Lue virallinen kuvaus

Noin 11 000 opiskelijaa, Berliinin kauppakorkeakoulu ja laki on yksi Saksan junioripäälliköiden suurimmista akateemisista koulutuskeskuksista. Se tuo mukanaan vahvan käytännön merkityksen, korkeat laatuvaatimukset ja vahvan kansainvälisen suuntautumisen.

Berliinin ammattikorkeakoulu - HWR Berlinin jatkokoulutuslaitos - täydentää yliopiston salkkua kansainvälisillä ja käytännöllisillä jatkokoulutuskursseilla.


Yli 25 vuoden kokemus johtamiskoulutuksesta

Vuonna 1992 Berliinin kauppakorkeakoulu ja oikeus yhdessä brittiläisten kumppaniyliopistojen kanssa aloitti kansainvälisen tason koulutusjohtajat. Hän oli yksi Saksan ensimmäisistä MBA-palveluntarjoajista. Berliinin ammattikorkeakoulun lisäksi kansainvälisesti akkreditoitua Berlin MBA: ta täydentävät myös saksalaiset ja englanninkieliset master-ohjelmat. Tarjouksensa tarkoituksena on erikoistuneiden yritysten ja hallintojen johtajat.

97991_97893_HWRBerlinCampus.jpg


Monipuoliset tarjoukset ja yksilöllinen tuki

Berliinin ammattikorkeakoulu tarjoaa monipuolisen oppimateriaalin ja formaattien kokeneiden ja työskentelevien opiskelijoiden yksilölliset tarpeet. Jokaisella ohjelmalla on oma opintotiimi, joka huolehtii henkilökohtaisesti opiskelijoista, neuvoo ja neuvoo niitä sekä ammattimaisesti että organisaatiollisesti. Laaja-alaiset toiminnot alalla "Ura


Kansainvälisesti verkottunut

Yli 3000 maisteria yli 70 maasta on valmistunut Berliinin ammattikoulussa. Integroidut opintomatkat kansainvälisissä kumppanuusyliopistoissa Euroopassa, Amerikassa ja Aasiassa mahdollistavat Berliinin ammattikoulun kansainvälistymisen kokemisen kampuksen ulkopuolella.


Lähellä käytäntöä

Samalla kaikki ohjelmat tarjoavat runsaasti mahdollisuuksia vaihtaa harjoittajien kanssa. Tunnettujen yhteistyökumppaneiden verkosto teollisuudesta ja tiedosta on maantieteellisesti ja koko toimialoittain. Olipa yritysvierailut, retket, vieraiden luennot tai projektityö, liitännät ammatilliseen käytäntöön ovat moninaisia.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

MBA

Berlin School of Economics & Law

Berliinin MBA tarjoaa erilaiset erikoistumismahdollisuudet sekä ammatillisesti että henkilökohtaisesti johtamistehtäviin kansainvälisessä yrityspolitiikassa, laajentaa ur ... [+]

Noin 11 000 opiskelijaa, Berliinin kauppakorkeakoulu ja oikeus on yksi Saksan johtavista johtavista akateemisista koulutuskeskuksista. Se tuo mukanaan vahvan käytännön merkityksen, korkeat laatuvaatimukset ja vahvan kansainvälisen suuntautumisen. Vuonna 1992 Berliinin kauppakorkeakoulu ja oikeus yhdessä brittiläisten kumppaniyliopistojen kanssa aloitti kansainvälisen tason koulutusjohtajat. Hän oli yksi Saksan ensimmäisistä MBA-palveluntarjoajista.

Berliinin MBA tarjoaa erilaiset erikoistumismahdollisuudet sekä ammatillisesti että henkilökohtaisesti johtamistehtäviin kansainvälisessä yrityspolitiikassa, laajentaa uramahdollisuuksia ja mahdollistaa yksilöllisten uran tavoitteiden johdonmukaisuuden. Berlin MBA, joka on saanut kansainvälisesti tunnustetun AMBA- akkreditointitoimiston (Association of MBAs) hyväksynnän, voi opiskella sekä kokopäiväisesti (15 kuukautta) että osa-aikaisesti (24 kuukautta) .... [-]

Saksa Berlin
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
Part-time
15 - 24 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Berlin School of Economics and Law IMB Institute of Management Berlin
Osoite
Berlin School of Economics & Law Badensche Strasse 52
10825 Berlin, Berlin, Saksa
Verkkosivusto
Puhelin
+49 30 308771262