Read the Official Description

Porto Business School on Business School on suurin portugalilainen yliopiston, Porton. Sen tehtävänä on opetuksen jatko ja kehittynyt johdon koulutus, täydentäviin toimiin, joilla on pysyvä osallistuminen aloilla soveltavan tutkimuksen ja liike-elämän palvelut.

Porto Business School yhdistää taidot ja kokemus entisen EGP-UP ja ISFEP, Executive koulutushanke, joka on menestyksekkäästi kehitetty taloustieteellinen tiedekunta.

Perusperiaatteena resurssi, Porto Business School on opetushenkilöstö pitkä kokemus opetuksen ja tutkimuksen yliopiston Porton (Economics, Engineering, oikeustiede ja psykologia ja Kasvatustieteiden tiedekunnat), johon kaksi muuta opetuksen luokat lisätään: johtajien kanssa akateemisen koulutuksen ja kiinteän liiketoiminnan uraa, ja opettajat ulkomaisista yliopistoista, eli Pohjois-Amerikan maissa (Central Florida, Massachusetts, Miami ja New Orleans) ja Euroopan maissa (London Business School ja Business Institute, muun muassa). Nämä yhteydet vastaavia ulkomaisia ​​kouluja, jotka ovat olleet olemassa vuodesta 1988 joissakin tapauksissa varmistaa korkeatasoinen kansainvälistymisen toimintaansa.

Porto Business School

Porto Business School on jopa tukea ryhmän yritysten ja muiden yhteistyö järjestöjen kanssa ratkaiseva osallistuminen koulutuskeskuksen perustamisesta johtoelinten (Hallitus ja johto), ja joka varmistaa tehokkaan yhteyden kouluun Portugalin yritysmaailman . Osallistumista yritysten Porto Business School: n hallintomalli on huomattavasti laajempi kuin on havaittu missään muussa Portugali Business School.

Porto Business School on tällä hetkellä seuraavat viitteenä tuotteita: kansainvälinen kokopäiväinen MBA, Magellan MBA, ja Executive MBA. Muut kuin nämä ohjelmat, Porto Business School jopa tarjoaa joukon yhden vuoden jatko, lyhyellä ja keskipitkällä kesto executive-ohjelmia, ylimmän johdon seminaareja, yrityksissä koulutusohjelmat ja liike-elämän palvelut (valinta ja rekrytointi koulutetun työvoiman ja soveltava tutkimus ja neuvonta toiminta).

Arvojen Porto Business School

  • Tee sitä hyvin
  • Tehdä ero
  • Pyrkimys Lisää
  • Kouluttaminen for Life

Tehtävä

Porto Business School on operaation parantaa hoidon laatu ja edistää muutosta yritysten ja muiden organisaatioiden avulla kehittyneitä koulutuksen jälkeisen valmistunut tason, soveltavaa tutkimusta ja konsultointia. Porto Business School aikoo tavoitteena on kehittää verkkoon tiedon ja osaamisen sekä tukea toimia johtajien ja yritysten kilpailukyvyn maailmanmarkkinoilla.

Visio

Tähtäämme johtajia johdon koulutusta, saattaa yritykset ja akatemia side-by-side meneillään oppimisprosessi ja keskinäistä arvostusta yksi.

Yhteistyökumppanit

Porto Business School tukee 36 liittyvien elinten. Seuraavat hetkellä Porto Business School yhteistyökumppanit:

Akateeminen

Porto Business School

Non-Academic:

Porto Business School

Tunnustuksia

MBA ohjelmat Porto Business School ovat kantajia kaksi kansainvälistä akkreditoinnit: AMBA ja EPAS.

Porto Business School
Programs taught in:
Englanti
Portugalin kieli

Tämä koulu tarjoaa myös:

MBA

Porto Business School

Magellan MBA on räätälöity matka alusta lähtien, täysin tahtiin antaa sinulle parhaan määrän kovia ja pehmeitä taitoja, valaistumisen ja kokemuksia, joiden avulla voit la ... [+]

Porto maailmalle

Elämäsi muuttuviin matka alkaa tästä.

Joskus matka on vasta alkua jotain suurempaa.

Kaupunki yrittäjien Porton on Portugalin toiseksi suurin kaupunki ja yksi maan suurin taloudellinen ja teollinen keskus.

Vahvasti sidoksissa kauppaan ja rakastavat vapautta - niin paljon, että sitä kutsutaan Cidade Invicta (Voittamaton City), Porto tunnetaan sen ihastuttava historiallinen keskusta (Unescon maailmanperintökohde vuodesta 1996) mutta myös sen dynaamisuus - 21st- luvulla Porto on moderni ja elinvoimainen kaupunki, joka ei koskaan lakkaa. Sen viheralueiden ja urheilukenttien, kattavan julkisen liikenteen ja vilkkaan kulttuuria ja yöelämä tekee siitä hauskaa ja jännittävä kaupunki, 24 tuntia vuorokaudessa.... [-]

Portugali Porto
February 2019
Full-time
1 vuosi
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi

Porto Business School | Institutional video

Make change happen

Location address
Avenida Fabril do Norte, 425
Matosinhos
Portugal

Porto, Porto District, 4460-312 PT
Social Media