Lue virallinen kuvaus

Varsovan Management University

Varsovan Management University, perustettiin vuonna 1995, on yksi vanhimmista yksityisten korkeakoulujen Puolassa. Tällä hetkellä se rekisteröi yli 6.000 opiskelijaa ja yli 37.000 tutkinnon. Sen tiedekunnan koostuu kokeneista ja luovia tutkijoita ja opettajia.

Varsovan Management University tarjoaa tuleville opiskelijoille poikkeuksellisen suotuisat edellytykset opiskelemaan Campus Kolmannen vuosituhannen. Se on hyvin varusteltu arkkitehtoninen akateeminen monimutkainen asuntojen lukuisia luento huonetta, laboratoriot, atk-huoneita, ja kieli laboratoriot.

Yliopisto Kompleksissa on myös vapaa-ajanviettomahdollisuuksia, kuten nykyaikainen uima-allas, urheiluhalli ja kuntosali. Rakennuksessa on buffet ja suuri kahvila .Reasonable hinnat ja hyvä menu pitäisi tyydyttää vaikeasti miellyttää. Opiskelija asuntola mahtuu 300 opiskelijaa yhden, kahden hengen ja kolmen hengen huoneita sekä sviittejä. Kaikissa huoneissa on pääsy Internetiin. Maanalainen pysäköinti on saatavilla kohtuulliseen hintaan.

Opiskelijaa opinnot:

Kandidaatin tutkinto-ohjelmat

Hallinto johto kansainvälisten suhteiden Pedagogiikka European Studies valtiotiede National Security

Insinöörin tutkinto-ohjelmat

Tietokonetekniikka Tuotannon hallinta ja tekniikan

Opinnot:

Maisteriohjelmat

laki Hallinto johto kansainvälisten suhteiden Pedagogiikka psykologia

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti
  • Kiillottaa

Tämä koulu tarjoaa myös:

EMBA

Warsaw Management Academy - Wyższa Szkoła Menedżerska w Warszawie

Jatko Executive Master of Business Administration opintoja kuuluvat kaikkein arvostetuin ja tunnustettu maailman johdon pätevyys on tarkoitettu ihmisille liiketoiminnan j ... [+]

Executive Master of Business Administration

Jatko Executive Master of Business Administration tutkimukset ovat yksi arvostetuimmista ja tunnustettu maailman johdon pätevyys on tarkoitettu ihmisille liiketoiminnan ja johdon. Opetussuunnitelma EMBA tutkimusten mahdollistaa tehokkaan loppuun akateemisen koulutuksen alalla ja liiketoiminnan. Valmistuneet EMBA Jatko-opintojen, saavat etulyöntiaseman kilpailussa ja lisätä niiden arvoa ja houkuttelevuutta työmarkkinoilla.

Osoitus

Opetussuunnitelma EMBA jatko opintojen on suunniteltu ensinnäkin, sillä johtohenkilöiden, jäsen perussäännön elinten johtajat kaupalliset yritykset, johtajat, tai niille, jotka haluavat ottaa johtotehtävissä, voidakseen käyttää tietojaan ja taitojaan eri aloilla muun muassa rahoituksen johtamisen, markkinoinnin, henkilöstöhallinnon, median ja PR-ja valmennusta.... [-]

Puola Varsova
Lokakuu 2019
Englanti,Kiillottaa
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi