Lue virallinen kuvaus

Institute of Computer Science on osa Puolan tiedeakatemian joka on sijoittunut 33th maailmassa vuonna Scimagon toimielimissä ranking. Johtaja Institute of Computer Science Puolan tiedeakatemian (IPI PAN) on Professori Jacek Koronacki. Toinen hallintoelin Instituutin on tiedeneuvoston jonka puheenjohtajana toimii professori Andrzej Tarlecki. Instituutti opettaa erilaisia ​​jatko-ohjelmien Polish, MBA - Innovation ja data-analyysin ohjelma toteutetaan yhteistyössä Woodburyn School of Business Utahin Valley University (USA) Englanti, ja tohtori Contemporary Informatics ohjelmaan myös Englanti.

Instituutti on kaksi osastoa:

Department of teoreettiset perusteet Computer Science (Osaston johtaja professori Wojciech Penczek), ja Department Of Artificial Intelligence (Osaston johtaja professori Jan Mielniczuk). Department of teoreettiset perusteet Computer Science tärkeimmät tutkimustoiminta antaa seuraavilla aloilla:

 • Tietokoneen arkkitehtuuri
 • Web Services Tekniikka
 • Computing Systems Theory
 • Theory of Distributed Systems.
IPIPAN102

Department of Artificial Intelligence erikoistunut aloilla

 • Tilastollinen analyysi ja mallintaminen
 • kielellinen Engineering
 • Foundations of Artificial Intelligence
 • Peli ja Päätös Theory.

Instituutin tärkeimmät lajit tieteellinen toimintaan kuuluu:

 • Tutkimushankkeita (esim todistusvoimaa päättely, tiedonhankintaan ja edustus, tilastollisia ja biologisesti motivoitunut oppimisen paradigmojen päätösteoria)
 • Kokoukset (esim International Conference on Language Processing ja Intelligent Information Systems, yhteinen kansainvälinen turvallisuus- ja Intelligent Information Systems, kansainvälinen konferenssi Computer Information Systems ja Tuotantotalous Applications)
 • Seminaarit
 • Julkaisut (yli 150 artikkelia, kirjan lukua, monografioiden ja kirjoja vuosittain).

Mitä aiomme tehdä

Institute of Computer Science Puolan tiedeakatemian määräytyy ylläpitää korkeaa tutkimuksen ja akateemisen joita varten se on kehuttu sekä kotimaassa että kansainvälisesti. Se sijaitsee A luokittelu tiede ja korkeakouluopetuksesta Puolan. Se on myös listattu H + (korkein luokitus) korkeakoulu Saksan Anabin tietokantaan. Instituutti aikoo edistää sen kansainvälistä yhteistyötä koskevat koulutusohjelmat sekä tutkimushankkeita ja yhteisten avustuksia.

Ohjelmien opetuskielet:
 • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Yksivuotinen MBA

Institute of Computer Science - Polish Academy of Sciences (IPI PAN)

Institute of Computer Science Puolan tiedeakatemian (IPI PAN) tarjoaa MBA-ohjelma opetetaan tuella Partner, Woodburyn School of Business Utahin Valley University (USA). T ... [+]

MBA Studies Institute of Computer Sciences Puolan tiedeakatemian opetti tuella Partner, Woodburyn School of Business Utah Valley University

Institute of Computer Science Puolan tiedeakatemian (IPI PAN) tarjoaa MBA-ohjelma opetetaan tuella Partner, Woodburyn School of Business Utahin Valley University (USA). Tämä on arvostettu ja palkitsevan jatko-ohjelma johtajille ja niille, jotka inspiroivat tulla yritysjohtajia sekä ihmiset työskentelevät julkisen hallinnon ja kansalaisjärjestöt. Formaatti MBA-ohjelma mahdollistaa työskentelee ja opiskelee samanaikaisesti.

MBA tutkimuksissa otsikolla "Innovations and Data Analysis" (opetetaan Englanti) ovat jatko-opinnot monialaiset kuten tieteenalojen kuten tietotekniikka, taloutta ja hallintoa. Jatko MBA opinnot kestävät kaksi lukukautta. Lopussa Opintojen opiskelijoiden puolustavat yrityshankkeita (20-40 sivua). Jatko MBA tutkimukset perustuvat osa-aika-muodossa. On olemassa kaksi moduulia per lukukausi. Kukin moduuli kestää 11.00 keskiviikkona till 12.30 sunnuntaina (plus valinnainen luokat). Pääsääntöisesti jokainen kurssi (kohde) opetetaan 8 tuntia. On neljä saanti lukuvuodessa: till lokakuussa, tammikuussa, huhtikuussa ja kesäkuussa. Institute of Computer Sciences Puolan tiedeakatemian (lyhyt IPI PAN) on tekoon laitos. Woodburyn School of Business Utahin Valley University osallistuu instituutiona lähettämistä joitakin sen edustajien opettaa valittujen kurssien / aiheet ja ehdotetaan toimenpiteitä, joiden tavoitteena on opetussuunnitelman lisälaite. Luennoitsijoita Woodburyn School of Business Utahin Valley University voi valvoa yrityshankkeita tarjota tulee olemaan opiskelijoiden kiinnostunut kuten valvonta ja edustajat suostuvat tekemään tällaista vastuuta. ... [-]
Puola Varsova
Request Info
Englanti
Part-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi