Lue virallinen kuvaus

Miksi ISM?

International School of Management on yksi parhaimmista International School of Management Saksassa. Tämän osoittavat lukuisat riippumattomien organisaatioiden sijoitukset. Muita kansainvälisiä suuntauksia ja käytännön merkitystä, opetuksen laatua ja pieniä oppimisryhmiä kunnioitetaan.

10 hyvää syytä opiskella ISM: ssä

Kansainvälisyys kaikilla aloilla

ISM: llä opiskelu on yhdenmukainen korkeimpien kansainvälisten standardien kanssa ja valmistaa sinut parhaiten globaaliin uraan. Vietät vähintään yhden integroidun lukukauden ulkomailla tai moduulin yhdessä 199 tunnetussa kumppaniohjelmassa. Kokopäiväiseen kandidaatintutkintoon integroidut ulkomaiset harjoittelujaksot takaavat kansainvälisen käytännön kokemuksen opintojen aikana. Puolet opiskelijoistamme käyttää mahdollisuutta - joskus jopa menettämättä aikaa - saada maisterin tutkinto valituissa partneriyliopistoissa. Intensiivinen vieraiden kielten koulutus antaa sinulle mahdollisuuden kommunikoida maailmanlaajuisesti.

Moderni opetus

Käyttämällä nykyaikaisia ​​opetusmenetelmiä, professoreiden sisältö, kaikki kokeneet harjoittajat, opetetaan pienryhmäkokoina. Käytännössä hankkeet, työpajat tai kumppaniyritykset oppivat tietämyksen. ISM-verkostomme mahdollistaa luentojen hyvän valmistelun ja seurannan ja sisältää muun muassa luentojen digitaalisia skriptejä.

Erinomainen rankingissa

Akkreditointiorganisaatiot eivät ainoastaan ​​sertifioi ISM: n korkeaa laatua. Olemme olleet myös huippuluokan kansallisissa ja kansainvälisissä rankingissa yli kahden vuosikymmenen ajan - suorituskyky on sertifioitu opiskelijoilta, valmistuneilta ja henkilökunnalta. Nykyinen CHE-luokitus vahvistaa erinomaisen tukisuhteen 1.3 asteikolla ja myös Trendence Barometer 2016 ISM: ssä on paras FH luentojensa laadussa. Tämä vaikuttaa myös palkkaan: Universum-ammattiselvityksessä todettiin, että ISM-tutkinnon suorittaneet saavuttavat palkan huomattavasti korkeamman kuin keskimäärin liiketalouden tutkinnon suorittaneiden vain viisi vuotta valmistumisen jälkeen.

119133_rsz_adobestock_250661602.jpg

Työskentele suurien tuotemerkkien kanssa

Opiskelijamme saavat sekä intensiivistä työkokemusta harjoittelupaikoista että harjoittelusta Saksassa ja ulkomailla, mutta myös jatkuvasti työskentelevät hankkeissa, joissa on merkittäviä tuotemerkkejä ja tunnettuja yrityksiä kursseilla. Onko Procter

Lähellä taloutta

ISM liittyy läheisesti talouteen monin tavoin. Hallituksen jäsenyritykset vaihtavat tietoja säännöllisesti, jotta koulutusohjelmamme voidaan mukauttaa parhaalla mahdollisella tavalla työmarkkinoiden tarpeisiin ja vaatimuksiin. Työ- tai harjoittelupaikat lähetetään yksinomaan opiskelijoillemme. Jopa luennot eivät ole vain käytännönläheisiä tapaustutkimuksia ja työpajoja todellisissa yrityksissä. Opinto-ohjelmat ovat kaikki osaksi taloutta.

Pienikokoinen tutkimus

Kehittynyt tutkimuskonsepti ja optimaalinen tenttiorganisaatio antavat sinulle mahdollisuuden opiskella kompaktissa muodossa, joka voidaan toteuttaa myös realistisesti säännöllisen opintojakson aikana. Lyhytkestoisesta opiskelun kestosta huolimatta ulkomaille jääminen ja intensiivinen käytännön kokemus ovat kiinteästi mukana kurssissa. ISM-tarjous ylittää huomattavasti erikoistuntemuksen tarjoamista. Opiskelija oppii esittämään esityksiä, esittämään niitä, esittämään itsensä parhaalla mahdollisella tavalla ja käyttämään erilaisia ​​retoriikan tekniikoita. Valinnaisesti voidaan käyttää muita kieliä ja muita IT-kursseja.

Täysi tuki

Olipa opiskelija sihteeristö, kansainvälinen toimisto, urakehitys, sijoittelu tai kirjasto - palvelumme ovet ovat avoimia kysymyksille ja ehdotuksille. ISM: ssä on vain 30 opiskelijaa ISM: ssä, joten voimme auttaa ja neuvoa sinua kaikissa opinnoissasi. Ei ole väliä, onko se lukukausi ulkomailla, täydellinen sovellus tai oikea kirjallisuustutkimus.

Henkilökohtainen ilmapiiri

Ylijännitetyistä luentosaleista ja anonyymeistä luentoista ei löydy ISM: stä. Pienten ryhmien henkilökohtainen ilmapiiri (32 opiskelijaa kandidaatin ohjelmissa, 25 maisteriohjelmassa ja 15 MBA) edistävät yhteisön yhteenkuuluvuutta ja tarjoavat tilaa yksittäiselle valmennukselle korkealla tasolla. Kielten oppitunneilla vain 15-18 osanottajaa kouluttaa taitojaan varmistaen aktiivisen puhuvan osan. Pidämme erittäin tärkeänä opiskelijoiden henkilökohtaista kehitystä. 100%: n avoimen ovipolitiikkamme tukee säännöllistä ammatillista ja henkilökohtaista vaihtoa professorien, työntekijöiden ja opiskelijoiden välillä.

119134_rsz_adobestock_126228815.jpg

Vahva verkosto - koko eliniän ajan

Ensimmäisestä päivästä lähtien olet ISMler ja jättää meidät paitsi kansainvälisesti tunnustetulle tutkimukselle, mutta vahva verkosto takana. Erikoisluennot, sovellusvalmennukset ja alumnitapahtumat auttavat sinua pääsemään yhteyteen ISM: n yritysten ja entisten opiskelijoiden kanssa varhaisessa vaiheessa. Joten mikään ei edistä menestyksekkäästi aloittaessasi työelämääsi. Pidämme yhteyttä!

Hyväksytty, testattu

Nordrhein-Westfalenin tiede- ja kulttuuriministeriö tunnustaa jatkuvasti ISM: n. ISM: ssä hankitut tutkinnot ovat siten täysin samat kuin julkisissa yliopistoissa saadut tutkinnot. ISM: n tutkimusten laatua tarkastellaan säännöllisesti ja vahvistetaan myös ulkopuolisten valvontaelinten kautta. Esimerkiksi kesäkuussa 2016, ensimmäinen yksityinen kauppakorkeakoulu valtakunnallisesti, tiedemiehen akkreditoi ISM: n toisena peräkkäisenä vuotena enintään kymmenen vuoden ajan.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

MBA

International School of Management

Kokopäiväisen MBA: n avulla voit erityisesti laajentaa liiketalouden hallinto- ja johtamistietosi ja luoda ihanteelliset edellytykset johtavalle asemalle liiketoiminnassa ... [+]

Opintoprofiili MBA General Management

Kokopäiväisen MBA: n avulla voit erityisesti laajentaa liiketalouden hallinto- ja johtamistietosi ja luoda ihanteelliset edellytykset johtavalle asemalle liiketoiminnassa .

teoria

Pätevyys kansainvälisessä kontekstissa

MBA-ohjelma tarjoaa kattavan yleiskuvan kaikista johtamisalueista yhdistämällä liiketalouden ja toiminnallisen tietämyksen esimerkiksi markkinoinnin, rahoituksen tai yrittäjyyden aloilla.

Englanninkielinen ohjelma motivoi opiskelijoita viettämään tietonsa ja taidot kansainvälisessä ympäristössä viikon oleskelun aikana ulkomailla Espanjassa.

Suoritat opinnot käytännöllisellä diplomityöllä.

Henkilökohtainen tuki... [-]
Saksa Munich
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
4 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi

MBA General Management at ISM