Lue virallinen kuvaus

AACSB Accredited

Sacred Heart University Luxemburg Jack Welch College of Business

Sacred Heart's Jack Welch College of Business on ollut Luxemburgissa yli kahden vuosikymmenen ajan tarjoten korkeakoulutason ohjelmia, jotka on räätälöity työelämän tarpeisiin. MBA, AACSB akkreditoitu, on tunnustanut Luxemburgin korkeakoulutuksen ministeriö ja kunnioittaa hyvin liike-ja rahoitusalan yhteisö.

Vuodesta 2012 lähtien tarjoamme palkatonta kokopäiväistä MBAa harjoittelupaikalla, joka on suunniteltu nuorille ulkomaille ja Luxemburgille. Meillä on opiskelijoita yli neljästäkymmenestä eri maasta ja hyvin pätevä tiedekunta ja henkilökunta antavat ohjelmallemme todella kansainvälisen maun, jota niin monet muut kauppakorkeakoulut eivät voi tarjota.

American Business Schoolin osasto

Sacred Heart University Fairfieldissä, CT (USA), alkoi tarjota liiketoiminnan opetusta vuonna 1965, vain kaksi vuotta sen perustamisen jälkeen. Yliopiston College of Business sai myöhemmin nimekseen John F. Welchin entisen pääjohtaja ja toimitusjohtaja, joka jatkaa arvokkaan tuen tarjoamista. College of Businessin Luxemburgin sivuliike perustettiin vuonna 1991.

Liittyi läheisesti Luxemburgin liike-elämään

Tässä kauppakorkeakunnassa työskentelemme tiiviisti yritysyhteisön kanssa. Tämä ei heijastu vain meidän opetushenkilöstömme, jotka ovat suorittaneita tutkijoita ja kokeneita yritysjohtajia, jotka tulevat Yhdysvaltain pääkampuksesta ja Luxemburgista, mutta myös aktiivisessa hallituksessa, joka koostuu eräiden Luxemburgin suuryritysten toimitusjohtajista.

Kätevästi Luxemburg-Kirchbergin kauppakamarissa tilat ovat dynaamisia ja tarjoavat monia online-oppimis-ja tutkimusvälineitä. Meillä on myös kirjasto, jonka avulla opiskelijat voivat käyttää hiljaisena opiskelupaikkana tai projektiryhmänä.

AACSB-akkreditointi ja suurherttuan asetus

Tammikuussa 2007 Jack Welch College of Business sai akkreditoinninsa AACSB International -yhdistykseltä Advance Collegiate School of Businessille. Se liittyi eliittiryhmään, johon alle 5 prosenttia liike-elämän kouluista kuuluu maailmanlaajuisesti. AACSB International pidetään maailman johtava akkreditointielin koulujen, jotka tarjoavat perustutkinnon, maisterin ja tohtorin tutkinnot liiketoiminnan ja kirjanpidon.

Elokuussa 2007 Sacred Heart -yliopisto sai suurherttuan asetuksen, joka antaa tunnustuksemme Luxemburgissa.

Princeton Review sisältää Sacred Heart yliopiston oppaissaan "Best 379 Colleges - 2015 Edition" ja "Best 295 Business Schools - 2015 Edition".

Ohjelmien opetuskielet:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

MBA

Sacred Heart University, Luxembourg, Jack Welch College of Business

MBA-harjoittelu on suunniteltu nuorille tutkinnon suorittaneille, joilla on tai ilman työkokemusta ulkomailta tai Luxemburgista. Tämä ohjelma helpottaa opiskelijoiden pää ... [+]

Ansaitse MBA kahdella mantereella ja täytä huippuluokan harjoittelu Luxemburgissa

MBA-ohjelma on tarkoitettu harjoittelijoille, joilla on tai ilman työkokemusta ulkomailta tai Luxemburgista. Tämä ohjelma helpottaa opiskelijoiden pääsyä työelämään ja helpottaa nuoria ammattilaisia ​​vaihtamaan uraa.

Ohjelma alkaa elokuun puolivälissä ja valmistuu 16 kuukaudeksi. Opiskelijoille, jotka eivät ole vielä suorittaneet kursseja taloustieteissä, tilastoissa tai johtamisessa, on tarjolla intensiivisiä valmennuskurssit heinä- ja elokuussa.

Mitä erottaa toisista ohjelmista?

American MBA, kaikki kurssit opetetaan englanniksiTiedekunta: Fairfieldin pääkampusta CT: stä ja Luxemburgin voimakkaasta teoreettisesta pätevyydestä harjoittajat6-9 kuukauden palkattu harjoittelu, jota tukevat yksittäiset valmennukset. Vaihtoehto: laaja henkilökohtaisen valinnan hanke, esim. Oman yrityksen luominen.Kansainvälinen opiskelijaelin, joka on peräisin yli 40 maastaPääsy SHU : n laajaan verkkokirjastoon ja tietokantoihinVaihtoehto lisätä kursseja Yhdysvalloissa Sacred Heartin pääkampuksella Fairfieldissä, CTEU: n ulkopuoliset / ETA-maista olevat opiskelijat voivat saada työluvan Luxemburgissa tietyin ehdoin.... [-]
Luxemburg Luxembourg City
Request Info
Englanti
Full-time
16 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Osa-aikainen MBA

Sacred Heart University, Luxembourg, Jack Welch College of Business

Osa-aikainen MBA-ohjelma on suunniteltu Luxemburgissa toimiville ammattilaisille, jotka pyrkivät johtamaan asemaa tulevaisuuden maailmantaloudessa. Muuttuva toimintaympär ... [+]

Ansaitse MBA työskentelyn aikana

Osa-aikainen MBA-ohjelma on suunniteltu Luxemburgissa toimiville ammattilaisille, jotka pyrkivät johtamaan asemaa tulevaisuuden maailmantaloudessa. Muuttuva toimintaympäristö vaatii integroidun ohjelman, jolle on tunnusomaista monialainen lähestymistapa. Hyväksyttyään sisäänpääsy opiskelijoille arvioidaan johtamisosaamisen, viestintätaitojen ja sisällön tuntemuksen avulla, jotta he voivat määrittää oman opetussuunnitelmansa. Integroidut peruskurssit koostuvat useista intensiivikursseista, joiden tarkoituksena on kehittää monialaisia ​​taitoja. Rahoitusta, markkinointia, toimintaa ja kirjanpitoa opetetaan samanaikaisesti liiketoimintaprosessissa.... [-]

Luxemburg Luxembourg City
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Part-time
1 - 6 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

-XblA2TaSPs&t

uuJ8oDEi7ko&t=95s

H01vADvMpwQ

Sacred Heart University
Osoite
Sacred Heart University 7, rue Alcide de Gasperi c/o Chambre de Commerce - Bâtiment B, 1er étage
L-2981 Luxembourg City, Luxembourg District, Luxemburg
Verkkosivusto
Puhelin
+352 2276 131