Lue virallinen kuvaus

Miksi EDHEC

Yrittäjien ja yrittäjien luomia,

EDHEC on yksi Lissan, Nizzan, Pariisin, Lontoon ja Singaporen kampusten toimista yksi maailman 15 parhaista kauppakorkeakouluista. Täysin kansainvälinen ja suoraan yritysmaailmaan liittyvä EDHEC on liike-elämän koulu, eikä yrityskoulu, jossa opetus- ja tutkimusosaaminen keskittyy innovaatioihin yrittäjyyden ja luovuuden edistämiseksi. Liiketoiminnasta syntymästä ja liiketoiminnan omistajista EDHEC tekee yrittäjistä elämää, osaa uudistaa tai luoda menestyviä yrityksiä missä tahansa.

EDHEC toimii aidossa ideoiden laboratoriossa ja tuottaa innovatiivisia ratkaisuja, joita yritykset arvostavat. Koulun opetusfilosofia, joka on saanut palkittua tutkimustoimintaa, keskittyy "tekemällä oppimista".

Mielentila, joka asettaa meidät syrjään

EDHEC on yrittäjien ja yrittäjien luoma ja toiminut liiketoiminnan perusarvot yli vuosisadan ajan.

Tavoitteenamme on siirtää liiketoiminnan menestyksen avaimet johtajille ja yrittäjille uusille sukupolville ja levittää sitä vakaumusta, että yrityksillä voi olla positiivinen vaikutus talouteen ja yhteiskuntaan kokonaisuutena.

itsenäisyys

EDHEC haluaa suojella riippumattomuuttaan viimeisten 110 vuoden aikana, EDHEC tukeutuu omien resurssiensa rahoitukseen ja ohjaukseen. Se käyttää myös täysi autonomiaa akateemisessa ja tieteellisessä strategiassaan.

pragmatismi

Perustamisestaan ​​lähtien vuonna 1906 EDHEC on rakentanut mainettaan pragmatismin ja liiketoiminnalle keskittyvän opetusmallin. Yrityksen keskeiset työkalut, tietämys ja käyttäytyminen siirtyvät johtajien sukupolville.

Non-conformism

Epätavallisen mallinsa, ohjelmiensa sisällön ja tutkimustyön arvosta EDHEC ruokkii sen eroja kannustaen oppilaita ja opettajia ajattelemaan laatikon ulkopuolelle ja edistämään heidän johtajuusominaisuuksiaan.

Yrittäjähenkisyys

Liiketoimintakoulu, EDHEC kouluttaa sukupolvia nopeita ajattelevia, kekseliäitä ja kekseliäitä yrittäjiä ja johtajia, jotka voivat muuttaa pelin sääntöjä ottamaan entistä enemmän ryhmille ja projekteille.

Ennakkoluulottomuus

Koska liiketoiminnan tehokkuus on ainutlaatuinen, EDHEC kiinnittää suurta huomiota monimuotoisuuteen ja kulttuurien, profiilien, käytäntöjen ja tieteenalojen yhdistämiseen sen opetuksessa ja toiminnoissa.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

EMBA

EDHEC Business School

Edhec Executive MBA on kolmea akkreditoitua ohjelmaa yhdestä Euroopan parhaasta yrityskoulusta. Se on suunniteltu kokeneille johtajille, yrittäjille ja ylimmille johtajil ... [+]

Edhec Executive MBA on kolmea akkreditoitua ohjelmaa yhdestä Euroopan parhaasta yrityskoulusta. Se on suunniteltu kokeneille johtajille, yrittäjille ja ylimmille johtajille, jotka haluavat kokea ammattimaisen muutoksen. Pariisin oopperassa tai Lillessä sijaitseva 16 kuukauden osa-aikainen ohjelma auttaa sinua vahvistamaan johtotason taitojasi, lisäämään itsetuntemusta ja johtamistaitojasi ja terävöittämään globaaleja näkymiäsi, jotta organisaation suorituskyky paranisi nykypäivän haastavassa ja jatkuvasti muuttuva liiketoimintaympäristö.

Rakentaa ihmisiä rakentamaan liiketoimintaa

EDHEC Executive MBA on liike-elämääsi varten suunnitellut tasapainoinen ohjelma, jossa yhdistyvät kokeneiden yritysasiantuntijoiden vakava akateeminen panos ja käytännön lähestymistapa elinkeinoelämän todellisiin haasteisiin. Siksi olemme suunnitelleet ohjelman tarjoamaan yhdistelmän liiketoimintamahdollisuuksia ja yksilöllinen oppiminen, jonka avulla voit maksimoida arvon ja kokemuksen tavoitteiden mukaan.... [-]

Ranska Pariisi Roubaix
Helmikuu 2020
Englanti
Part-time
16 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Globaali MBA

EDHEC Business School

EDHEC Global MBA on elämää muuttava: sekoittamalla asiaankuuluvaa liiketalouden koulutusta arvokkaaseen inhimilliseen kokemukseen, se antaa sinulle mahdollisuuden vaikutt ... [+]

Jos haluat saada reaalimaailman liiketalouden koulutuksen ja kehittää kansainvälisen näkökulman, joka auttaa sinua kehittämään, nopeuttamaan tai muuttamaan urapolkuasi, EDHEC Global MBA -ohjelma Nizzassa, Ranskan eteläosassa voi olla ihanteellinen valinta sinulle.

Kymmenen kuukauden ohjelman aikana sinulla on mahdollisuus jakaa, oppia ja olla yhteydessä muihin osallistujiin kaikkialta maailmasta - tavallisesti meillä on noin 100 opiskelijaa 30 eri kansallisuudesta yhdistettynä erittäin monimuotoiseen ja erinomaiseen kansainväliseen tiedekuntaan, mikä tekee siitä todella globaali kokemus. Henkilökohtaiset vaihtoehdot, mukaan lukien erikoistuneet kappaleet ja räätälöidyt projektit, edustavat 3 kuukautta ohjelmasi, jolloin voit räätälöidä ohjelman ammatillisten tavoitteidesi mukaan.... [-]

Ranska Kiva Pariisi Roubaix
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
10 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi

EDHEC BUSINESS SCHOOL – MAKE AN IMPACT

Osoite
393, Promenade des Anglais - BP3116 06202 Nice Cedex 3 - France
Kiva, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Ranska
Osoite
16-18 Rue du 4 septembre, 75002 Paris, France
75002 Pariisi, Île-de-France, Ranska
Osoite
Avenue Gustave Delory, 24
59057 Roubaix, Hauts-de-France, Ranska