HEC Paris in Qatar

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Qatar on yksi nopeimmin kasvavista talouksista maailmassa ja on siten erittäin houkutteleva yrityskohde.

HEC Paris in Qatar

HEC Paris liittyi Qatar-säätiöön kesäkuussa 2010 ja toi maailmanluokan johtajien koulutusohjelmat ja tutkimustoiminnan Dohaan ja alueelle. Se on ensimmäinen koulutuskaupungin eurooppalainen kumppani.

Tässä yhteydessä HEC Paris tarjoaa kattavan valikoiman hallinnan ohjelmia, kuten Qatarin ensimmäinen kansainvälinen Executive MBA (sijalla # 1 maailmanlaajuisesti Financial Times 2019), joka on erikoistunut Master ' tutkinto Liiketoimintaryhmämme johtaminen , sekä ei-tutkintoiset johtajien ohjelmat johtajien lyhyinä ohjelmina. Yksi maailman ' parhaasta Executive Education-ohjelmien tarjoajasta viimeisen 8 vuoden aikana, HEC Paris tarjoaa myös räätälöityjä ohjelmia yksittäisille yrityksille.

HEC Paris on toiminut tutkimustoimistossa Qatarissa useita vuosia. Se edistää HEC Paris ' -panosta Qatarin tietopohjaiseen talouteen ja rikastaa johtamisen kehittämisohjelmiamme. Tutkimustoimisto luo huipputason näkemyksiä ja ratkaisuja johtamisen, johtamisen ja aikuiskoulutuksen aloilla. Järjestämme ajatusjohtajuustapahtumia ja julkaisemme kirjoja, artikkeleita, paikallisia tapaustutkimuksia ja muuta multimediasisältöä auttaaksemme kurssimme osallistujia heidän oppimatkoillaan. Teemme Qatarissa tiukkaa ja soveltavaa tutkimusta paikallisten asiantuntijoidemme ja organisaatioidemme kanssa. Olemme myös yhteistyössä tiedekuntiemme ja tutkimuskumppaneidemme kanssa ympäri maailmaa, jotta voimme luoda vastauksia tänään ' ja huomenna ' s: n haasteisiin. Tällä tavoin varmistamme, että tutkimuksemme on jatkuvasti yhdenmukainen Qatarin kansallisen vision, Yhdistyneiden Kansakuntien vastuullisen johtamisen koulutuksen globaalien periaatteiden (PRME) ja kestävän kehityksen tavoitteiden (SDG) tarpeiden ja vaatimusten kanssa. Lisätietoja antaa prof. Wolfgang Amann osoitteessa amann@hec.fr.

Qatarin säätiön ' tehtävä on kasvattaa Qatarin tulevia johtajia. Esimerkiksi ja jakamalla kokemuksiaan säätiö myötävaikuttaa myös inhimilliseen kehitykseen kansallisesti, alueellisesti ja kansainvälisesti. Kaikessa toiminnassaan säätiö edistää Qatarin huippuosaamiskulttuuria ja vahvistaa sen roolia innovatiivisen ja avoimen yhteiskunnan tukemisessa, joka pyrkii kehittämään kestävää inhimillistä kapasiteettia, sosiaalista ja taloudellista vaurautta tietoon perustuvaan talouteen.

Sijainnit

doha

HEC Paris in Qatar

Osoite
Tornado Tower, 16th Floor
P.O Box 5825

doha, doha, Qatar
Puhelin
+974 4454 0161

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Akkreditoinnit