EDHEC Business School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Miksi EDHEC

Yrittäjien ja yrittäjien luomia,

EDHEC on yksi Lissan, Nizzan, Pariisin, Lontoon ja Singaporen kampusten toimista yksi maailman 15 parhaista kauppakorkeakouluista. Täysin kansainvälinen ja suoraan yritysmaailmaan liittyvä EDHEC on liike-elämän koulu, eikä yrityskoulu, jossa opetus- ja tutkimusosaaminen keskittyy innovaatioihin yrittäjyyden ja luovuuden edistämiseksi. Liiketoiminnasta syntymästä ja liiketoiminnan omistajista EDHEC tekee yrittäjistä elämää, osaa uudistaa tai luoda menestyviä yrityksiä missä tahansa.

EDHEC toimii aidossa ideoiden laboratoriossa ja tuottaa innovatiivisia ratkaisuja, joita yritykset arvostavat. Koulun opetusfilosofia, joka on saanut palkittua tutkimustoimintaa, keskittyy "tekemällä oppimista".

Mielentila, joka asettaa meidät syrjään

EDHEC on yrittäjien ja yrittäjien luoma ja toiminut liiketoiminnan perusarvot yli vuosisadan ajan.

Tavoitteenamme on siirtää liiketoiminnan menestyksen avaimet johtajille ja yrittäjille uusille sukupolville ja levittää sitä vakaumusta, että yrityksillä voi olla positiivinen vaikutus talouteen ja yhteiskuntaan kokonaisuutena.

itsenäisyys

EDHEC haluaa suojella riippumattomuuttaan viimeisten 110 vuoden aikana, EDHEC tukeutuu omien resurssiensa rahoitukseen ja ohjaukseen. Se käyttää myös täysi autonomiaa akateemisessa ja tieteellisessä strategiassaan.

pragmatismi

Perustamisestaan ​​lähtien vuonna 1906 EDHEC on rakentanut mainettaan pragmatismin ja liiketoiminnalle keskittyvän opetusmallin. Yrityksen keskeiset työkalut, tietämys ja käyttäytyminen siirtyvät johtajien sukupolville.

Non-conformism

Epätavallisen mallinsa, ohjelmiensa sisällön ja tutkimustyön arvosta EDHEC ruokkii sen eroja kannustaen oppilaita ja opettajia ajattelemaan laatikon ulkopuolelle ja edistämään heidän johtajuusominaisuuksiaan.

Yrittäjähenkisyys

Liiketoimintakoulu, EDHEC kouluttaa sukupolvia nopeita ajattelevia, kekseliäitä ja kekseliäitä yrittäjiä ja johtajia, jotka voivat muuttaa pelin sääntöjä ottamaan entistä enemmän ryhmille ja projekteille.

Ennakkoluulottomuus

Koska liiketoiminnan tehokkuus on ainutlaatuinen, EDHEC kiinnittää suurta huomiota monimuotoisuuteen ja kulttuurien, profiilien, käytäntöjen ja tieteenalojen yhdistämiseen sen opetuksessa ja toiminnoissa.

Sijainnit

Kiva

Osoite
393, Promenade des Anglais - BP3116
06202 Nice Cedex 3 - France

Kiva, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Ranska

Pariisi

Osoite
16-18 Rue du 4 septembre, 75002 Paris, France
75002 Pariisi, Île-de-France, Ranska

Roubaix

Osoite
Avenue Gustave Delory, 24
59057 Roubaix, Hauts-de-France, Ranska

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Akkreditoinnit