Read the Official Description

KEITÄ ME OLEMME?

Tämä laitos on rakennettu maailmanlaajuisten kasvattajien ryhmä, jolla on kokemuksia eri puolilta maailmaa. Kun olemme todenneet jatkuvat muutokset liike-elämässä ja perinteisen koulutuksen perimmäinen syy, päätimme toimia. Tämä instituutti on suunnitellut ja ohjannut intohimoiset kasvattajat, joilla on kokemuksia maailman korkeimmista yliopistoista, kuten Stanford ja Pace University Yhdysvalloissa, Liverpoolin yliopisto ja Lontoon kauppa- ja rahoituskoulu Iso-Britanniassa, Kansainvälinen kauppa- ja taloustieteiden yliopisto ja Pekingin yliopisto Kiinassa, Grenoblen kauppakorkeakoulussa Ranskassa, Singaporen U21-globaalissa yliopistossa, Ghanan yliopiston ammattiopinnoissa, Chulalongkornin yliopistossa Thaimaassa ja monilla muilla korkeimmilla instituutioilla vastaavilla alueilla.

Yksilöllinen holistinen kehitys

KORKEA KOULUTUKSEN JATKOKOULUTTAVAN INSTITUUTTI

Yhdistämme koulutusmatkanne yksilöllisellä kehityssuunnitelmalla . Tämä alkaa oppilaitoksesta, joka alkaa oppilaitoksesta ja kehittyy jatkuvasti jokaisen moduulin kautta. Jotkut tietoisesta kehityksestä ovat emotionaalinen älykkyys, luottamus ja innovaatiovalmiudet. Ennen kuin aloitat moduulin, professorit yhdistävät henkilökohtaiset kehittymistarpeesi oppimisprosessiin ennen kuin astutte ensimmäiseen luokkaan. Et koskaan ala kuin tuntematon yksilö, joka on osa opiskelijoiden luetteloa. Integroidun yksilöllisen kokonaisvaltaisen kehityksen järjestelmä nopeuttaa kehityksen vauhtia, kun edistyt läpi kunkin moduulin.

VS.

MUUT UNIVERSITEETIT

Opiskelijoiden integroitu kehittäminen ei ole useimmissa yliopistoissa, paljon vähemmän kokonaisvaltaista kehitystä. Opettajat alkavat jokaisen moduulin näkemästä oppilaita "tyhjänä liuskekiveänä" , tietämättään jokaisen opiskelijan yksilöllisistä kehitystarpeista tai tavoitteista. Kehitystesi tyypillisesti alkaa "0" jokaisella lukukaudella.

Artikkelit ja julkaisut

Kehittää oikeita taitoja tehokkaasti
Kuinka voit ylittää potentiaalinne?
Kolme tapaa saavuttaa työntekijän uskollisuus ja pitää huippuosaajat jättämästä

Programs taught in:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:


Transcontinental Institution Of Higher Education

Unohtumaton!!! Ei vain transformaatiokokemuksia vaan myös kaiken, mitä opit. Toisin kuin perinteinen koulutus, jossa unohdat suurimman osan oppimistasi, huomaat unohtumat ... [+]

OHJELMAN TIIVISTELMÄ

Executive MBA-kurssi on suunniteltu johtajille, jotka ovat intohimo innovaatioon, halu tehdä syvä ero ja intohimoinen asema menestykseen. Jos sinulla on jokin näistä kolmesta ominaisuudesta, tämä kurssi johtaa siihen, että et halua mitään, mitä olet kokenut. Suunnitellussa johtamiskehityksessä opetussuunnitelma tarjoaa vertaansa vailla olevan strategisen painopisteen kasvustasi integroituna yksilönä usean älykkyyden näkökulmasta. Suunniteltu maailmanlaajuisesti tunnettujen eri alojen asiantuntijoiden avulla kurssilla voit integroida ammatilliset vastuut tehokkaaseen oppimiskokemukseen ja mitata menestystä monilla tärkeillä aihealueilla, kuten tunnetietoutta ja innovatiivisuutta.... [-]

Malta Mosta
Avoin ilmoittautuminen
Part-time
16 - 21 kuukautta
Online
Sekä onlineopetusta että kontaktiopetusta
Lue lisää suomeksi

Explore the myth of Knowledge=Power