ILCI Business School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Ilci

Institution de Langues et de Commerce International (ILCI) on yksityinen korkeakoulu.

Vuonna 2004 perustettu Institut de Langues et de Commerce International on kansainvälinen kauppakorkeakoulu ja kieli-instituutti, joka tarjoaa laajan valikoiman erikoisohjelmia yleisen johtamisen, kansainvälisen liiketoiminnan, markkinoinnin, viestinnän ja kielten alalta 3 tai 5 vuodessa.

ILCI on Business School, joka toivottaa monipuoliset profiilit kansainväliseen ympäristöön keskittyen liiketoimintaan, innovaatioihin ja viestintään. Pyrimme myös siihen, että opiskelijamme parantavat kielitaidonsa ranskaksi, englanniksi tai kiinaksi tullakseen yritysjohtajiksi, jotka tekevät aloitteita ja voivat työskennellä monikulttuurisissa ryhmissä.

121320_pexels-photo-1374542.jpeg

Opiskelu ILCI: ssä antaa sinulle mahdollisuuden saavuttaa henkilökohtaiset tavoitteesi ja uratavoitteesi.

  • Koulutustiimin tavoitteena on rakentaa olemassa olevia taitoja nykyisen suorituskyvyn parantamiseksi ja taitojen kehittämiseksi tulevaa henkilökohtaista ja urakehitystä varten. Päätavoitteemme on auttaa opiskelijoita saavuttamaan uratavoitteensa, parantamaan kykyään hallita yritystä ja hankkimaan tärkeimpiin digitaalisiin innovaatioihin liittyvät taidot ja tiedot.
  • ILCI sijaitsee Pariisissa (13. kaupunginosassa), lähellä yhtä kaupungin suurimmista kirjastoista. Kaikki luokkahuoneemme on varustettu interaktiivisilla taulukoilla, jotka tuovat kursseille huipputeknologiaa oppimisen tehostamiseksi ja rakennuksemme ovat langattomia, joten opiskelijoilla on vapaa pääsy Internetiin, opiskella itse ja tehdä lisäharjoittelua.
  • ILCI: n kansainvälinen ympäristö edistää positiivista oppimisympäristöä, joka auttaa kiinnostamaan jokaista opiskelijaa, vahvistaa ja palkitsee käyttäytymistä, joka johtaa akateemiseen menestykseen ja luonteen rakentamiseen. Opettajamme varmistavat vaalivan, positiivisen monikulttuurisen ympäristön, jossa opiskelijamme tuntevat olevansa motivoituneita oppimaan ja kasvamaan.

Viesti johtajalta

Päätavoitteemme on tarjota opiskelijoillemme paras oppimisympäristö, jotta he voivat ”pitää hauskaa” opiskellessaan.

ILCI: n tehtävänä on varmistaa, että jokainen opiskelija saavuttaa optimaalisen akateemisen ja henkilökohtaisen potentiaalin.

Jatkuvasti muuttuvassa työympäristössä tekniikan tasalla pitäminen on välttämätöntä akateemisten tavoitteiden ja ammatillisen uran onnistumiselle.

121321_pexels-photo-739407.jpeg

Sertifikaatit tunnustetaan kaikkialla Ranskassa

ILCI tarjoaa ohjelmat, jotka RNCP on rekisteröinyt tasolle I ja II. RNCP - Répertoire National des Certification Professionnelles - sertifikaatti antaa takeet koulutuksen laadusta ja instituutin myöntämistä tutkintoista.

MBA Affaires Internationales, nimike “Manager du développement d'affaires internationales”, RNCP: n rekisteröimä taso I, vastaava BAC 5.

Bachelor Marketing Touristique, otsikko “Responsable du Marketing Touristique”, RNCP: n rekisteröimä taso II, vastaava BAC 3, kumppanimme kanssa: EFHT.

La CNCP: komission kansallinen sertifioinnin ammattilainen

Ranskan 17. tammikuuta 2002 päivätyllä sosiaalisen nykyaikaistamisen lailla nro 2002-73 perustettu ammattipätevyyskomitea on Ranskan ammatillisesta koulutuksesta vastaavan ministerin alaisuudessa.

Sen tehtävänä on:

  • Luettelo ammattipätevyyskirjojen tarjouksista (kansallinen ammattipätevyysrekisteri)
  • Tiedottaa ihmisille ja yrityksille kansallisessa rekisterissä luetelluista sertifikaateista ja Euroopan unionin jäsenvaltioissa tunnustetuista sertifikaateista,
  • Tarkista tutkintotodistusten ja pätevyysasiakirjojen johdonmukaisuus, täydentävyys ja uusiminen sekä niiden mukauttaminen tutkintojen ja työn organisoinnin kehitykseen.

Miksi valita ILCI

”Ehdottomasti kansainvälinen koulumme tukee projektiasi Ranskassa ja ulkomailla kurssien, työharjoittelujen, yritysvierailujen kautta… Pyydämme päteviä sidosryhmiä kouluttamaan sinut tiiviisti ammatilliseen projektiisi.

ILCI tarjoaa intensiivistä tukea ja neuvoja, jotta opiskelu ja harjoittelut sujuvat ja menestyvät. Olemme ammattitaitoisia ja rekisteröityneitä RNCP: hen. ”

Sijainnit

Pariisi

Osoite
77 rue Dunois
75013 Pariisi, Île-de-France, Ranska

Pariisi

Osoite
4 rue Véronèse
75013 Pariisi, Île-de-France, Ranska

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin