Read the Official Description

Käyttöönotto University of Ecology and Management Varsovassa (UE & M, Wyższa Szkoła Ekologii i Zarządzania w Warszawie) on valtiosta korkeakoulu, pohjalta perustettava päätöksestä opetusministeriön asetuksella heinäkuussa 1995 ja rekisteröity numerolla 62 rekisteriin valtiosta korkeakouluissa ja yhteenliittymien valtiosta korkeakouluissa.

University pidetään yhtenä parhaista valtiosta korkeakoulujen alueella Mazowsze. Dynaamisen kehityksen UE & M, korkeat koulutusvaatimukset ja monialaisen osaamisen saatu meidän opiskelijat ovat saaneet arvostusta työnantajien ja asiantuntijoiden eri aloilla.

Korkea koulutustaso seurauksena muun muassa vuonna arvostettuja palkintoja ja otsikot myönnetty yliopiston, myönteinen arvio valtion hyväksyntäkomitea kaikilla koulutusaloilla arvioitiin niin pitkälle, sekä palkintoja saatu sen valmistuneet.

Faculty of Management UE & M Alusta lähtien toiminnan tiedekunnan, pääpaino suhteen koulutusaloilla tarjoamia tiedekunta on ollut korkea laatu ja monialaisen koulutuksen, varmistaa ajan tasalla erikoisalojen ja mukauttamista koulutuksen sisällön muuttuviin odotuksiin työvoiman markkinoilla. Tämän ansiosta Tiedekunnasta näkevät työnantajien erittäin päteviä asiantuntijoita, joilla on tarvittavat resurssit tietojen, taitojen ja sosiaalisia taitoja, joiden avulla tehokas ja vastuullinen toteuttamista monipuolista ammatillista tehtäviä.

Materiaali tausta tiedekunnan Käytössään, tiedekunnan Management on täydellinen opetuksen infrastruktuuri yliopiston Ecology and Management Varsovassa, mukaan lukien asianmukaisesti varustettu luentosalien ja laboratorioiden, kirjasto ja lukusali, laitteet, koneet, materiaalit ja tarvittavat ohjelmat suorittaa opetukseen , mukaan lukien tietokone työasemat on Internet-yhteys. Lisäksi jokaisessa yliopiston rakennuksia, opiskelijat ja luennoitsijat on Wi-Fi-yhteys.

UE & M on omat, modernit opetus-, mukautettu vammaisten käyttäjien. Opetuksen huonetta ja laboratoriot ovat state of the art laitteet ja niiden avulla oikea suorittaminen koulutuksen prosessi. Mikä on enemmän, yliopisto tekee sen tilat käytettävissä opiskelijoille ja opettajille ulkopuolella aikataulun opetustuntia. Määrä ja taso opetuksen huonetta on sovitettu joukko opiskelijoita.

On myös hyvin varustettu kirjasto ja lukusali UE & M, jonka kokoelmiin kuuluu yli 44000 nidettä. Ajantasaista kokoelma lehdistön käytettävissä lukusalissa sisältää sovelluksen. 240 otsikot kotimaisia ​​lehtiä ja 13 otsikot ulkomaisia ​​lehtiä.

Opiskelijat voivat myös käyttää elektronisen kirjaston kokoelmia, kuten Elsevier, Springer, Wiley-Blackwell, EBSCO, Nature, Science, Web of Knowledge, SCOPUS, AGRO, BazEkon, BazHum, BazTech, CEJSH.

Mikä tekee meistä erilaisia?

Pätevä ja kokenut opetuksen ja tieteellisen henkilökunnan, antaa opiskelijoille state-of-the-art tiedot ja käytännön taidot Koulutusohjelmien mukaisesti työn vaatimukset markkinoilla tarjoamaan tutkinnon tietoa tarvitaan valitsemaansa ammattiin. Asiantuntijat ja hallituksen työnantajien toimivan jokaisen tiedekunnan pystyy kuulemaan siitä, miten valmistautua valmistuneet niiden tulevaa työtä. Erikoislaboratoriot, ilmastoiduissa huoneissa ja studioissa on Wi-Fi-yhteyden. Moderni kirjasto mukava lukusali ja yli 52 000 kirjoja ja lehtiä. Oma kustantamo, joka vastaa monografioista ja kurssikirjojen. Warsaw koulu terveydenhuollon toimintaa UE & M järjestää avoimia luentoja terveyden ja sosiaalisen sairauksia. Erasmus PLUS 2014-2020 tarjontaa vaihto-ohjelma, jossa monet yliopistot sekä harjoitteluja monet instituutiot, toimistoissa ja organisaatiot eri Euroopan maissa.

Erityisesti kansainvälisten opiskelijoiden, on kansainvälinen yhteistyö Office. UE & M tarjoaa valmennuskursseja Puolan kielen sekä valmistuneista ja opiskelijoille, jotka vain aloittaa opintojaan Puolan yliopistoissa. Meidän opiskelijoille ja kuuntelijoiden myös varmistaa asuntola.

Programs taught in:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

WSEiZ 2014

UNIVERSITY OF ECOLOGY AND MANEGEMENT IN WARSAW (WSEIZ.PL) – JOIN US!