Lue virallinen kuvaus

Qatar: ajamaan tulevaisuutta

Qatar on yksi maailman nopeimmin kasvavista talouksista, ja se on siten erittäin houkutteleva bisnesalue.

Qatarin talouskasvu on perustunut pääosin öljy- ja maakaasuteollisuuteen. Kuitenkin Qatar National Vision 2030: n mukaan talouspolitiikka keskittyy muiden kuin energia-alojen kehittämiseen. Tavoitteena on muuttaa nykyinen hiilipohjainen talous kehittyneeseen, kilpailukykyiseen ja osaamiseen perustuvaan talouteen.

HEC Paris in Qatar

HEC Paris liittyi Qatar-säätiöön kesäkuussa 2010 ja toi maailmanluokan koulutusohjelmia ja tutkimustoimintaa Dohan ja alueen alueelle. Se on ensimmäinen koulutuskeskuksen eurooppalainen kumppani.

Tässä yhteydessä HEC Paris tarjoaa kattavan hallinnointiohjelmiston, mukaan lukien Qatarin ensimmäisen kansainvälisen Executive MBA -ohjelman, erikoistuneen master-tutkinto strategisen liiketoimintayksikön johtamisesta sekä johtavien lyhytohjelmien muodossa toimimattomia johtamisohjelmia. HEC Paris on yksi maailman johtavista Executive Education -ohjelmien tarjoajista kahdeksan viime vuoden ajan, ja se tarjoaa myös yksilöllisiä ohjelmia yksittäisille yrityksille.

HEC Paris in Qatar ohjelmat ja tutkimustoiminta HEC Paris in Qatar rakentavat yritysten kilpailukykyä maailmantaloudessa ja ovat täysin linjassa Qatar National Vision 2030: n kanssa tukemaan Qatarin muuttamista edistykselliseksi, kilpailukykyiseksi ja osaamistaloudeksi.

Akateemisen tiedon jakaminen

HEC Paris on käynnistänyt Qatarissa toimivan tutkimusyksikön edistääkseen panostustaan ​​tietoon perustuvan talouden toteutumiseen Qatariin, mikä ylittää alueen tarjoten maailman parhaimmat koulutusalan ohjelmat käynnistämällä. Qatar-säätiön avulla perustettu tutkimustoimisto hakee potentiaalista rahoitusta Qatar National Research Fundilta (QNRF), Qatar Foundation Research

Tutkimusyksikkö keskittyy pedagogisen sisällön kehittämiseen, kuten paikallisten yritysten yritystutkimusten kirjoittamiseen, innovatiiviseen akateemiseen tutkimukseen, joka julkaistaan ​​arvostetuissa lehdissä, jatko-opiskelijoiden ja tohtorintutkinnon suorittaneiden apurahojen ja apurahojen helpottamisessa, yhteistyö akateemisten ja liike-elämän kanssa Qatarin yhteisöt ja "Focus on Research" -tapahtumien, työpajojen ja konferenssien järjestäminen.

laitteisto

Upeat tilat palkitussa 52 tarina Tornado-tornissa, joka sijaitsee West Bayssä - Dohan liike-elämässä.

Tilat tarjoavat mukavan ja helposti tavoitettavan paikan HEC Paris -ohjelmille ja samalla upeat näkymät kaupunkiin.

kumppanuus

Hänen korkeutensa Sheikh Hamad Bin Khalifa Al Thanin asetuksella perustettu vuonna 1995 Isä Emir, Qatar-säätiö on yksityinen voittoa tavoittelematon organisaatio.

Qatar-säätiön tehtävänä on kasvattaa Qatarin tulevia johtajia. Esimerkiksi ja jakamalla kokemuksiaan säätiö edistää myös inhimillistä kehitystä kansallisesti, alueellisesti ja kansainvälisesti. Säätiö edistää kaikessa toiminnassaan Qatarissa huippuosaamista ja lisää rooliaan innovatiivisen ja avoimen yhteiskunnan tukemisessa, joka pyrkii kehittämään kestävää inhimillistä kapasiteettia, sosiaalista ja taloudellista vaurautta osaamistaloudelle.

Ohjelmien opetuskielet:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

EMBA

HEC Paris in Qatar

Kansainvälinen Executive MBA on käytännöllinen ja intensiivinen ohjelma, joka on kehitetty tarjoamaan sinulle ymmärrystä kansainvälisen liiketoiminnan sosiaalisista, talo ... [+]

1 tutkinto, 9 suurta, 15 sijaintia

Kansainvälinen Executive MBA on käytännöllinen ja intensiivinen ohjelma, joka on kehitetty tarjoamaan sinulle ymmärrystä kansainvälisen liiketoiminnan sosiaalisista, taloudellisista ja ympäristöön liittyvistä näkökohdista sekä taitojasi toteuttaa visionsa.

Erityinen painopiste strategiassa, johtamisessa ja globaalissa liiketoimintaympäristössä takaa kattavan, innovatiivisen ja sovellettavan tiedon ja taitojen hankkimisen.

Opit paitsi huippuopiskelijoilta myös muilta vanhemmilta osallistujilta, jotka tuovat runsaasti käytännön kokemusta laajasta teollisuus- ja johtamistoiminnasta luokkahuoneeseen.

Ohjelman edutMaailmanluokan tiedekunta15 Sijainnit ympäri maailmaaKätevä muotoIntensiivinen ohjelmaGlobal Alumni NetworkOhjelmasuunnittelu... [-]
Qatar Doha
February 2020
Part-time
16 kuukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
HEC Paris in Qatar
Osoite
Tornado Tower, 16th Floor P.O Box 5825
Doha, Doha, Qatar
Verkkosivusto
Puhelin
+974 4454 0161