American College of Thessaloniki

Esittely

Lue virallinen kuvaus

ACT (American College of Thessaloniki) on kolmannen asteen jako Anatolia College, toimielimissä, joilla on pitkä ja kunniakas historia, joka juontaa juurensa 1886.

TOIMIA on akkreditoitu Yhdysvalloissa NEASC (New England Association of kouluissa ja oppilaitoksissa) kautta komission Korkea-asteen oppilaitosten. Sen lisäksi ACT ottaa täysi NEASC Akkreditoinnin perustutkintoa ohjelmat toimitetaan ACT myös vahvistanut Avoin yliopisto, UK. TOIMIA on myös myönnetty lupa Kreikan hallituksen toimimaan yksityisen jälkeisen oppilaitoksen ( "College").

TOIMIA'S kattava peruskoulutusohjelmaa tarjoukset Bachelor astetta Business (4 pitoisuuksilla) Tietojenkäsittelyoppi, Yrityskäyttöön, kansainvälisten suhteiden, Englanti (2 pitoisuuksilla) ja yhdistetty kandidaatin tutkinnot Matkailu ja vieraanvaraisuus yhteistyössä tunnettujen oppilaitosten Sveitsissä ja Yhdysvalloissa. Lisäksi korkeakoulu tarjoaa Master of Science (MS) Kirjastotietokannat Management jA Master in Business Administration (MBA) joissa pitoisuudet finanssitoimiala, yrittäjyys, johtaminen ja markkinointi digitaaliajalla.

TOIMIA tarjoaa laaja tarve ja ansioihin perustuvan tukiohjelmaan.

Sijainnit

Thessaloniki

American College of Thessaloniki

Osoite
American College of Thessaloniki,
Vasiliou Sevenidi 17, Pylea

555 35 Thessaloniki, Thessaloniki, Kreikka
Verkkosivusto
Puhelin
+30 231 039 8398