Read the Official Description

Poznan University of Technology on Länsi-Puolan Wielkopolskie-voivodikunnan paras tekninen yliopisto. Vuonna 2017/2018 se on ollut Puolan kolmanneksi eniten valittu yliopisto, sillä jopa kuusi ehdokasta kilpaili siellä. Poznan University of Technology ( PUT ) kuuluu Puolan parhaisiin teknillisiin yliopistoihin. PUT oli ensimmäinen puolalainen yliopisto, joka tuli jäseneksi CESAER - Eurooppa-korkeakoulujen konferenssin konferenssi - eurooppalainen järjestö, joka kokoaa yhteen kaikki parhaat tekniset yliopistot. Se on myös SEFI - Société Européenne pour l'Formation des Ingenieurs, EUA - Euroopan yliopistoyhdistys ry, ADUEM - Demokraattisten korkeakoulujen liitto ja IAU - Kansainvälinen korkeakoulujärjestö.

Poznan University of Technology perustettiin vuonna 1919 perustetusta konekonserttikoulusta. PUT on lähes vuosisata kokemus korkeasti koulutettujen insinöörien ja tutkijoiden kouluttamisesta monilla alueilla.

Tällä hetkellä PUT on lähes 20 000 opiskelijaa 10 tiedekunnassa:

  • Arkkitehtuurin tiedekunta
  • Kemian tekniikan tiedekunta
  • Siviili- ja ympäristötekniikan tiedekunta
  • Tietojenkäsittelytieteellinen tiedekunta
  • Sähkötekniikan tiedekunta
  • Elektroniikan ja televiestinnän tiedekunta
  • Teknillinen tiedekunta
  • Koneiden ja kuljetusten tiedekunta
  • Konetekniikan ja johtamisen tiedekunta
  • Teknisen fysiikan tiedekunta

Koulutusta tarjotaan 26 oppilaitokselle, joista neljä ensimmäisestä ja yhdestätoista toisessa syklissä annetaan englanniksi.

Tiede ihmisille

Wielkopolskie voivodeship ja erityisesti Poznan tarjoavat valtavia mahdollisuuksia. Poznanilla on alhaisin työttömyysaste maassa, koska sen olosuhteet kannustavat teollistuneita luomaan liiketoimintaansa täällä. Tällä hetkellä kaupungissa on noin 100 000 yritystä.

Poznan University of Technology on paikka, jossa opiskelijat voivat saada kokemuksia, jotka liittyvät läheisesti työmarkkinoiden todellisuuteen. Heitä koulutetaan liiketoiminnan ja teollisuuden muuttuvien vaatimusten mukaisesti. Kaksitaitotutkimusohjelmaa on kehitetty yhteistyössä Volkswagen Poznańin, Solaris Bus -yhtiön kanssa

Jo mainittujen yhtiöiden lisäksi kumppaniluettelossa ovat Samsung Electronics, Amica, Man Bus, HCP-Poznań, Luvena, GlaxoSmithKline Pharmaceuticals SA), Dalkia, Budimex, Skanska, MTP-Poznań, BZ WBK - Group Santander ja monet muut.

Maaliskuussa 2017 ensimmäinen akateemisen konsortio on muodostanut yksisuuntaisen tieyhteyden Puolan ja Kiinan yliopistojen välillä, joka on ensimmäinen tämäntyyppinen yritys maailmassa. Konsortioon kuuluu 15 yliopistoa ja organisaatiota Kiinassa ja 11 teknistä yliopistoa Puolassa, mukaan lukien PUT . Yhteistyön tuloksena syntyy Konfutse-luokka, jossa PUT työntekijät ja opiskelijat voivat opiskella kiinaa kiinalaisilla äidinkielenään puhujilla suoraan Kiinasta. Toinen vaikutus on uuden silkkitien sino-puolalaisen tutkimuskeskuksen perustaminen. Sen tavoitteena on koota tärkeät tekniset yliopistot Puolasta ja Kiinasta. Keskuksen päätavoite on siirtää tiedettä, koulutusta, kulttuuria ja siten myös yritystä.

Marraskuussa 2016 avattiin Huawei-akatemia Poznan University of Technology , joka oli ensimmäinen laatuaan Puolassa. Rakennettu moderni laboratorio, jossa opiskelijat voivat opiskella nykyaikaisia ​​Huawei-teknologioita. He voivat laajentaa nykyaikaisen teknologiansa tuntemusta käytännön harjoittelun avulla alan ammattilaisten kautta.

Vuodesta 2014 lähtien on perustettu lentoliikennesuunnitelma nykyaikaisella lentosimulaattorilla; PUT llä on kaksi ilma-alusta: Zlin 242L ja Extra 330 LX sekä MDM-1Fox ilma-alus. Tällä hetkellä PUT opiskelijoille voidaan kouluttaa kahdella alalla: Ilmailu ja Cosmonautics.

Kansainvälinen yhteistyö

PUT on allekirjoittanut noin 230 kansainvälistä sopimusta yliopistojen kanssa Euroopassa ja sen ulkopuolella. Yliopisto on osallistunut Erasmus-ohjelmaan ja kahdenvälisiin vaihtosopimuksiin jo usean vuoden ajan. Tieteellisessä tutkimuksessa PUT toimii yhteistyössä yli 80 yliopiston kanssa ympäri maailmaa.

Kaksinkertainen aste - kaksinkertainen etu

Ulkomaiset yliopistot tunnustavat PUT tarjottavan opetuksen ja tutkimuksen korkeatasoisen koulutuksen ja ammattitaidon, ja koulutusstandardien parantamiseksi on solmittu erityissopimuksia Ranskassa - Lille-I -yliopistolla seuraavista koulutusaloista: Corporate Management; nämä sopimukset mahdollistavat opiskelijoiden hankkimisen kahdella asteella yhteisen koulutusohjelman suorittamisen jälkeen. Toinen kaksinkertaisen tutkintosopimuksen allekirjoitettiin vuonna 2017 Kyivin teknillisen yliopiston kanssa mm. Koneenrakennuksessa ja biolääketieteessä. Muita samanlaisia ​​hankkeita valmistellaan.

Teknologia positiivisessa mielessä

PUT opiskelijat voivat liittyä johonkin yli 80 tiedoryhmään, jotta he voivat harjoittaa tieteellisiä etujaan, saada rehtorilta lisäapurahoja tutkimukseen tai tieteellisiin matkoihin.

Tiederyhmien lisäksi opiskelija-radioasema Radio Afera, opiskelija-TV-asema Spacja TV, yliopistokuoro Volantes Soni ja monet muut organisaatiot. PUT llä on myös 36 urheiluseuraa, joissa lähes 1500 opiskelijaa harjoittelee säännöllisesti. Academic Sports Gala vuonna 2016 PUT oli neljäs yleinen luokitus, ja kolmas teknisissä yliopistoissa. PUT urheilukeskuksessa on tenniskentät, keilailu, pyöritys, soutuvene, squash sekä kuntosalit.

Apurahat parhaille opiskelijoille!

PUT tarjoaa apurahoja parhaille kansainvälisille opiskelijoille, jotka tekevät maksullisia kursseja. Tällaiset avustukset voidaan maksaa käteisenä tai ne kattavat majoituksen kustannukset PUT opiskelijakodilla.

Läheinen suhde liiketoimintaan. Yhteydet lukuisiin liikekumppaneihin ovat olennainen osa yliopiston elämää. Yhteistyökumppaneidemme rohkaiseminen ja neuvonta auttavat meitä muokkaamaan koulutusohjelmia vastaamaan markkinoiden vaatimuksia, mutta ennen kaikkea vahvistamaan asemamme muiden yliopistojen kesken

Programs taught in:
Englanti
Poznan University of Technology
Address
Pl. M. Sklodowskiej-Curie 5, 60-965 Poznan
62 Poznań, Greater Poland Voivodeship, Puola
Puhelin
+48 61 665 35 37