Lue virallinen kuvaus

Tietoja School

MSM perustettiin Alankomaissa, sen juuret juontavat 1952 ja on toimittanut sen EMBA-ohjelma Romaniassa vuodesta 2010. Maastricht School of Management, joka täytti 60 vuotta vuonna 2012, on juurensa Institute for Management teknillisessä yliopistossa Delft, vuodelta 1952. Vuonna 1989 koulu muutti historiallisen kaupungin Maastricht ja vuonna 1993 sen nimi muutettiin Maastricht School of Management. Koska keskeinen toimija kansainvälisyyskasvatuksen kenttä, MSM on yksi harvoista johdon koulujen että systemaattisesti yhdistyvät koulutus, tekninen tuki ja tutkimus sen asiantuntijapalvelut. Yli 2000 opiskelijaa vuosittain valmistuvien yli 20 maassa, MSM on suurin ja International Business School Alankomaissa. MSM tarjoaa Outreach MBA, kaikkialla maailmassa kumppaneina arvostettu oppilaitosten kaikilla markkina. Maastricht School of Management Romania luotiin joitakin Romania`s arvostetuin koulutus johtajat viime vuosikymmenen: Dora Surugiu, Adrian Stanciu ja Oliver Olson.

Yhtenä tärkeimmistä maailmanlaajuisen oppilaitokset, meillä on yli 2000 valmistuvat opiskelijat vuosittain yli 20 maassa. Erilaisia ​​meidän tavoittamisohjelmia on merkittävä MSM: n kansainvälinen näkemys liike / tutkimus - ohjelma on saatavana kolmella mantereella (Eurooppa, Aasia ja Afrikka). MSM on siis suurin ja International Business School aktiivinen Romaniassa.

Ajatus Maastricht School of Management Romania:

Myönnämme kunkin opiskelijan sisempi kipinä, me sitten antaa tietoa ja vahvistaa luonnetta tuomalla opiskelijoiden yhdessä professorien ja ikäisensä, jotka jakavat arvomme, niin lopulta valmistuneiden tullut muutosagentteja yritykset ja tarve paikkakunnalla.

Arvot:

Tämä koulu kokoaa yhteen ihmisiä, jotka jakavat samat arvot: rehellisyys, avoimuus itse pohtia, jatkuva tarve itsensä kehittämiseen, kunnioittaminen yhteiskunnalle, ennakoivaa optimismia ja rohkeutta haastaa status quo.

Luomme Change Agents toimittamalla Master of Business Administration (MBA), joka on maadoitettu seuraavissa Osaamistavoitteet: Meta-Osaamistavoitteet

Kokonaisvaltainen arviointi (HA) Henkilökohtainen vastuu (PR) Johtajuus Attitude (LA) Järjestelmät ja strategista ajattelua (SST) Tiimityö ja yhteistyö (TWC)

Kurssin sisältö Tulokset

Business Management (B) Market Development (M) Ihmiset Development (P) Business Strategy (S) Päätöksenteko kehittyvillä markkinoilla (E)

määritelmä muutos Agentti

Menestyksemme luomaan Change Agents määritetään mittaamalla meidän opiskelijoiden ja alumnien vastaan ​​seuraavat ominaisuudet:

Autonominen (PR, LA) Haasteet Status Quo (LA, HA) Ottaa Muuta Behavior (PR, LA, P) Kyky Analysoi Environment (HA, SST, E) Pystyy ymmärtämään erilaisuutta eri tilanteissa (SST, B) Seeking Truth (HA, SST) Onko Vision (HA, SST, LA, S, M) Armoton harjoittamisesta Tavoitteet vastustuksesta huolimatta (S, LA, E) Rohkeus toimia (PR, LA) Kytkeytyy muut (TWC, P, LA)

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

EMBA

Maastricht School of Management Romania

2 vuoden, osa-aika MSM Romania EMBA-ohjelma tarjoaa state-of-the-art jatkokoulutukseen liiketalouden puolivälissä uransa ammattilaisia, joiden tavoitteena on edistää heid ... [+]

Executive MBA-ohjelma 2 vuoden, osa-aika MSM Romania EMBA-ohjelma tarjoaa state-of-the-art jatkokoulutukseen liiketalouden puolivälissä uransa ammattilaisia, joiden tavoitteena on edistää heidän tietojaan ja käytännön hallintaa ja kouluttaa heitä johtamaan dynaamisen globaalissa liiketoimintaympäristössä.

EMBA on tarjottu yhdessä MSM ja MSM Bukarestin Association viikonlopun muodossa. Ohjelma helpottaa tiedekunnan ja henkilökunnan, jotka ovat onnistuneesti ja opetetaan tunnustettu kauppakorkeakoulujen ympäri maailmaa edellisellä vuosikymmenellä. Aste uskottu onnistunut osallistujille myönnetään ainoastaan ​​MSM.

Business & Public Policy

Nykypäivän yritysjohtajia Romaniassa on painottavat välinen välys liiketoiminnan, yhteiskunnan, kulttuurin ja poliittiset voimat. Tämä vuorovaikutus ei ole koskaan ollut selvempää kuin aikana nykyinen maailmanlaajuinen talouskriisi. Kurssi antaa opiskelijalle välineitä käsitellä kaikkia näitä voimia eettisesti ja kestävällä tavalla, joka kuitenkin täyttää velvollisuutensa yrityksen "sidosryhmiä.... [-]

Romania Bucharest
Syyskuu 2019
Englanti
Part-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi