Lue virallinen kuvaus

Tietoja IPADEista

IPADE Business School perustettiin vuonna 1967 joukko merkittäviä liikemiesten tavoitteena kehittää tulevia johtajia kykyä ajaa sosiaalista ja taloudellista kasvua, juurtunut henkilökohtaiseen koskemattomuuteen, sosiaaliseen vastuuseen ja globaaliin visioon.

IPADE yhdellä silmäyksellä

Historia

IPADE Business School perustettiin vuonna 1967.

Tiedekunta

Yhdeksän yksikkömme osallistuvat osallistujien koulutukseen eri IPADE-ohjelmista.

alumni

Yli 37 000 opiskelijaa on valmistunut IPADE-luokkahuoneista. Se on valikoima eri alojen ja eri intressien liikemiehiä, jotka jakavat IPADEn solmukohdaksi. IPADE: lle valmistuneista on tärkein arvo.

Sijoituksia

IPADE on ollut erinomainen kansainvälisissä ja kotimaisissa rankingissa, joita julkaisevat Financial Times, Forbes ja CNN Expansion, jotka pitävät ja arvioivat parhaita kauppakorkeakouluja ja ohjelmia.

akkreditoinnit

IPADEn laatu ja johdonmukaisuus ovat mahdollistaneet sen, että se saa kolme kansainvälistä akkreditointia, jotka myönnetään maailman tärkeimmille kauppakorkeille.

Neuvontakomitea

IPADE Business School on edistänyt kansainvälistä vuoropuhelua ottamalla mukaan maailman kaksi arvostetuimpia kauppakorkeakouluja: Harvard Business School ja IESE Business School.

kampuksilla

IPADE: lla on kolme pääkeskusta, jotka sijaitsevat Mexico Cityssä, Monterreyssä ja Guadalajarassa. IPADE tarjoaa maantieteellisesti pienemmissä kaupungeissa olevien yhteisöjen tarpeisiin myös ohjelmia tilapäisissä satelliittikampuksissa koko Meksikossa.

Metodologia

Case-menetelmän avulla osallistujat täydentävät johtamistaitoaan käyttäessään todellisten liiketoimintaongelmien havaitsemista, analysointia ja diagnoosia.

Case-menetelmä käyttää todellisia organisatorisia haasteita hyödyntäviä akateemisia materiaaleja (liiketoiminta-tapauksia) analysoidaan eri näkökulmista. Tämä prosessi on jaettu kolmeen vaiheeseen: henkilökohtainen opiskelu, tiimityö ja asiantuntijaprofessorin johtama täysistunto.

Tapauksissa ja niihin liittyvissä teknisissä muistiinpanoissa osallistujat hankkivat tarvittavat tiedot liiketoiminnan johtamisen perusteista. Vierailevat puhujat ja vierailevat professorit tarjoavat käytännönläheisiä panoksia, osaamista ja elämänkokemusta.

1. Henkilökohtainen tutkimus

Osallistujat käyttävät henkilökohtaista kokemustaan ​​tilanteessa, jossa he ovat arvioineet kysymyksiä ja tekevät toimintasuunnitelman.

2. Tiimityö

Osallistujaryhmä yhdistää henkilökohtaisen ja täysistunnon analyysin tekemään päätöksiä ikään kuin yhtiön hallituksen jäseniksi.

3. Täysistunto

Tapaus analysoidaan käyttämällä koko luokasta saatuja tuloja asiantuntijaprofessorin johdolla.

Sosiaalityö

El Peñónin säätiö ja Colegio Montefalco ovat kaksi oppilaitosta epäedullisessa asemassa oleville perheille, jotka asuvat itäisessä Morelos-osavaltiossa. Molemmat oppilaitokset ovat osa IPADEn sosiaalisen vastuun aloitteita. Institutionaalisen kehityksen osasto yhdistää molemmat osallistujat ja alumnit koulujen edistämiin erityisaloitteisiin lasten, nuorten ja heidän perheidensä koulutuksen tukemiseksi.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

MBA

IPADE Business School

Kokopäiväisen MBA-ohjelman päätavoitteena on kehittää johtamistaitoja, kuten ryhmätyötä, johtajuutta, päätöksentekoa, globaalia näkemystä ja kykyä työskennellä paineen al ... [+]

Kokopäiväisen MBA-ohjelman päätavoitteena on kehittää johtamistaitoja, kuten ryhmätyötä, johtajuutta, päätöksentekoa, globaalia näkemystä ja kykyä työskennellä paineen alla. Työskentelemme tapaustutkimuksen avulla analysoimaan, keskustelemaan ja tekemään yli 900 tapausta kahden MBA-vuoden aikana.

IPADE: n kokopäiväinen MBA-ohjelma opetetaan 100% englanniksi ja kahdella kampuksella: Mexico City ja Monterrey.

IPADE: lle on ominaista henkilökohtainen huomio ja pienet ryhmät (150 opiskelijaa molemmissa kampuksilla).

Miksi Ipade?

Kokopäiväinen MBA-ohjelma on suunniteltu kehittämään taitoja, jotka ovat tarpeen ylimmän johdon vastuut. Osallistujat joutuvat perusteelliseen muutokseen, ja tämä koulutus edellyttää kahden vuoden sitoutumista ammatilliseen ja henkilökohtaiseen kasvuun.... [-]

Meksiko Mexico City Monterrey
Heinäkuu 2020
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

IPADE Campuses