Read the Official Description

Keinona käyttöönotto, Mahatma Gandhi University (MGU) on johtava Ruandan oppilaitos, vakiintunut ja tunnustettu korkeakouluneuvos, opetusministeriö, Govt. tasavallan Ruandassa. Lisäksi MGU on Ruanda (www.mgu.ac.rw) on jäsenenä arvostettu järjestö nimeltään Inter-University neuvosto Itä-Afrikan (IUCEA). Se on voittoa tavoittelematon järjestö yliopistojen Itä-Afrikan alueella, joka helpottaa huoltoa kansainvälisesti vertailukelpoisten koulutuksen normeja Itä-Afrikassa, jotta edistetään alueen kilpailukykyä korkeakoulutuksessa. Tämän lisäksi yliopisto on saanut akkreditointia eri kansainvälisten järjestöjen ympäri maailmaa, joka parantaa sisällön laatua ja opetussuunnitelman avoimen, etäisyyden, joustava, e-oppiminen ja verkko-opetusta, kuten Inter University neuvosto Itä-Afrikassa (IUCEA), International Council of Open ja etäopetuksen (ICDE), jäsen YK: n Global Compact ohjelmat, institutionaaliset jäsen Association aseman edistämiseksi International Education, USA (EOK), Association of Afrikkalainen yliopistot ( AAU) ja paljon muuta.

Mahatma Gandhi University Ruanda on Higher Learning laitosta ja tunnustettu Higher Education neuvosto, opetusministeriö, ja tasavallan hallituksen Ruandan. Tavoitteena tämän yliopiston on kouluttaa opiskelijoita maailmanlaajuisesti ja ne pystyvät kansalainen. Yliopisto toimiminen voittoa tavoittelematon korkeakoulun oppimisen Itä-Afrikassa. Tässä yliopistossa voit ansaita määrin omilla ehdoillasi. Onko haluat oppia verkossa tai paikallisella kampuksella, voit luottaa meidän haastava opetussuunnitelman ja kannustava oppimisympäristö. Mahatma Gandhi University on toimielin, joka lupaa tulla yhdeksi Globes "johtavien yliopistojen kanssa tunnustettu maine huippuosaamista tutkimuksen ja opetuksen.

Ne, jotka valitsevat Mahatma Gandhi University pääset laaja-erilaisia ​​ohjelmia, jotka muodostavat ponnahduslautana meri mahdollisuuksia. Pyrimme edistämään kirjaa saavutus ja menestystä akateemista huippuosaamista ja työllisyysnäkymät. Jotta meidän opiskelijat ymmärtävät elinaikanaan esityslistan, olemme panostaneet voimakkaasti tilat ja henkilökunta. Mahatma Gandhi University on edelläkävijä käyttämällä tieto- ja viestintätekniikan tukea oppimista ja opetusta. Olemme sekoitettu verkko-oppimista perinteisen oppimisen ja opetuksen arvot antaa opiskelijoille joustavan ja dynaamisen oppimiskokemus.

Tavoitteenamme on tulla johtavaksi keskus akateemista huippuosaamista ja edullinen kohde kaikille niille, jotka tavoittelevat akateemisesti täyttää kokemus.

Programs taught in:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

MBA

Mahatma Gandhi University Rwanda

Tämän kurssin voit olla synkronoituna uusimpia teknologioita käytetään hallintaan alan eri tapahtumien. Ymmärtää ja juoda kaikenlaista budjetointia ja hallintaa, Päivitä ... [+]

Ohjelman yleiskatsaus Programe Koodi: 704 Kesto: Min. Kesto 2 vuotta, Max. Kesto 4 vuotta Hyväksymiskriteerit: Valmistuminen millään stream Osallistumismaksut: INR1500 / - Toksen palkkiot: INR7500 / - Per Sem Koemaksuista: 1500 / - Per Sem Tavoite

Tämän kurssin voit olla synkronoituna uusimpia teknologioita käytetään hallintaan alan eri tapahtumien. Ymmärtää ja juoda kaikenlaista budjetointia ja hallintaa, Päivitä taitoja ja toimimaan simuloidussa pankki ympäristössä saada tuntumaa käytännön näkökohtia teollisuuden, pitäisi ymmärtää ja sopeutua jatkuvasti tapahtuvat muutokset kansainvälisessä ja National Environment.

Ohjelman sisältö

Lukukausi 1... [-]

Ruanda Kigali
February 2019
Full-time
2 - 4 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi

University Programs - Mahatma Gandhi University

Meghalaya - Mahatma Gandhi University