Sacred Heart University, Luxembourg, Jack Welch College of Business & Technology

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Vuodesta 2012 tarjoamme palkattua kokopäiväistä MBA-harjoittelua, joka on suunniteltu nuorille tutkinnon suorittaneille ulkomailta ja Luxemburgista. Meillä on opiskelijoita yli 40 eri maasta, ja hyvin pätevä tiedekunta ja henkilökunta antavat ohjelmallemme todella kansainvälisen maun, jota niin monet muut kauppakorkeakoulut eivät voi tarjota.

Amerikkalaisen kauppakorkeakoulun sivuliike

Sacred Heart University, Fairfield, CT (Yhdysvallat), aloitti liiketalouden koulutuksen tarjoamisen vuonna 1965, vain kaksi vuotta perustamisensa jälkeen. Yliopiston ' s College of Business myöhemmin nimetty legendaarinen entinen puheenjohtaja ja toimitusjohtaja General Electric Companyn, John F. Welch jotka edelleen tarjota arvokasta tukea. Kauppakorkeakoulun Luxemburgin sivukonttori perustettiin vuonna 1991.

Tässä kauppakorkeakoulussa teemme tiivistä yhteistyötä yritysyhteisön kanssa. Tämä ei heijastu pelkästään opetushenkilökunnassamme, joka on taitavia tutkijoita ja kokeneita yritysjohtajia, jotka tulevat Yhdysvaltojen pääkampuselta ja Luxemburgista, mutta myös aktiivisessa edustajakomiteassa, joka koostuu useiden Luxemburgin suurten yritysten toimitusjohtajista.

AACSB: n akkreditointi ja suurherttuakunnan asetus

* lueteltu Princeton Review -lehdessä '267 parhainta kauppakorkeakoulua' - Erinomainen koulu - 2018 painos

Sijainnit

Luxemburgin kaupunki

Sacred Heart University

Osoite
Sacred Heart University
7, rue Alcide de Gasperi
c/o Chambre de Commerce - Bâtiment B, 1er étage

L-2981 Luxemburgin kaupunki, Luxemburgin alue, Luxemburg
Puhelin
+352 2276 131

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Akkreditoinnit

AACSB Accredited