Lue virallinen kuvaus

Ammattikorkeakoulun opetuspilarit muodostavat tekniikan, talouden ja hallinnan, sosiaali- ja hoitotieteen. Noin 5 600 opiskelijaa osallistuu 11 tiedekuntaan, jotka tarjoavat yhteensä 25 kandidaatin ja 11 maisterin tutkinto-ohjelmaa .

Yliopiston tiivis verkostoituminen talouteen, teollisiin ja kaupallisiin järjestöihin takaa korkeatasoisen käytännönläheisyyden erillisessä opetussuunnitelmassa.

Opiskelijoilla on mahdollisuus käyttää yli 50 erittäin modernia laboratoriota kolmella kampuksella, jotka toteuttavat teollisuudessa toteutettavia kehityshankkeita - monitieteistä tutkimusta sosiaalisen työn ja terveyden alan huippuaiheisista aiheista tehdään laajalla institutionaalisella verkostolla. Yliopisto saavuttaa johdonmukaisesti yliopiston etupäälliköt.

Sijoitus

Esslingenin yliopiston sijoitustulokset puhuvat itsestään. Ovatko ZEIT Student Guide -lehden julkaisut tai lehdet Wirtschaftswoche, Junge Karriere ja Handelsblatt julkaisevat Center for University Development (Centrum für Hochschulentwicklung, CHE) ranking-taulukoissa Esslingenin yliopisto Saksa. Arvosana "erittäin hyvä" myönnetään säännöllisesti Esslingenin koulutus- ja harjoitteluohjelmille.

Erinomainen koulutus ja koulutus

Tuemme huippuosaamista koulutuksessa. Heräämme innostusta nuorten haastaviin suunnittelu-, johtamis- ja sosiaalityöihin. Rohkaisemme ja tuemme opiskelijoita kehittämällä niitä henkilökohtaisia ​​ominaisuuksia, jotka mahdollistavat heidät ottamaan vastaan ​​ammatillisia ja sosiaalisia velvollisuuksia.

Tieteellinen pätevyys

Koulutusohjelmamme voivat myös saada opiskelijoita tieteelliseen uraan. Kehittyneellä erikoistumiskoulutuksella voimme tarjota ammattilaisille jo valmiit henkilöt parantamaan ja laajentamaan tietämystään.

Soveltava tutkimus

Annamme tutkimustoimillemme korkean tason. Ne ovat käytännöllisiä, tulevaisuuden suuntautuneita, itsenäisiä ja rikastuttavat opetuksemme. Pyrimme jatkuvasti laajentamaan tutkimusosaamisemme ja ottamaan oppilaat tekemään samoja.

verkot

Paikallisten yhteyksiemme ja globaalien verkkojen ansiosta voimme varmistaa, että opetuksemme on käytännössä suuntautunut ja että vastavuoroista siirtoa on paljon. Luomme synergiaa järjestelmällisen yhteistyön avulla kumppaneidemme kanssa.

kansainvälisyys

Harjoittelemme kansainvälistä ja kulttuurienvälistä vaihtoa. Tämä motivoi opiskelijamme harkitsemaan uraa globaalissa ympäristössä ja antamaan heille tarvittavat taidot.

Akkreditointi

"Esslingenin maisteriohjelmat olivat ensimmäisten joukossa akkreditoituja Saksassa, ja ASIIN säännöllisesti hyväksyy ne. ASIIN vastaa STEM-yliopiston ohjelmien tutkimisesta ja sertifioinnista sekä STEM-aiheita sisältävistä monitieteisistä ohjelmista.

Esslingenin maisteriohjelmat ovat olleet teollisesti suuntautuneina STEM-tutkinnon suorittaneiden maisteriohjelmien kanssa läheisessä yhteistyössä ASIIN: n kanssa, mikä takaa korkealaatuisen ja kansainvälisen tunnustuksen jatkuvan kehittämisen. "

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

MBA

Esslingen University of Applied Sciences

Tutkijat Esslingen MBA työtä kohtauspaikka liike-ja akateemiset kansainvälisesti suuntautuneiden teollisuusyritysten ja yritysten monissa eri tehtävissä. Meidän valmistun ... [+]

ESSLINGEN MBA: ENNEN TYYPPIEN MBA-OHJELMIA

Suunniteltu kandidaatin tutkinnon STEM kentät johdon tavoitteita

Se sijaitsee yhdellä Euroopan innovatiivisimmista ja edistyksellisimmistä teollisuusalueista, joka on ainutlaatuinen yritysklusteri

Vahvat linkit globaaleihin toimijoihin, piilotettuihin mestareihin ja perheyrityksiin, kuten Bosch, Daimler, EY, Festo, Hewlett Packard, IBM, Kärcher, Porsche, PwC ja Siemens

Nostetaan oppilaita luokkahuoneesta alan todellisiin elämäntilanteisiin yritysvierailujen, tapaustutkimusten ja tiimiprojektien avulla yritysten kanssa

Erikoistuminen teollisuuden johtamisalueeseen pakollisen yritysprojektin ja alan väitöskirjan aikana... [-]

Saksa Esslingen
Lokakuu 2019
Englanti
Full-time
3 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi

Esslingen University of Applied Sciences

Esslingen University of Applied Sciences, Graduate School (MBA)
Osoite
Esslingen University of Applied Sciences Flandernstrasse 101
D-73732 Esslingen, Baden-Württemberg, Saksa
Verkkosivusto
Puhelin
+49-711-397-4466