Lue virallinen kuvaus

Tietoa henkilöstä Henley

Henley Business school Germany tukee ihmisiä 2000-luvun muotoilussa muiden kanssa.

2000-luku tarjoaa laajan valikoiman mahdollisuuksia, ja monet ihmiset tarkkailevat niitä sekoittaen innostusta ja skeptisyyttä. Kysyvätkö he itseltään? Mitä teen? Mihin mahdollisuuksiin tartun? Mikä ei? Ja mikä on päätökseni perusta?

Monet ihmiset eivät pysty vastaamaan näihin kysymyksiin. He eivät oppineet tätä koulussa tai yliopistossa.

Me Henleyllä tuemme näitä ihmisiä vastaamalla näihin kysymyksiin monin tavoin:

  • Tuemme johtajia ja johtajia tulevaisuuden suunnittelussa yhdistämällä tekninen asiantuntemus, Henleyn liiketoimintaosaaminen ja keskittyminen inhimilliseen elementtiin. Teemme tämän Executive MBA - Global -tapahtumassa.
  • Kehitämme johtajien, henkilöstöasiantuntijoiden ja kokeneiden valmentajien heijastavia ja ihmisten välisiä taitoja valmennuksessa ja muissa suhteiden rakentamisessa käytettäväksi valmennuksen ammattitodistuksessamme Münchenissä ja Kölnissä.
  • Tuemme suoraa työssä oppimista käyttämällä reflektiivistä oppimislähestymistapaa Henley Business Insights -ohjelmissa.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

EMBA

Henley Business school Germany

Kolminkertainen, AMBA: n, EQUIS: n ja AACSB: n akkreditoima ja maailman tunnetuimpien MBA-tutkijoiden joukossa, Henley Executive MBA - Global on suunniteltu auttamaan sin ... [+]

Henley Executive MBA - Globaalisti pähkinänkuoressaAlku: lokakuu ja maaliskuuKesto: 21 kuukautta (9 kuukauden jatkovaihtoehdolla)Työpajat: 61 päivää, enimmäkseen torstai-sunnuntaiTyöpajan sijainti:32 työpajapäivää Münchenissä alueellisen 15 kokeneen johtajan kanssa29 työpajapäivää Isossa-Britanniassa, Tanskassa, Etelä-Afrikassa ja Kiinassa / Yhdysvalloissa 60 kokeneen johtajan eurooppalaisen ryhmäsi kanssae-Resurssit: e-oppimisen online-tietokannatECTS: 90Kieli: englantiTiedekunta: UK InternationalOhjaajat: Aihealueprofessorit Henkilökohtainen ohjaajatukiMaksu: 46 500 €, Early Bird tarjouksista, jotka hyväksytään kaksi kuukautta ennen ohjelman alkua: 39 000 € - ilman matkakuluja.Ole johtaja, jonka haluat olla... [-]
Saksa Munich
Lokakuu 2019
Englanti
Part-time
21 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Vision of Henley | Managing Director Felix Müller of Henley Business School Germany

Osoite
Maximilianstraße 40
80539 Munich, Bavaria, Saksa