Leonard de Vinci Group

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tervetuloa Leonard de Vinci Group

Léonard de Vinci -ryhmä on arvostettu yksityinen korkeakoulu , joka sijaitsee Pariisissa. De Vinci koostuu kolmesta koulusta, jotka myöntävät korkealaatuisia, akkreditoituja tutkintoja: EMLV (Business School), ESILV (Graduate School of Engineering) ja IIM (Web Design and Multimedia School ). Tässä kampuksella opetettu ainutlaatuinen aihealue luo stimuloivan poikkitieteellisen ja kulttuurienvälisen ilmapiirin.

Kampus

Léonard de Vinci -yliopistot sijaitsevat Euroopan suurimman liiketoiminta-alueen sydämessä ja korostuvat ammattipätevyydestä. Päätavoitteena on opiskelijoiden menestyvä ammattitaitoinen integraatio.

Moderni kampus sijaitsee lähellä Grande Archea, Euroopan suurimman liikealueen - La Défensen sydämessä. Kaupungissa vilkkaassa keskustassa sijaitseva de Vinci -kampus on ainutlaatuinen tarjoamalla läheisen yhteyden yritysmaailmaan. Kampusta ympäröivät monet nähtävyydet, kuten modernit veistokset, ostoskeskukset, elokuvateatterit, kahvilat ja ravintolat. Rakennukset ovat turvallisia ja erittäin turvallisia. Kampus on ennen kaikkea optimaalinen oppimispaikka yhdistämällä modernit teknologiset resurssit (verkkokurssit, tietokannat, wifi) ja perinteiset luentosali ja luokkahuoneet pääsyn lisäksi oppimiskeskukseen, FabLabiin, urheiluhalleihin, ravintoloihin ja lukuisiin vapaa-ajanviettomahdollisuuksiin. alueilla.

Sosiaalinen avoimuus ja profiilin moninaisuus

Sosiaalinen avoimuus, urheilu ja kulttuuri kaikille ovat osa Pôlen perustajia. Nämä arvot hyväksytään ohjelmissa samoin kuin sisäänpääsymenettelyn aikana. Pôle pitää tervetulleita ja auttaa vammaisia ​​opiskelijoita ohjelmissamme.

Opiskelijapalvelut

Pôle Léonard de Vinci tarjoaa poikkeuksellisia pedagogisia toimintoja, jotka edistävät opiskelijoiden kunnianhimoa. Opiskelijat hyötyvät myös opettamisesta pedagogisen ja erikoiskoulutuksen aikana henkilökohtaisessa ympäristössä.

Ainutlaatuinen poikittainen lähestymistapa

Pôle Universitaire Léonard de Vinci -koulut ovat kehittäneet poikittaissuuntaisen pedagogisen lähestymistavan, joka yhdistää eri erikoistumismahdollisuudet, jolloin opiskelijat voivat työskennellä moniammatillisissa ryhmissä (johtajat, insinöörit ja suunnittelijat) samalla kun he etenevät opinnoissaan ja hankkivat digitaalista tietoa. Tämä monikoulujen hautomoa tukeva organisaatio johtaa kaksinkertaiseen tutkintoon yrittäjyydestä, rahoituksesta ja digitaalisesta markkinoinnista.

Sijainnit

Pariisi

Pôle Universitaire Léonard de Vinci

Osoite
12 avenue Léonard de Vinci, Courbevoie
92400 Pariisi, Île-de-France, Ranska
Puhelin
+33 1 41 16 70 86