Luxembourg School Of Business

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Maailmanluokan kansainvälinen tiedekunta

Tiedekuntamme koostuu professoreista, jotka ovat sidoksissa esimerkiksi Harvardin, Yalen, Stanfordin, Chicagon yliopiston, Michiganin yliopiston, Duke Universityn, New Yorkin yliopiston, Lontoon kauppakorkeakoulun, Cambridgein, St. Gallenin yliopiston, Bocconin yliopiston, Zagrebin kauppakorkeakoulu, tiede Po, HEC Paris ja paljon muuta.

Valmistaudu kyseenalaiseksi

LSB , riippumatta siitä, kirjaudutko johtotason koulutusohjelmaan, MBA tai johtamisen maisteriin, ole valmis jännittävään aikaan. Tulet alttiina yritystilanteille, joissa tietosi haastetaan ja keskustellaan mahdollisista ratkaisuista. Sinun on kommunikoitava ja löydettävä yhteinen sijainti tiedekuntien, luokkatovereiden ja yritysjohtajien kanssa ympäri maailmaa.

Yksi lähestymistavoista

Mielipiteesi aiheista on tärkeä. LSB MBA ja johtamisen maisteri ovat keskittyneet kehittämään kovia taitoja, joiden avulla voit vaikuttaa ensimmäiseen päivään. Saat kovat hallintataidot ja kehität niitä, kun sinusta tulee todellinen johtaja.

Innovatiiviset opetusmenetelmät

Opiskelu LSB antaa sinulle mahdollisuuden tutustua eri kulttuureihin, kokemuksiin ja ajattelutapoihin. Yhteistyöllä voit saada kansainvälisten luokkatovereiden, professoreiden ja yritysjohtajien rikkaat kokemukset. Palkittu tiedekunta on liiketoiminnan hallinnon innovatiivisten opetusmenetelmien eturivissä. Opi ajattelemaan ja päättämään tapaustutkimusten ja konsultointiprojektien johtajana.

Toimiva tieto

Opetussuunnitelma on suunniteltu kehittämään sinusta johtaja, joka näkee, ottaa vastuulleen ja kehittää uusia mahdollisuuksia. LSB kokemus tuo muutakin kuin akateemista tietoa ja käytännön taitoja. Tavoitteenamme on tarjota sinulle ainutlaatuinen kokemus - akateeminen ja muu.

85126_STU4425-22.jpg

Näkemys

Maailmanlaajuisesti tunnustettu korkealaatuinen kauppakorkeakoulu Euroopan sydämessä.

Tehtävä

Koulun tehtävänä on tarjota innoittavaa ja monikulttuurista oppimisympäristöä kansainvälisille yrityksille, jotka toimivat Luxemburgissa sekä Euroopassa ja maailmassa. Opetus- ja akateemisten tavoitteiden saavuttamiseksi koulu käyttää nykyaikaisia ​​opetus- ja tutkimusmenetelmiä, edistää kulttuurista ja henkistä monimuotoisuutta. Koulu kumppaneita kansainvälisen liike-elämän kanssa ja valmistaa yritysjohtajia menestymään monimutkaisessa globaalissa liike-elämässä.

Akkreditointi

Luxembourg School Of Business korkeakoulu- ja tutkimusministeriö on akkreditoinut Luxembourg School Of Business . Akkreditoinnit koskevat koko laitosta sekä kauppatieteiden maisterin ja johtamisen maisterin ohjelmia.

85128_Capture.PNG

Sijainnit

Luxemburgin kaupunki

Osoite
19, Rue Eugène Ruppert
L-2453 Luxemburgin kaupunki, Luxemburgin alue, Luxemburg