Luxembourg School Of Business

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Maailmanluokan kansainvälinen tiedekunta

Tiedekuntamme koostuu huippuprofessoreista, jotka ovat sidoksissa Harvardin, Yalen, Stanfordin, Chicagon yliopiston, Michiganin yliopiston, Duke-yliopiston, New Yorkin yliopiston, Lontoon kauppakorkeakoulun, Cambridgen, St. Gallenin yliopiston, Kööpenhaminan kauppakorkeakoulun, Bocconin yliopiston, korkeakouluihin , Zagrebin kauppakorkeakoulu, Sciences Po, HEC Paris ja paljon muuta.

Valmistaudu kyseenalaiseksi

LSB , olitpa sitten ilmoittautumassa johtajakoulutusohjelmalle, MBA: lle tai johtamisen maisterille, ole valmis jännittävään aikaan. Olet alttiina liiketoimintatilanteille, joissa tietosi kyseenalaistetaan ja ratkaisuista keskustellaan . Sinun on kommunikoitava ja löydettävä yhteinen kanta tiedekunnan, luokkatovereiden ja yritysjohtajien kanssa ympäri maailmaa.

Tutustu LSB n tulevaan kampukseen

Luxembourg School Of Business uusi kampus sijaitsee Château de Septfontaines -kadulla ja entisessä posliinitehtaassa Faïencerie Villeroy & Boch, historiallisella alueella lähellä Luxemburgin keskustaa.

Tämä kampus antaa Luxembourg School Of Business toivottaa paikalliset ja kansainväliset johtajat ja yrittäjät kaikkialta maailmasta ainutlaatuisessa, historiallisessa ja syvästi Luxemburgin tilanteessa.
Chateau de Septfontaines toivottaa ensimmäiset Luxembourg School Of Business opiskelijat tervetulleiksi vuonna 2021.

140141_NewLSBCampus.jpg

Innovatiiviset opetusmenetelmät

Opiskelu LSB antaa sinulle pääsyn erilaisiin kulttuureihin, kokemuksiin ja ajattelutapoihin. Yhteistyön avulla voit hyötyä kansainvälisten luokkatovereidesi, professoreidesi ja yritysjohtajienne rikkaista kokemuksista. Palkittu tiedekunta on innovatiivisten opetusmenetelmien kärjessä liiketaloudessa . Opi ajattelemaan ja päättämään johtajana tapaustutkimuksissa ja konsultointiprojekteissa.

Toimiva tieto

Opetussuunnitelma on suunniteltu kehittämään sinut johtajaksi, joka voi nähdä, ottaa vastuulleen ja kehittää uusia mahdollisuuksia. LSB maisterikokemuksesi tuo enemmän kuin vain akateemista tietoa ja käytännön taitoja. Tavoitteenamme on tarjota sinulle ainutlaatuinen kokemus - akateeminen ja muut.

LSB students graduation ceremony" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/14/141068_Photo2.jpg" data-json="{"author":"","author_url":"","source":""}" alt="141068_Photo2.jpg" />

Näkemys

Maailmanlaajuisesti tunnustettu korkealaatuinen kauppakorkeakoulu Euroopan sydämessä.

Tehtävä

Koulun tehtävänä on tarjota inspiroiva ja monikulttuurinen oppimisympäristö Luxemburgissa sekä ympäri Eurooppaa ja kaikkialla maailmassa toimivien kansainvälisten yritysten johtajille. Kasvatus- ja akateemisten tavoitteidensa saavuttamiseksi koulu käyttää nykyaikaisia opetus- ja tutkimusmenetelmiä, edistää kulttuurista ja henkistä monimuotoisuutta. Koulu tekee yhteistyötä kansainvälisen liike-elämän kanssa ja valmistaa yritysjohtajia menestymään monimutkaisessa globaalissa liike-elämässä.

Akkreditointi

Luxembourg School Of Business korkeakoulu- ja tutkimusministeriö on akkreditoinut Luxembourg School Of Business . Akkreditoinnit koskevat koko laitosta sekä kauppatieteiden maisteria ja johtamisen maisteria.

141069_LSBProfessorArielS..jpg

Sijainnit

Luxemburgin kaupunki

Osoite
19, Rue Eugène Ruppert
L-2453 Luxemburgin kaupunki, Luxemburgin alue, Luxemburg

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin