HEC Paris in Qatar

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Qatar: ajamaan tulevaisuutta

Qatar on yksi maailman nopeimmin kasvavista talouksista, ja se on siten erittäin houkutteleva bisnesalue.

Qatarin talouskasvu on perustunut pääosin öljy- ja maakaasuteollisuuteen. Kuitenkin Qatar National Vision 2030: n mukaan talouspolitiikka keskittyy muiden kuin energia-alojen kehittämiseen. Tavoitteena on muuttaa nykyinen hiilipohjainen talous kehittyneeseen, kilpailukykyiseen ja osaamiseen perustuvaan talouteen.

HEC Paris in Qatar

HEC Paris liittyi Qatar-säätiöön kesäkuussa 2010 ja toi maailmanluokan koulutusohjelmia ja tutkimustoimintaa Dohan ja alueen alueelle. Se on ensimmäinen koulutuskeskuksen eurooppalainen kumppani.

Tässä yhteydessä HEC Paris tarjoaa täyden valikoiman johtamisohjelmia, mukaan lukien Qatarin ensimmäinen kansainvälinen Executive MBA (Financial Times sijoittui maailmanlaajuisesti sijalle 1 vuonna 2019), erikoistunut maisterin tutkinto strategisen liiketoimintayksikön johtamisessa sekä muun kuin tutkintojohtamisen. ohjelmat avainhenkilöille, johtotason lyhyiden ohjelmien muodossa. HEC Paris, joka on yksi maailman johtavista Executive Education-ohjelmien tarjoajista viimeisen 8 vuoden aikana, tarjoaa myös räätälöityjä ohjelmia yksittäisille yrityksille.

HEC Paris in Qatar ohjelmat ja tutkimustoiminta HEC Paris in Qatar rakentavat yritysten kilpailukykyä maailmantaloudessa ja ovat täysin linjassa Qatar National Vision 2030: n kanssa tukemaan Qatarin muuttamista edistykselliseksi, kilpailukykyiseksi ja osaamistaloudeksi.

Akateemisen tiedon jakaminen

HEC Paris on toiminut tutkimustoimistossa Qatarissa useita vuosia. Se lisää HEC Paris -panosta Qatarin tietoon perustuvaan talouteen ja rikastaa johtamisen kehittämisohjelmiamme. Tutkimustoimisto luo huipputasoa oivalluksia ja ratkaisuja johtamisen, johtamisen ja aikuiskoulutuksen aloilla. Järjestämme ajatusjohtajuustapahtumia ja julkaisemme kirjoja, artikkeleita, paikallisia tapaustutkimuksia ja muuta multimediasisältöä auttaaksemme kurssimme osallistujia heidän oppimatkoillaan. Teemme Qatarissa tiukkaa ja soveltavaa tutkimusta paikallisten asiantuntijoidemme ja organisaatioidemme kanssa. Olemme myös yhteydessä tiedekunnan jäseniin ja tutkimuskumppaneihimme ympäri maailmaa luodaksemme vastauksia nykypäivän ja huomisen haasteisiin. Tällä tavoin varmistamme, että tutkimuksemme on jatkuvasti yhdenmukainen Qatarin kansallisen vision, Yhdistyneiden Kansakuntien vastuullisen johtamisen koulutuksen globaalien periaatteiden (PRME) ja kestävän kehityksen tavoitteiden (SDG) tarpeiden ja vaatimusten kanssa. Lisätietoja antaa prof. Wolfgang Amann osoitteessa amann@hec.fr.

laitteisto

Upeat tilat palkitussa 52 tarina Tornado-tornissa, joka sijaitsee West Bayssä - Dohan liike-elämässä.

Tilat tarjoavat mukavan ja helposti tavoitettavan paikan HEC Paris -ohjelmille ja samalla upeat näkymät kaupunkiin.

kumppanuus

Hänen korkeutensa Sheikh Hamad Bin Khalifa Al Thanin asetuksella perustettu vuonna 1995 Isä Emir, Qatar-säätiö on yksityinen voittoa tavoittelematon organisaatio.

Qatar-säätiön tehtävänä on kasvattaa Qatarin tulevia johtajia. Esimerkiksi ja jakamalla kokemuksiaan säätiö edistää myös inhimillistä kehitystä kansallisesti, alueellisesti ja kansainvälisesti. Säätiö edistää kaikessa toiminnassaan Qatarissa huippuosaamista ja lisää rooliaan innovatiivisen ja avoimen yhteiskunnan tukemisessa, joka pyrkii kehittämään kestävää inhimillistä kapasiteettia, sosiaalista ja taloudellista vaurautta osaamistaloudelle.

Sijainnit

doha

HEC Paris in Qatar

Osoite
Tornado Tower, 16th Floor
P.O Box 5825

doha, doha, Qatar
Puhelin
+974 4454 0161

Akkreditoinnit