Lue virallinen kuvaus

Tarjoamme laajan valikoiman käytännönläheisiä koulutusohjelmia, jotka ovat korkeatasoisia ja avaavat oven erilaisille houkutteleville ammatteille. Kansainvälinen suuntautumisemme luo tietä maailmanlaajuisille työmarkkinoille: emme tarjoa ainoastaan laajan valikoiman kielten kursseja ja kieltenopetusta, vaan meillä on kumppanuuksia 200 yliopiston kanssa maailmanlaajuisesti. Kaikki opiskelijat suorittavat kandidaatin tai maisterin tutkinnon kansainvälisten standardien mukaisesti.

Tutkimuksemme ovat demografiset muutokset, uusiutuvat energialähteet ja liikkuvuus sekä logistiikka, joka käsittelee tulevaisuuden haasteellisia kysymyksiä. Käsittelemme näitä kysymyksiä ratkaisukeskeisellä tavalla ja koulutamme oppilaitamme vastaamaan näihin kysymyksiin luovilla panoksilla.

  • Yli 15 000 opiskelijaa yli 105 maasta
  • Neljä tiedekuntaa, 70 astetta
  • 270 opettajaa, 730 työntekijää, 16 tieteellistä laitosta
  • Noin 200 yhteistyöyliopistoa 51 maassa kuudessa maanosassa
  • Euroopan pääkaupunkiseudun korkeakoulujen yhteenliittymän perustajajäsen ("U! REKA")
  • Vahvat tutkimuspisteet - väestörakenteen muutokset, uusiutuvat energialähteet, liikkuvuus ja logistiikka111740_pexels-photo-1368494.jpeg

Neljä tiedekuntaa, jotka muodostavat tietä tulevaisuuteesi!

Opiskelijamme kehittävät ja suunnittelevat tulevaisuuden kaupunkeja. Olemme yksi suurimmista tiloista, jotka tarjoavat Reinin-Mainin alueen suunnittelun ja rakentamisen tutkintokursseja ja tarjoamme opiskelijoillemme laaja-alaista peruskoulutusta sekä erityiskoulutusta kandidaatti- ja maisteriohjelmiin.

Opetus tapahtuu paitsi luentosalissa myös laboratoriossa ja sovelluslähtöisissä projekteissa.
Tutkimusaiheitamme ovat mm. Bioteknologia, nanoteknologia, sähköinen liiketoiminta, verkkoturvallisuus ja pilvipalvelu.

Vankka ja luotettava kumppanuus politiikan ja talouden kanssa tukee käytännönläheistä koulutusta. Tutkimushankkeiden puitteissa kehitettiin innovaatioita yhteistyössä talouden, politiikan ja hallinnon kanssa. Näin ne voidaan toteuttaa optimaalisesti ja ne ovat yleisön saatavilla.

Laajojen tutkimustoimien sekä kansainvälisten yhteyksien ja yhteistyön avulla määrittelemme tutkimuksen tilan ja muokkaamme yhteiskunnan kehitystä - alueellisesti ja kansainvälisesti.

Opiskelijamme ovat teorian ja käytännön asiantuntijoita, ja heillä on paljon erilaisia työpaikkoja.

111741_pexels-photo-1446263.jpeg

Ohjelmien opetuskielet:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

MBA

Frankfurt University of Applied Sciences

Meidän vakiintunut ohjelma vuodesta 2011 lähtien, urasi etenee nopeasti kasvavassa ilmailu- ja matkailuteollisuudessa! Osa-aikaisen opiskeluohjelman onnistuneen suorittam ... [+]

Antaa tulevaisuuden ilmailussa ja matkailussaTutki vakiintunutta MBA-koulutamme Frankfurtissa, Saksassa

Meidän vakiintunut ohjelma vuodesta 2011 lähtien, urasi etenee nopeasti kasvavassa ilmailu- ja matkailuteollisuudessa!

Osa-aikaisen opiskeluohjelman onnistuneen suorittamisen jälkeen olet pätevä haastaviin ja vaativiin johtamis- ja johtotehtäviin ilmailu- ja matkailualalla.

Etusi

Nauti opiskelusta yhdessä maailman suurimmasta ilmailukeskuksesta ja hyödynnä räätälöityä MBA-osa-aikaohjelmaa, joka on suunniteltu yhdessä tunnettujen alan johtajien kuten DFS, Fraport ja MUC Airport kanssa.

Paranna tietosi

Täydennä akateemista koulutusta seminaareilla, jotka kehittävät retoriikkaa ja PR-taitojasi sekä persoonallisuuttasi ja nauttivat verkostoitumisesta alan tunnetuin lobistein.... [-]

Saksa Frankfurt
Lokakuu 2019
Englanti
Part-time
4 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
Frankfurt University of Applied Sciences

Miten organisoit tuotteen innovaation virran yrityksessä? Mikä tekee yrityksen brändistä ainutlaatuisen? Mikä on kestävä liiketoimintamalli? Miten uuden liiketoimintamall ... [+]

Katso sisältä - luo huomenna!

Miten organisoit tuotteen innovaation virran yrityksessä? Mikä tekee yrityksen brändistä ainutlaatuisen? Mikä on kestävä liiketoimintamalli? Miten uuden liiketoimintamallin tehokkuutta voidaan testata? Miten voit tehdä perheyrityksen julkiseksi? Voit vastata näihin kysymyksiin opintojen päätteeksi ja soveltaa oikeita menetelmiä ja tekniikoita yhdessä päättäväisyyden, omistautumisen ja luovuuden kanssa, ja tulet olemaan askeleen edellä muita.

Tämä MBA on pääasiassa opetettu saksaksi.

[-]
Saksa Frankfurt
Lokakuu 2019
Englanti,Saksan kieli
Full-time
2 - 3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi