Lue virallinen kuvaus

HTW Berlin Berliinin suurin ammattikorkeakoulu

Kanssa ylioppilaskunnassa on yli 13000, Hochschule für Technik und Wirtschaft (HTW) Berliini on suurin ammattikorkeakoulu Berliinissä. Noin 70 kandidaatin ja maisterin kursseja Engineering, Economics, Information Technology, kulttuuri ja muotoilu, erilaisia ​​kelpoisuutta tarjoamme on vaikuttava. Sekä kompakti ja käytännön suuntautunut, meidän tutkintoihin voidaan täydentää opetusta vieraalla kielellä ja avaintaitoja. University Rankings ovat johdonmukaisesti perustettu meille yksi johtavista modernin ja ammatillinen koulutus. Meidän palveluihin kuuluu hyvin varustettu kirjasto, moderni tietokonekeskus ja monipuolista urheilutoimintaa.

Palkitun yliopisto Nautitaan erinomainen akateeminen maine, HTW Berlin on saanut useita palkintoja poikkeuksellisista innovaatioita yliopistojen alalla; meidän sisäistä hallintoa uudistuksia; kuuleminen ja palvelupakettien tarjotaan pienille ja keskisuurille yrityksille ja start-ups; ja meidän sitoutumisen sukupuolten tasa-arvoon ja este vapautta. University Rankings ovat johdonmukaisesti perustettu meille yksi johtavista modernin ja ammatillinen koulutus.

Tutkimus, opetus ja tutkimus kahdessa eri paikassa Tutkimus, opetus ja tutkimus HTW Berlin suoritetaan kahdella paikkakunnalla: Treskowallee kampuksen Karlshorst ja Wilhelminenhof kampuksen Oberschöneweide. Molemmat paikat on pitkä ja uljas historia: listattu rakennusten Treskowallee kampuksella aiemmin toiminut koulussa ja DDR, kuten College of Economics. Wilhelminenhof kampuksella on pitkä ja rikas perinne keskus teollisuuden innovaatioita. Sijaitsee Berliinin Kaakkois-, se ollut isäntänä kaksi kuuluisaa yritystä, Allgemeine Elektrizitäts-Gesellschaft (AEG) ja Kabelwerke Oberspree (KWO).

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

MBA

HTW Berlin University Of Applied Sciences

... [+]

Uusi vuonna 2018: Global Leadership in Engineering erikoistuminen

Lokakuussa 2018 lanseerataan uusi Global Leadership in Engineering-erikoistuminen.

.

[-]
Saksa Berlin
Request Info
Englanti
Full-time
3 - 4 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
HTW Berlin University Of Applied Sciences

Painotus kurssin sisällöstä MBA & E perustetaan kaksi keskittyä aiheista laadittu tasapuolisesti liiketalouden ja tekniikan aiheista. Valmistuneet kurssista on varust ... [+]

Uusi vuonna 2018: Global Leadership in Engineering erikoistuminen

Lokakuussa 2018 lanseerataan uusi Global Leadership in Engineering-erikoistuminen. Tämä ohjelma on tarkoitettu opiskelijoille, joilla on aiemmat kansainväliset kokemukset ja ensimmäiset johtajuuskokemukset. Se valmistelee opiskelijoille johtajuutta insinööriyrityksissä kansainvälisissä ja kulttuurisissa yhteyksissä. Katso ohjelman verkkosivuilta tai ota yhteys toimistoomme lisätietoja varten.

Monipuolinen ja tieteidenvälistä

MBA & E -kurssin sisällön painotus tuo esille kaksi aihepiiriä aihepiireittäin, jotka ovat yhtä lailla liiketoiminnan hallinnosta ja teknisistä aiheista. Valmistuneet kurssista on varustettu paitsi poikkeuksellisen erikoistaitoja, mutta kehittää analyyttistä mielentilassa sovellettavissa erilaisiin toimialojen ja liiketoiminta. Pyrimme kouluttamaan kaikki MBA- ja E-tutkintoista vankka, monitieteinen ongelmanratkaisu - ammattimainen, luova ja yhteistyökykyinen. Viisi erikoistumisvaihtoehtoa antaa opiskelijoille joustavuuden viedä uransa haluttuun suuntaan:... [-]

Saksa Berlin
Request Info
Englanti
Full-time
3 - 4 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi

Studying at HTW Berlin - Corporate video

HTW Motorsport
Osoite
Wilhelminenhofstraße 75A, 12459
Berlin, Berlin, Saksa