Lue virallinen kuvaus

Olemme erinomaisia, koska…

Olemme johtava korkea-asteen koulutuksen tarjoaja vuodesta 1977 lähtien. Olemme ensimmäinen yksityinen korkeakoulu, joka perustettiin Kreikassa jo vuonna 1977, ja olemme ylpeitä uraauurtavista aloitteistamme, jotka ovat muodostaneet yksityisen korkeakoulutuksen Kreikassa.

Kumppanimme hyvämaineisten Yhdistyneen kuningaskunnan yliopistojen kanssa Säilytämme strategisia kumppanuuksia arvostettujen Yhdistyneen kuningaskunnan yliopistojen kanssa, jotka tarjoavat kilpailuetua tutkinnon suorittaneille urakehityksessään.

Meille jokainen opiskelija on ainutlaatuinen Olemme kehittäneet opiskelijakeskeisiä järjestelmiä ja palveluita, joiden tavoitteena on yksilöllinen opiskelija-tuki ja jotka johtavat korkeakoulututkimukseen.

Panostamme henkilökuntaamme. Käytämme kehittynyttä henkilöstön valintaa ja arviointia sekä jäsenneltyä vuosittaista henkilöstön kehittämissuunnitelmaa, jotta voimme antaa lupauksemme ”erinomaisesta koulutuksesta”.

Keskitymme opiskelijoiden työllistettävyyteen ”MC-työllistettävyysohjelmamme” antaa oppilaille paremman aseman urakehityksessä.

Tarjoamme useita mahdollisuuksia kehitykseen Monipuolisten akateemisten, kulttuuristen, urheilu- ja yhteiskunnallisten toimintojen avulla edistämme opiskelijoiden ammatillista ja henkilökohtaista kehitystä.

Lupaamme runsaasti opiskelijaelämää Opiskelijakuntamme ylimääräiset toiminnot ja opiskelijaklubit

Historia

Mediterranean College on ensimmäinen riippumaton Anglophone College, joka löytyy Kreikasta vuonna 1977. Sen jälkeen se on toiminut jatkuvasti sellaisten maiden standardien mukaisesti, joilla on pitkä perinne korkeakoulutuksessa, kuten Yhdysvalloissa ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Välimeren alue oli Kreikassa ensimmäinen korkeakoulu (vuonna 1992) Britannian valtionyliopiston tutkinto-ohjelmaan.

Tänään, yhteistyössä maineikkaiden Yhdistyneen kuningaskunnan yliopistojen ja palkintoelinten kanssa, Mediterranean College tarjoaa laajan valikoiman franchising-perusopintoja, jatko- ja jatkokoulutusta. Opiskelijalla on mahdollisuus rekisteröityä ohjelmiin, jotka toimitetaan kokopäiväisesti tai osa-aikaisesti / joustavasti ja joita opetetaan joko englanniksi tai kreikaksi.

Kun kurssit on suoritettu onnistuneesti, opiskelijoille myönnetään tutkintoja ja tutkintoja, jotka myöntävät yhteistyöhön osallistuvat yliopistot. Välimeren alue on Kreikan opetusministeriön lisensoitu ja hyväksymä korkeakoulu, jonka tutkinnot ovat kansainvälisesti tunnustettuja ja ammattimaisesti vastaavat Kreikan valtionyliopistojen myöntämiä. Yhdistyneen kuningaskunnan NARIC tunnustaa myös tutkinnot.

Kollegio noudattaa useita laatuvaatimuksia: se on akkreditoitu Yhdistyneen kuningaskunnan akkreditointineuvostossa (BAC) korkeakoulutusta tarjoavana laitoksena, ja sitä tarkastelee Yhdistyneen kuningaskunnan laadunvarmistusvirasto (QAA), joka seuraa Yhdistyneen kuningaskunnan yliopistojen laatustandardeja. Tällä hetkellä Välimeren korkeakoulu toimii kahdessa kampuksessa Ateenassa ja Thessalonikissa, jotka sijaitsevat kaupunkien keskustassa, joten ne ovat helposti saatavilla kaikilla julkisilla liikennevälineillä.

Nykyaikaisessa oppimisympäristössä korkeakoulu tarjoaa kursseja 7 akateemiseen kouluun: Business School, Tourism School

Kollegio on myös ryhtynyt johtaviin aloitteisiin, muun muassa kehittämään kokonaisvaltaista työllistettävyysohjelmaa, joka parantaa opiskelijoiden työllistettävyyttä yhteistyössä laajan teollisuuskumppaniverkoston kanssa.

Opiskelijakeskeisenä korkeakouluna Välimeren yritys pyrkii kehittämään jokaisen opiskelijan vahvuuksia ja valmiuksia tarjoamalla tukipalveluja, kuten henkilökohtaista ohjausta, neuvontaa, oppimista ja urapalveluja, apurahoja

Tehtävämme

2000-luvulla Välimeren korkeakoulu - yhteistyössä maineikkaiden ulkomaisten yliopistojen kanssa - on kehittynyt korkeakouluksi, jolla on johtava asema Kreikassa, taloustieteen, liike-elämän, tietojenkäsittelyn, yhteiskuntatieteiden, matkailun, terveydenhuollon ammattien ja tekniikan aloilla. Korkeakoulun laadukkaita akateemisia ohjelmia tarjotaan oppimisympäristössä, jossa laatu vastaa aina opiskelijoiden tarpeita.

Yliopisto työskentelee akateemista huippuosaamista, opiskelijan menestystä, akateemista ja teknologista innovaatiota sekä sosiaaliturvaa koskevan tehtävänsä toteuttamiseksi korkean tason ammattilaisten ja akateemisen henkilöstön kanssa.

Välimeren korkeakoulu pyrkii vakaan perustan ja periaatteiden pohjalta toteuttamaan tehtävänsä ja tulla tunnetuksi kansainväliseksi oppimiskeskukseksi Kreikassa . Erityiset tavoitteenamme ovat:

 • Tarjoa opiskelijoille perusteellinen valmistelu valituilla aloilla, jotta he voivat tukea menestyksekkäästi työmarkkinoille tuloa.
 • Ole tukeva opiskelijoillemme ja luo oppimisympäristö, joka ”haastaa” ja kurittaa heitä, mikä edistää eettisyyttä, vastuullisuutta ja rehellisyyttä.
 • Auta opiskelijoita kehittämään siirrettäviä taitoja, kuten kriittistä ajattelua, luovuutta, analysointia ja synteesikykyä, kommunikointitaitoja, joita he voivat soveltaa kaikissa ammatillisissa, akateemisissa tai sosiaalisissa olosuhteissa.
 • Parantaa opiskelijoiden työllistettävyyttä kaikin mahdollisin keinoin ja osallistumalla aktiivisesti alan kokemusten ja työllisyyden saavuttamiseen.
 • Valmistele oppilaitamme johtaviin asemiin kansallisissa ja kansainvälisissä talouksissa tarjoamalla heille laaja ja monipuolinen akateeminen kokemus.
 • Tarjota akateemista henkilökuntaa kehitysmahdollisuuksilla rikastamalla heidän tietopohjaansa ja opettamalla osaamistamme opiskelijoiden hyväksi.
 • Arvioi ja kehittää jatkuvasti ohjelmiamme ja palveluitamme, jotta voimme taata näkemyksemme toteutumisen.
 • Tee kollegio kaikille opiskelijoille, joilla on asianmukainen akateeminen pätevyys, tarjoamalla joustavia toimitusmalleja ja akateemisia / sosiaalisia apurahoja.
 • Paranna kansainvälistä asemaa houkuttelemalla kansainvälisiä opiskelijoita ja henkilökuntaa.
 • Laajennetaan akateemisia ja tutkimustoimintamme suhteita kansallisiin ja kansainvälisiin koulutuslaitoksiin ja kansainvälisen maineen tutkijoihin.
 • Osallistu yhteisön sosiaaliseen elämään edistämällä kulttuuri- ja tieteellistä toimintaa.

Ohjelmien opetuskielet:
 • Englanti
 • Kreikkalainen

Tämä koulu tarjoaa myös:

Globaali MBA

Mediterranean College, Athens

Meidän MBA Global on vertailuarvo menestyksekkäille johtajille nykyaikaisessa liike-elämässä ja pyrkii tulemaan tulevien johtajien hautomoiksi. Derbyn yliopiston suunnitt ... [+]

GMAT-arvosanat 600 ja yli ovat oikeutettuja 65 prosentin apurahaan

Suosituin MBA Kreikassa , jossa on yli 150 opiskelijaa.Johdotetaan tunnustettuun tutkintoon Derbyn yliopistosta, No1 UK Kreikassa johtamistutkimuksille (Guardian University Guide 2016).Ainoa maailmanlaajuinen MBA Kreikassa, jolla on vahva kansainvälinen näkökulma.Hyväksytty CMI (UK Chartered Management Institute).Viimeksi päivitetty sisältö (2016), mukaan lukien uudet, innovatiiviset moduulit (riskienhallinta, datan analytiikka, urakehitys jne.).Ainoa MBA Kreikassa pehmeillä taidoilla varustettujen erikoismoduulien kanssaOpiskelijat ovat Kreikan ja monikansallisten yritysten keskitasoisia tai ylimmän johdon edustajia, jotka tarjoavat poikkeuksellisia verkostoitumismahdollisuuksia .Opettaminen työelämän ammattilaisten tarpeiden mukaan (virtuaalinen sähköinen ympäristö, e-kirjasto, henkilökohtainen tuki, arviointi kirjallisen työn kautta).Opetushenkilöstö koostuu vankka akateeminen tausta, jotka ovat akkreditoitu yliopiston Derby University.... [-]
Kreikka Athens
Lokakuu 2019
Englanti,Kreikkalainen
Part-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Mediterranean College, Athens

Meidän MBA Global on vertailuarvo menestyksekkäille johtajille nykyaikaisessa liike-elämässä ja pyrkii tulemaan tulevien johtajien hautomoiksi. Derbyn yliopiston suunnitt ... [+]

GMAT-arvosanat 600 ja yli ovat oikeutettuja 65 prosentin apurahaan

Suosituin MBA Kreikassa , jossa on yli 150 opiskelijaa.Johdotetaan tunnustettuun tutkintoon Derbyn yliopistosta, No1 UK Kreikassa johtamistutkimuksille (Guardian University Guide 2016).Ainoa maailmanlaajuinen MBA Kreikassa, jolla on vahva kansainvälinen näkökulma.Hyväksytty CMI (UK Chartered Management Institute).Viimeksi päivitetty sisältö (2016), mukaan lukien uudet, innovatiiviset moduulit (riskienhallinta, datan analytiikka, urakehitys jne.).Ainoa MBA Kreikassa pehmeillä taidoilla varustettujen erikoismoduulien kanssaOpiskelijat ovat Kreikan ja monikansallisten yritysten keskitasoisia tai ylimmän johdon edustajia, jotka tarjoavat poikkeuksellisia verkostoitumismahdollisuuksia.Opettaminen työelämän ammattilaisten tarpeiden mukaan (virtuaalinen sähköinen ympäristö, e-kirjasto, henkilökohtainen tuki, arviointi kirjallisen työn kautta).Opetushenkilöstö koostuu vankka akateeminen tausta, jotka ovat akkreditoitu yliopiston Derby University.... [-]
Kreikka Athens
Lokakuu 2019
Englanti,Kreikkalainen
Part-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Μεσογειακό Κολλεγιο Θεσσαλονικης
Osoite
2-4 Egnatia St.
54626 Thessaloniki, Thessaloniki, Kreikka
Verkkosivusto
Puhelin
+30 231 054 7708
Μεσογειακό Κολλέγιο
Osoite
Pellinis 8 & 107 Patision Ave
11251 Athens, Central Athens, Kreikka
Verkkosivusto
Puhelin
+30 210 8899600