Lue virallinen kuvaus

Sorbonne n Ranskan kieli ja Civilization Kurssit (CCFS)Järjestämä Robert de Sorbon Foundation, on . Vuodesta 1919 CCFS on myöntää opiskelijoita eri puolilta maailmaa, totta aloittelijoista professorit Ranskan vieraana kielenä. Sorbonne n Ranskan kieli ja Civilization Kurssit säätää Ranskan kielikursseja fonetiikan ja ranskalainen sivilisaation opetukset. Ne tarjoavat myös erikoistuneita moduulit ja (TCF, DELF, DALF), jotka helpottavat pääsyä ranskalaisten yliopistojen. Meidän oppimiskeskus sijaitsee 214 Boulevard Raspail (Pariisi, 14. kaupunginosassa), sydämessä arvostetun Montparnasse alueella. Sihteeristö on valmis toivottamaan teille ja vastata kaikkiin kysymyksiin.

Tarjoamme myös asumistuen, hallinnollista tukea, kulttuuri, kirjasto, useita tutkimus salia, asuinpaikka sali, ja mikroluokissa.

Kaikissa luokkahuoneissa on varustettu interaktiiviset taulut (IWB) ja meidän fonetiikka labs on huippuluokan IT-teknologian. Internet-yhteys tarjoaa Wi-Fi-verkkoon, joka kattaa koko rakennuksen.

Tentti Centerin

Sorbonnessa n Ranskan kieli ja Civilization kursseja myös virallisen tentti keskus ottaen TCF, DELF, ja DALF Ranskan kansallinen tentit.

Meidän tentti keskus koostuu kahdesta navat: TCF (ranskalainen Knowledge Test) napaan ja DELF-DALF (Diploma ranskaksi Studies - Diploma in Advanced ranskaksi) napa. Nämä testit on suunniteltu arvioimaan yleisen ranskan kielen tason mukaisesti yhteisen eurooppalaisen kieliviitekehyksen (CEFR). Ne on suunnattu kaikille, jotka haluavat arvioida ja vahvistaa tietojaan ranskankielisten ammattikäyttöön, henkilökohtaiseen tai akateemisen syistä-in yksinkertainen, luotettava ja nopea tapa.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Ranskalainen

Tämä koulu tarjoaa myös:

Sijainnin osoite
Cours de Civilisation Française de la Sorbonne
French Language and Civilization Courses at the Sorbonne
214 Boulevard Raspail

Paris, Île-de-France, 75014 FR