Lue virallinen kuvaus

eKrakovan School of Business Krakovan yliopiston kauppakorkeakoulu (CSB CUE) on ollut mukana markkinoilla koulutuspalveluiden vuodesta 1991. Koulu tarjoaa MBA tutkimuksia, jatkokoulutuskursseja, ja se on tarjonnut tutkimus- konsultointi- ja julkaisupalveluja. CSB CUE parantaa jatkuvasti tarjolla ja mukauttaa se vaatimuksiin nykypäivän markkinoilla. Dynaamista kehitystä ja menestyminen johtavat korkean aseman School Puolan rankingissa aiheuttavat yhä enemmän tunnustusta kansainvälisellä areenalla. Krakovan School of Business CUE ylläpitää jatkettiin yhteistyössä yritysten, kulttuurikeskukset, korkeakoulujen, lukioiden ja ammattikorkeakoulut sekä Puolassa ja ulkomailla. Se on osa kansainvälistä yhteisöä, joka tarjoaa mahdollisuuden tavata liikekumppaneita ympäri maailmaa vaihtamaan kokemuksia ja osaamista, saada maailmanlaajuinen verkosto oppilaitosten, julkisen sektorin organisaatioiden ja konsulttiyritykset.

Kumppaneita School ovat: St. Gallen Business School (Sveitsi), Ecole de Management de Normandie, ESC Clermont Graduate School of Management / Groupe ESC Clermont (Ranska), Clark yliopisto, Suffolkin yliopiston Sawyer Business School, Roosevelt University, Heller College of liike, Grand Valley State University (USA), Tukholma Business School (Ruotsi), University of Johannesburg (Etelä-Afrikka), taloustieteiden akatemia Moldovan (Moldova), Banking University (Ukraina).

Vuodesta 2011 CSB CUE on ollut jäsenenä EFMD - European Foundation for Management Development.

Koulu tärkein tavoite on keskittyä yhteistyön laajentamista yritysmaailman kanssa. Se varmistaa, että tieto on siirretty opiskelijoille on voimakkaasti liittyvää liiketoimintaa, koska vain silloin valmistuneet on vahva asema työmarkkinoilla ja kehittyvät Puolan yrittäjyyttä.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

MBA

Cracow School of Business at Cracow University of Economics

Innovatiiviset MBA CSB Master -opinnot järjestää Cracow School of Business CUE yhteistyössä Clark University of Worcesterin (USA) kanssa. Nämä tutkimukset perustuvat ensi ... [+]

MBA CSB Master

Innovatiiviset MBA CSB Master -opinnot järjestää Cracow School of Business CUE yhteistyössä Clark University of Worcesterin (USA) kanssa.

Nämä tutkimukset perustuvat ensisijaisesti ihmisiin, jotka haluavat aloittaa uransa liiketoiminnassa (junior management).

MBA CSB MASTER-OHJELMA:Tuntimäärä: 2 160 tuntia (480 tuntia luokkaa ja 1 680 tuntia yksittäistä projektityötä)MBA CSB Master -opinnot kestää neljä lukukautta, joiden aikana suoritetaan luokkien jakautuminen osaamisalueilleSovellettu kieli: englanti 100%Viikonloppuopetus järjestetään perjantaina (klo 15.00-21.00), lauantaina ja sunnuntaina klo 8.00-16.00. Kokoukset järjestetään kerran tai kahdesti kuukaudessa.MBA CSB Master -ohjelman kustannukset: 6 900 euroa (mahdollisuus maksaa erissä), 200 euron palauttamaton rekrytointimaksuKumppanikoulu: Clark University of Worcester (Yhdysvallat)Ohjelman tavoite... [-]
Puola Krakova
Lokakuu 2019
Englanti
Part-time
4 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi