Lue virallinen kuvaus

Hochschule Darmstadt University of Applied Sciences

Darmstadt University of Applied Sciences (Hochschule Darmstadt, h_da) tuo tieteen toimintaan. Opiskelijakunta on noin 17 000, ja se on yksi Saksan suurimmista ja arvostetuimmista ammattikorkeakouluista. Sen erinomainen maine on seurausta tieteellisesti perustellusta, reaalimaailman lähestymistavasta korkea-asteen koulutukseen ja sen valmistuneiden ammatilliseen menestykseen.

Darmstadt University of Applied Sciences ovat erityisen suosittuja saksalaisten yritysten henkilöstöjohtajien keskuudessa. Tämä vahvistetaan vuosittaisissa "Wirtschaftswoche" -luokissa. Yliopiston sijoituspaikalle 2019 Henkilöstöpalvelun tarjoaja Universum Global kartoitti 650 pientä, keskisuuria ja suuria yrityksiä valtakunnallisesti. Yhteensä 216 Saksan ammattikorkeakoulusta pystyi valitsemaan ne, joiden tutkinnon suorittaneet täyttivät odotuksensa erityisen hyvin. Näin ollen h_da kuuluu Saksan 10 parhaan joukkoon konepajateollisuuden (sijoitus 3), tietojenkäsittelytieteiden (sijoitus 8), sähkötekniikan (sijoitus 7) ja teollisuustekniikan aloilla (sijoitus 4).

Korkeakoulujen kehittämiskeskuksen (CHE) 2019 korkeakoulujärjestyksessä h_da on erityisen hyvä käytännön merkityksessä ja ammattiin valmistautumisessa. Siksi opiskelijat kurssit Civil Engineering, sähkötekniikka ja tietotekniikka, konetekniikka ja ympäristötekniikka ylistävät käytännön laboratorioiden erittäin hyviä laitteita. H_da on täällä kansallisessa huippuryhmässä. Sama koskee retkien laatua, jota arkkitehtuurin ja ympäristötekniikan opiskelijat pitävät erittäin hyvinä. H_da on myös valtakunnallinen, kun on kyse yhteyksistä ammatilliseen käytäntöön. CHE-listalla on Darmstadtin ammattikorkeakoulun opintojaksot sähkötekniikan ja tietotekniikan, koneenrakennuksen ja mekatroniikan kansallisissa huippuryhmissä.

H_da-opintojaksojen hyvä maine perustuu hyvään valvontasuhteeseen ja hallittaviin ryhmiin ja selkeään käytännön suuntaukseen. Täällä tiede ja käytäntö ovat keskenään kohdennettuja. Tämä johtuu siitä, että h_da-professorit tietävät, mitä he tekevät: Ne kaikki ovat peräisin ammattikäytännöstä ja tietävät tulevaisuuden ammatilliset vaatimukset opiskelijoilleen. Opinto-ohjelmien käytännön työvaiheissa opiskelijat voivat myös testata ja laajentaa sitä, mitä he ovat oppineet työnantajien kanssa liike-elämässä ja yhteiskunnassa.

johto

  • Presidentti Prof. Dr. Ralph Stengler
  • Opetus-, oppimis- ja kollegiaaliasiain johtaja Prof. Dr. Manfred Loch
  • Tutkimus- ja tieteellisen infrastruktuurin johtaja Prof. Dr. Arnd Steinmetz
  • Kirjaaja Norbert Reichert

opiskelijat

  • Noin 17 000
  • Noin 18% ulkomaisista opiskelijoista

Työntekijät

  • Noin 900

117853_117804_01LuisenplatzvonobenAfWSAlexDeppert.jpg

Tieteen kaupunki Darmstadt

Luisenplatz ylhäältä

Kuva: Alex Deppert

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

MBA

Darmstadt University of Applied Sciences

MBA-kokopäiväinen ohjelma Darmstadt Business Schoolissa on räätälöity vastaamaan dynaamisen globaalin talouden haasteita. Se on klassinen yleinen hallintaohjelma, jossa k ... [+]

Ohjelmaprofiili

MBA-kokopäiväinen ohjelma Darmstadt Business Schoolissa on räätälöity vastaamaan dynaamisen globaalin talouden haasteita. Se on klassinen yleinen hallintaohjelma, jossa korostetaan strategia-, rahoitus-, markkinointi- ja johtamisopetusta. Ammattikorkeakoulun käsitteen mukaisesti keskitymme läheiseen yhteyteen teorian ja käytännön sovellusten välillä.

Darmstadt MBA on erinomainen valinta kaikille, jotka haluavat valmistautua uran johtamiseen. Se tarjoaa intensiivistä, asianmukaista ja tehokasta valmistautumista kansallisten ja kansainvälisten yritysten johtajien kohtaamiin haasteisiin. Ei-taloudellisten tieteenalojen valmistuneet ovat ensisijainen kohderyhmä sekä ne, jotka ovat opiskelleet taloustieteitä ja haluavat laajentaa taitojaan päätöksentekoon ja johtamiseen. H_da MBA on Euroopan 20 parhaan MBA-ohjelman joukossa.... [-]

Saksa Darmstadt
Lokakuu 2019
Englanti
Full-time
3 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
Osoite
Haardtring 100
64295 Darmstadt, Hesse, Saksa