Lue virallinen kuvaus

AACSB Accredited

Sacred Heart University, Luxemburgin Jack Welch -yliopisto

Sacred Heartin Jack Welch -yliopisto

Vuodesta 2012 lähtien tarjoamme palkatonta kokopäiväistä MBAa harjoittelupaikalla, joka on suunniteltu nuorille ulkomaille ja Luxemburgille. Meillä on opiskelijoita yli neljästäkymmenestä eri maasta ja hyvin pätevä tiedekunta ja henkilökunta antavat ohjelmallemme todella kansainvälisen maun, jota niin monet muut kauppakorkeakoulut eivät voi tarjota.

American Business Schoolin osasto

Sacred Heart University Fairfieldissä, CT (USA), alkoi tarjota liiketoiminnan opetusta vuonna 1965, vain kaksi vuotta sen perustamisen jälkeen. Yliopiston College of Business sai myöhemmin nimekseen John F. Welchin entisen pääjohtaja ja toimitusjohtaja, joka jatkaa arvokkaan tuen tarjoamista. College of Businessin Luxemburgin sivuliike perustettiin vuonna 1991.

Liittyi läheisesti Luxemburgin liike-elämään

Tässä kauppakorkeakunnassa työskentelemme tiiviisti yritysyhteisön kanssa. Tämä ei heijastu vain meidän opetushenkilöstömme, jotka ovat suorittaneita tutkijoita ja kokeneita yritysjohtajia, jotka tulevat Yhdysvaltain pääkampuksesta ja Luxemburgista, mutta myös aktiivisessa hallituksessa, joka koostuu eräiden Luxemburgin suuryritysten toimitusjohtajista.

Kätevästi Luxemburg-Kirchbergin kauppakamarissa tilat ovat dynaamisia ja tarjoavat monia online-oppimis-ja tutkimusvälineitä. Meillä on myös kirjasto, jonka avulla opiskelijat voivat käyttää hiljaisena opiskelupaikkana tai projektiryhmänä.

AACSB-akkreditointi ja suurherttuan asetus

Tammikuussa 2007 Jack Welch -yliopisto

Elokuussa 2007 Sacred Heart -yliopisto sai suurherttuan asetuksen, joka antaa tunnustuksemme Luxemburgissa.

Princeton Review sisältää Sacred Heart yliopiston oppaissaan "Best 379 Colleges - 2015 Edition" ja "Best 295 Business Schools - 2015 Edition".

* Akkreditoitu korkeakouluministeriössä
* Ranking # 4: n innovatiivisimmat yliopistot Pohjois-USA: ssa
* Listattu Princetonin arvosteluun 'Best 267 Business Schools' - Erinomainen koulu - 2018 painos
* Listattu Bloomberg Business Review -sivuston 100 parhaan joukkoon

* Sijalla The (Times Higher Education) -luettelossa 501-600
Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

MBA

Sacred Heart University, Luxembourg, Jack Welch College of Business & Technology

MBA-harjoittelu on suunniteltu nuorille tutkinnon suorittaneille, joilla on tai ilman työkokemusta ulkomailta tai Luxemburgista. Tämä ohjelma helpottaa opiskelijoiden pää ... [+]

Ansaitse MBA kahdella mantereella ja täytä huippuluokan harjoittelu Luxemburgissa

MBA-ohjelma on tarkoitettu harjoittelijoille, joilla on tai ilman työkokemusta ulkomailta tai Luxemburgista. Tämä ohjelma helpottaa opiskelijoiden pääsyä työelämään ja helpottaa nuoria ammattilaisia ​​vaihtamaan uraa.

Ohjelma alkaa elokuun puolivälissä ja päättyy 18 kuukauteen. Opiskelijoille, jotka eivät ole vielä opiskelleet taloustieteen, tilastoinnin tai johtamisen kursseja, tarjotaan intensiivisiä valmistelukursseja heinä- ja elokuussa.

Mitä erottaa toisista ohjelmista?

Amerikkalainen MBA, AACSB akkreditoitu ja kaikki kurssit opetetaan englanniksiTiedekunta: Fairfieldin pääkampuselta, CT, USA, ja ammattilaiset, joilla on vahva teoreettinen pätevyys Luxemburgista6-9 kuukauden palkattu harjoittelu, jota tukevat yksittäiset valmennukset. Vaihtoehto: laaja henkilökohtaisen valinnan hanke, esim. Oman yrityksen luominen.Kansainvälinen opiskelijajärjestö yli 50 maastaVaihtoehto lisätä kursseja Yhdysvalloissa Sacred Heartin pääkampuksella Fairfieldissä, CTEU: n ulkopuoliset / ETA-maista olevat opiskelijat voivat saada työluvan Luxemburgissa tietyin ehdoin.... [-]
Luxemburg Luxemburgin kaupunki
Elokuu 2020
Englanti
Full-time
18 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Osa-aikainen MBA

Sacred Heart University, Luxembourg, Jack Welch College of Business & Technology

Osa-aikainen MBA-ohjelma on suunniteltu Luxemburgissa toimiville ammattilaisille, jotka pyrkivät johtamaan asemaa tulevaisuuden maailmantaloudessa. Muuttuva toimintaympär ... [+]

Ansaitse MBA työskentelyn aikana

Osa-aikainen MBA-ohjelma on suunniteltu Luxemburgissa toimiville ammattilaisille, jotka pyrkivät johtamaan asemaa tulevaisuuden maailmantaloudessa. Muuttuva toimintaympäristö vaatii integroidun ohjelman, jolle on tunnusomaista monialainen lähestymistapa. Hyväksyttyään sisäänpääsy opiskelijoille arvioidaan johtamisosaamisen, viestintätaitojen ja sisällön tuntemuksen avulla, jotta he voivat määrittää oman opetussuunnitelmansa. Integroidut peruskurssit koostuvat useista intensiivikursseista, joiden tarkoituksena on kehittää monialaisia ​​taitoja. Rahoitusta, markkinointia, toimintaa ja kirjanpitoa opetetaan samanaikaisesti liiketoimintaprosessissa.... [-]

Luxemburg Luxemburgin kaupunki
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Part-time
1 - 6 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

-XblA2TaSPs&t

uuJ8oDEi7ko&t=95s

H01vADvMpwQ

Sacred Heart University
Osoite
Sacred Heart University 7, rue Alcide de Gasperi c/o Chambre de Commerce - Bâtiment B, 1er étage
L-2981 Luxemburgin kaupunki, Luxemburgin alue, Luxemburg
Verkkosivusto
Puhelin
+352 2276 131