Lue virallinen kuvaus

Elämme aikakaudella, jolloin yritysjohdon hallintaa ei voida supistaa pelkkään johtamiseen, jossa johtajat vaativat kattavaa ja globaalia näkemystä, jossa on erikoistunut osaaminen.

Tällä hetkellä yrityksen hallinnointi ylittää organisaation horisontin ja sen johtajat vaativat kattavaa ja globaalia kokonaiskuvaa, joka puolestaan ​​on erikoistunut ja kokenut. Siksi EGADE Business School on arvostetuin kauppakorkeakoulu Latinalaisessa Amerikassa paitsi korkeiden akateemisten standardiensa lisäksi myös kehittämällä johtajia globaalilla ajattelulla ja vastuullisella käyttäytymisellä, joka innostaa muita esimerkillisellä johtajuudellaan.

Sijaitsee Mexico Cityssä (Santa Fe), Monterreyssä ja Guadalajarassa sekä MBA-ohjelmissa Querétarossa; EGADE Business School on Tecnológico de Monterreyn tutkijakoulu, joka tunnetaan kaikkialla Meksikossa ja Latinalaisessa Amerikassa edistääkseen Meksikon johtajuutta globaalissa kontekstissa.

Näkemys

EGADE Business School uskomme, että globaali kontekstimme perustuu visionäärisiin johtajiin, jotka voivat muuttaa liiketoiminnan tulevaisuutta voimakkaiden ideoiden avulla. Näin ollen tämän filosofian kautta suunnittelemme MBA-tutkintomme, jotka ovat maailmanlaajuisesti tunnettuja joidenkin johtavien jatko-ohjelmien joukossa arvostetuimmissa kansainvälisissä rankingissa. kuten parhaat kokopäiväiset ja osa-aikaiset maisterin tutkinnot ja parhaat MBA-tutkinnot Meksikossa ja Latinalaisessa Amerikassa.

Kannatamme muutosta - koska olemme tietoisia siitä, että muutokset yhdessä sen toteuttamien haasteiden ja mahdollisuuksien kanssa ovat ainoa edistysaskel kaikille edistysaskeleille. Olemme yhteisö, jolla on saavutettuja innovaattoreita - lahjakkailla tiedekunnilla, lahjakkailla opiskelijoilla, menestyneillä alumnilla, arvostetuilla liike-elämän johtajilla ja kansainvälisillä akateemisilla kumppaneilla - omistettu voimakkaalle ajatukselle: MINDS IGNITE CHANGE.

Maailmanluokan tunnustusta arvostetuissa rankingissa

Sijoitettu 45 Global Global -liiketoimintakouluun maailmanlaajuisesti # 1 tutkimuksen huippuosaamisessa Latinalaisessa Amerikassa

QS Global 250 Business Koulut Ranking 2017

# 1 Business School Meksikossa ja Latinalaisessa AmerikassaEduniversal-koulujen sijoitus 2008-2016

# 1 Executive MBA Meksikossa ja Latinalaisessa Amerikassa

# 56 Executive MBA maailmanlaajuisestiThe Economist EMBA Ranking 2013-2015

# 1 MBA-ohjelma Meksikossa ja Latinalaisessa AmerikassaAmérica Economía Ranking MBA 2015

# 1 maisterin tutkinto Meksikossa ja Latinalaisessa AmerikassaParas Masters Ranking 2015-2016

# 1 Executive MBA (OneMBA) Meksikossa ja Latinalaisessa Amerikassa

# 29 Executive MBA (OneMBA) maailmanlaajuisestiFinancial Times Global EMBA Ranking 2007-2016

Maailmanlaajuisen akkreditoinnin kolminkertainen kruunu

EGADE Business School on saanut kansainvälisen akkreditoinnin arvostetun kolminkertaisen kruunun kolmesta maailman vaikutusvaltaisimmasta maailmanlaajuisesta organisaatiosta: AACSB, AMBA, EQUIS. EGADE kuuluu yksinomaan 1 prosentin joukkoon globaaleja kauppakorkeakouluja, jotka ovat saaneet nämä kolme akkreditointia.

Yrityskoulu, jolla on erinomainen maailmanlaajuinen ulottuvuus

Meillä on yli 50 kansainvälistä akateemista kumppanuutta johtavien yliopistojen ja kauppakorkeakoulujen kanssa kaksois- ja yhteistutkinto-ohjelmille sekä mahdollisuuksia kansainväliseen sertifiointiin ja mahdollisuuteen opiskella eri mantereilla. Nämä kumppanuudet ovat myös välttämättömiä tiedekunnan kehittämisohjelmille ja auttavat edistämään kansainvälisiä akateemisia hankkeita ja tutkimusta.

EGADEn ainutlaatuinen lähestymistapa

Yrittäjyys

Yksi EGADEn keskeisistä arvoista on kannustaa innovatiivisia johtajia yrittäjyyskulttuurissa, josta on tullut tunnusomaista kauppaa sen erinomaisille opiskelijoille ja valmistuneille.

Maailmanlaajuinen painopiste

EGADE: n keskeinen erottelija on tunnettu maailmanlaajuinen painopiste ja ulottuvuus. Koulumme on monipuolisin kansainvälisten ja kaksoistutkinto-ohjelmien valikoima Latinalaisessa Amerikassa. EGADE tarjoaa johtajille, opiskelijoille ja johtajille ainutlaatuisen lähestymistavan ja kokemuksen globaalien yritysten tulevaisuudesta johtuen kumppanuuksistaan maailman arvostetuimpien yliopistojen ja liike-elämän koulujen kanssa.

Tunnettu tiedekunta

EGADEn akateemisen kokemuksen keskeinen piirre on maailmanlaajuisesti tunnettujen tiedekunnan jäsenten osallistuminen nykyisiin ja entisiin johtajiin, konsultteihin, julkaistuihin tekijöihin ja tutkijoihin. Yhdessä tämä tiedekunta tuo laaja-alaisen asiantuntemuksensa luokkahuoneeseen, joka muuttaa opetuksen, tutkimuksen ja ajattelutavan mielekkääksi ja vaikuttavaksi koulutukseksi.

Tiimiopetusta

Akateemisten ohjelmistojemme ylimpien opettajien työ yhdessä korkean tason johtajien kanssa luo ihanteellisen tasapainon teoreettisen ja käytännön tiedon välillä. Valmistelemme oppilaitamme menestyksekkään uran pariksi yhdistämällä, mitä he oppivat luokkahuoneessa todellisilla liiketoiminnallisilla kokemuksilla, joissa teoria on heti otettu käyttöön.

Joustava muoto

Executive-ohjelmat ja osa-aikaiset master-tutkinnot, jotka on suunniteltu kokopäiväisesti työskenteleville opiskelijoille, tarjoavat oikean tasapainon opiskelun, työn ja henkilökohtaisten sitoumusten välillä sekä henkilökohtaisen että ammatillisen menestyksen saavuttamiseksi.

Akateeminen johtajuus

EGADE on Latinalaisen Amerikan johtava yritysopetuksen koulu. Akateemisten ohjelmistojen soveltuvuutta ja innovointia tukevat maailmanlaajuisesti arvostetut sijoitukset ja maailman johtava akkreditointiyhdistys. Vain 1% koko maailman liike-elämän kouluista, kuten EGADE, on saanut AACSB: n, EQUIS: n ja AMBA: n kolminkertaisen kansainvälisen akkreditoinnin.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti
  • Espanjalainen

Tämä koulu tarjoaa myös:

Globaali MBA

EGADE Business School

Global OneMBA on kansainvälinen Executive MBA, joka on suunnitellut viisi maailman arvostetuinta yrityskoulua ja jonka tarkoituksena on tarjota maailmanluokan koulutus. ... [+]

Global OneMBA on kansainvälinen Executive MBA, joka on suunnitellut viidestä maailman arvostetuimmista liike-elämän kouluista ja jonka tarkoituksena on tarjota maailmanluokan koulutus:

Miami-yliopiston yliopisto, Miami University, YhdysvallatEGADE Business School , Tecnológico de Monterrey, Meksiko.Escola de Administração de Empresas de São Paulo da Fundação Getulio Vargas, Brasilia.School of Management, Xiamenin yliopisto, Kiina.Rotterdamin hallintokoulutus, Erasmus-yliopisto, Hollanti.

Global OneMBA on maailmanlaajuinen MBA, toisin kuin muissa maailmassa. Dynaamisessa oppimisympäristössä opiskelijat tarkastelevat perusteellisesti erilaisia organisaatioita, politiikkoja ja kulttuureja neljällä alueella - Aasiassa, Euroopassa, Latinalaisessa Amerikassa ja Pohjois-Amerikassa - ymmärtääkseen, miten liiketoiminta tapahtuu kehittyneillä ja kehittyvillä markkinoilla.... [-]

Meksiko Mexico City Monterrey Guadalajara
Request Info
Englanti
Part-time
21 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi

MBA

EGADE Business School

EGADE MBA tarjoaa kattavan käsityksen siitä, miten vastuullisesti johtaa ja muuttaa onnistunut organisaatio nykyisessä globaalissa kontekstissamme. ... [+]

EGADE MBA tarjoaa kattavan käsityksen siitä, miten vastuullisesti johtaa ja muuttaa onnistunut organisaatio nykyisessä globaalissa kontekstissamme.

Tämä Executive MBA tarjoaa sinulle useita verkostoitumismahdollisuuksia, jotka auttavat sinua rakentamaan kestäviä ja molempia osapuolia hyödyttäviä suhteita, jotka vievät urasi seuraavalle tasolle. Osallistut myös konsultointi- ja yrittäjyyshankkeisiin, johtavien asiantuntijoiden mentorointiin, harjoittelumahdollisuuksiin ja arvostettujen monikansallisten yritysten sponsoroimiin työmessuihin.

Sijainti: Mexico City, Monterrey, Guadalajara ja QuerétaroMuoto: LukitusvaiheKesto: 18 kuukautta 2 kesäkurssiaOhjelman saanti: huhtikuu ja syyskuu rKieli: espanja ja englantiKaksi aikatauluvaihtoehtoa:Viikoittain: Kaksi luokkaa viikon aikana (tyypillisesti maanantaista torstaihin)Viikonloppu: Kahden viikon luokat (torstai lauantai tai perjantai-lauantai)Globaali kokemus... [-]
Meksiko Mexico City Monterrey Guadalajara
Request Info
Englanti,Espanjalainen
Part-time
24 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
EGADE Business School

Full-Time MBA innovaatioissa ... [+]

Full-Time MBA innovaatioissa

Dynaamisella menetelmillämme on yhteistyöhön perustuva ja haasteeseen perustuva oppiminen, suunnittelun ajattelu, tapaustutkimusanalyysit, yrityssimulaatiot ja yritysneuvonta innovaation ja yrittäjyyden hyväksi.

Opit hallitsemaan asianmukaiset taidot ja tiedot, jotta voit kasvaa ja innostaa menestyksekkäitä joukkueita, kommunikoida asiantuntevasti sidosryhmienne kanssa ja edistä yrityksesi innovaatioiden avulla.

Sijainti: Mexico CityMuoto: Täysi-aikaKesto: 1 vuosiOhjelman saanti: Septembe rKieli: englantiAmmatillinen kokemus: 3 vuottaTarkoitettu

Johtajat ja yrityskeskittymät, jotka keskittyvät innovaatioon

Opi käyttämään huippuluokan resursseja suunnittelemaan uusia liiketoimintamalleja, markkinamahdollisuuksia ja strategioita sekä yrittäjyyskulttuuria, joka auttaa luomaan merkittävää arvoa organisaatiossasi.... [-]

Meksiko Mexico City
Request Info
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
EGADE Business School

MBA Global Business and Strategia on kaksitasoinen ja maailmanlaajuinen MBA-ohjelma, joka on luotu yhdessä Belk College of Businessin kanssa Pohjois-Carolinan yliopistoss ... [+]

MBA Global Business and Strategia on kaksitasoinen ja maailmanlaajuinen MBA-ohjelma, joka on luotu yhdessä Belk College of Businessin kanssa Pohjois-Carolinan yliopistossa Charlotteissa (UNCC), joka edustaa menestyksekästä kumppanuutta kahden arvostetun yrityskoulun välillä. maailmanlaajuisten johtajien koulutus.

Tämä maailmanlaajuinen MBA valmistelee johtajia työskentelemään monikulttuurisessa ympäristössä, jossa on kyky määritellä ja toteuttaa liiketoimintastrategioita, jotka tuottavat kilpailuetuja maailmanlaajuisissa organisaatioissa. Ohjelma tarjoaa ihanteellisen ympäristön vuorovaikutukselle, avoimelle keskustelulle ja kansainvälisten organisaatioiden johtamistaitojen keskinäiselle rikastamiselle.... [-]

Meksiko Monterrey
Request Info
Englanti
Part-time
30 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Minds Igniting Change

Osoite
Carlos Lazo 100, Santa Fe, Álvaro Obregón
01389 Mexico City, Mexico City, Meksiko
Osoite
Eugenio Garza Lagüera & Rufino Tamayo, Valle Oriente, San Pedro Garza García
66269 Monterrey, Nuevo Leon, Meksiko
Osoite
General Ramón Corona 2514, Nuevo México
45138 Guadalajara, Jalisco, Meksiko