitaalinen viestintäalusta ISM-intranetin muodossa. Tämä on online-foorumi, jossa opiskelijat voivat keskustella luennoista, raportoida lukukautensa ulkomailta sekä saada tai lähettää harjoittelupaikkoja. Lopuksi opiskelijat viettävät osan vapaa-ajaltaan opiskelijayhdistyksissä, joita tarjotaan tavanomaisesta opetussuunnitelmasta riippumatta.120857_BEBA_LOG_b_MG_1768.jpg

Ammatilliset ja sosiaaliset taidot

Kaikkien ISM-kandidaatin ohjelmien kolme ensimmäistä lukukautta tarjoavat opiskelijoille liikkeenjohdon perusteet. Tätä peruskoulutusta täydennetään valitsemastaan opinto-ohjelmasta riippuen viestinnän, matkailun, psykologian, muotinhallinnan, urheilun johtamisen, liikejuridiikan tai rahoituksen luennoilla. Perusjohtamisen kurssien lisäksi opiskelijat käyvät myös kaksi ohjelmakohtaista kurssia jokaisesta kolmesta ensimmäisestä lukukaudesta. Viidennellä ja kuudennella lukukaudella kandidaatin opiskelijat yhdistävät ohjelmakohtaiset moduulit valinnaisiin. Näiden akateemisten ja pehmeiden taitojen sekä vieraiden kielten lisäksi myös koulutetaan. Liiketoiminnan etiikan pakollista kurssia täydennetään edelleen sosiaalisen osaamisen koulutuksella, joka sisältää ryhmärakentamisen tai kulttuurienvälisen johtamisen , jolloin opiskelijat voivat kehittää kulttuurin herkkyyttä, jota tarvitaan kansainvälisten ryhmien vastuulliseen ja oikeudenmukaiseen johtamiseen.

Maisteriohjelmien tarkoituksena on antaa opiskelijoille laaja ammatillinen tieto lyhyessä ajassa. Ensimmäisen ja toisen lukukauden aikana opiskelijat hankkivat syventävät perusteet ja erityistiedot vastatakseen erikoistumisensa vaatimuksiin. Ammatillisen tietämyksen lisäksi opiskelijat harjoittavat myös pehmeitä taitoja, kuten viestintä- ja neuvottelutekniikoita . Tapaustutkimukset ja käytännön projektit takaavat, että opiskelijoilla on mahdollisuus soveltaa teoreettisia tietojaan käytännössä hyvin varhaisessa vaiheessa sekä edistää yhteistyötä ja tiimityötä.120864_B_D_TEM_a_ISM_HH_0402.jpg

Kompakti opinto-ohjelma

ISM-opiskelijat hankkivat ammattitaitoja, saavat käytännön kokemusta ja mahdollisuuden uppoutua muihin kulttuureihin - kaikki lyhyessä ajassa. Tämän monipuolisen ja jännittävän koulutuskokemuksen tekee mahdolliseksi hyvin jäsennelty opinto-ohjelma. Samalla kun muiden yliopistojen opiskelijat nauttivat lukukauden tauoista, ISM-opiskelijat saavat tosielämän ammattikokemusta . Tulevia johtajia etsiessään yritykset etsivät tutkinnon suorittaneita, jotka ovat onnistuneesti suorittaneet opintojaan lyhyessä ajassa, samalla kun he saavat käytännön kokemusta ja kulttuurienvälisiä taitoja kansainvälisissä yliopistoissa ja yrityksissä. ISM: n opiskelijat hankkivat nämä taidot kuuden lukukauden (European Track) tai seitsemän lukukauden (Global Track) aikana. Tämän jälkeen heillä on mahdollisuus suorittaa maisterin tutkinto kolmen ylimääräisen lukukauden kuluessa, plus maisterin tutkinnon kirjoittamiseen käytetty aika. Hyvin jäsennelty ohjelma mahdollistaa tämän tehokkaan opintojakson . Sekä kandidaatin että maisterin ohjelmissa on asetettu aikataulu vaadittavalle harjoittelujaksolle tai käytännön vaiheille . Samoin ISM: n osa-aikaiset ohjelmat perustuvat myös tiukasti rakenteelliseen konseptiin.

Sijainnit

Munich

Osoite
Karlstraße 35, D-80333 München
Munich, Baijeri, Saksa