Shanghai University of Finance & Economics - College of Business

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Liiketoiminta koulutus historia Shanghai University of Finance and Economics (SUFE) voidaan jäljittää 1917, kun kaupankäynti ohjelma perustettiin Nanjing Higher Normal School. YANG Xingfo, tunnettu sosiaalinen aktivisti ja isänmaallinen demokraattisia persoona, oli ohjelman johtaja. Vuonna 1921, ohjelma siirrettiin itään Shanghai ja tuli Shanghai University of Commerce. Tämä yliopisto oli ensimmäinen kauppa yliopiston Kiinan koulutus historia. Guo Bingwen, tunnettu kouluttaja, oli ensimmäinen kansleri. MA Yinchu, kuuluisa taloustieteilijä, tuli ensimmäinen johtaja opintoasiainpäällikkö.

Koska Kiinan ensimmäinen korkeakoulu liiketoiminnan tutkimuksissa SUFE ehdotti, koska se perustettiin "kouluttaa ja kehittää niitä kykyjä, jotka ovat ohjausta ja organisatoriset valmiudet ja voi ottaa johtoaseman teollisuudessa ja kaupassa." Kiinni tämä perinne ja henki, SUFE n useiden sukupolvien erinomaisia ​​kasvattajien on sitoutumalla yritysten tutkimus, tutkimalla totuus ja edistää yhteiskunnan tutkimuksen ja koulutuksen saavutuksia muodostamalla tiiviissä yhteistyössä yhteiskunnan.

Sen jälkeen useiden sukupolvien liiketoiminnan kasvattajien sitkeiden ponnistelujen SUFE on tullut monialainen yliopisto, joka keskittyy soveltavan taloustieteen ja hallinta tieteen ja ylläpitää koordinoitu kehittäminen rahoituksen, talouden, johtamisen, laki ja tiede. Vuonna 1981, SUFE tuli ensimmäinen taloudellinen yliopisto myönnetty oikeus myöntää tohtorin tutkintoja. Vuonna 1992 SUFE oli ensimmäisten joukossa oppilaitoksia aloittamaan matkaviestimiä. Vuonna 1996 SUFE liittyi "211 Project" ohjelma rakentaa 100 avain yliopistoissa. Vuonna 2000 ja 2007, SUFE sai "erinomainen" perusopetuksen arvioida alkaen opetusministeriön. Yliopisto kirjoilla kansallisen korkean tason yliopisto-ohjelmien (985 hanketta) vuonna 2007.

Yliopisto on tällä hetkellä 3 kansallisen avain tieteenalojen - kirjanpito-, rahoitus ja taloudellisen ajattelun historia, 1 kansallisen avain vaaliminen kuria - talous, 4 avain tieteenalojen valtiovarainministeriön ja 6 Shanghai keskeisillä tieteenaloilla. Yliopisto talot 3 kansalliset emäkset, jotka ovat koulutuksen perusta kansallisten taloustieteen kykyjä, kansallisen kulttuurin laatu koulutuksen perusta opiskelijoiden, ja keskeinen tutkimuksen perusta humanististen ja yhteiskuntatieteiden sekä opetusministeriön - instituutin laskentatoimi. SUFE on nyt 4 tohtorin tutkinto-ohjelmia ensimmäisen tason aloille, joiden teoreettinen taloustiede, Applied Economics, liiketalous, ja hallinta tiede ja tekniikka, 3 matkaviestimien tohtorintutkinnon jälkeistä tutkimusta teoreettisen taloustiede, Applied Economics and Business Administration vastaavasti, 44 jatko- koulutusohjelmien toisen tason tieteenalojen, 6 maisterin tutkinto-ohjelmia ensimmäisen tason tieteenalojen, 74 maisterin tutkinto-ohjelmien toisen tason tieteenalojen, ja 36 perustutkintoa ohjelmia.

Mukaan yliopiston kehittämistä suuntautuminen "on monitieteistä tutkimusta yliopistolle erottavia taloudellisia ominaisuuksia", yleinen tavoite "rakentaa ensimmäisen luokan sosialistinen yliopisto alla modernisoitu, kansainvälistynyt ja informationized kehitysalusta", avoimien ovien konsepti, ja kansainvälisen liiketoiminnan koulutus trendejä, SUFE uudelleen college of business vuoden 2011 alussa integroida tieteenalojen vahvuus ja etuja, rakentaa lippulaivahanke kaupallisen koulutuksen, parantaa kaupallisen koulutuksen sisältöä ja laatua, ja sitoutua korkean tason ja innovatiivisia yritysjohtajat "viljely Kiinan ja maailman. Uskomme, lähitulevaisuudessa, College of Business, Shanghai University of Finance and Economics on merkittävä voima edistää Kiinan kasvuun ja integroitumista maailmantalouteen.

Visio College of Business

Yhtenä pisimmällä toimielimiä liiketalous Kiinassa ja ainutlaatuisesti sijaitsee Shanghaissa, keskus kansakunnan kaupan ja kuljetuksen sekä taloudellinen keskus Itä-Aasian, College of Business, Shanghai University of Finance and Economics pyrkii täysin vedota sen ylivoimainen sijainti, palvelemaan liiketoiminnan laboratorio ja edistää yhteiskunnassa, jonka tutkimus ja koulutus saavutuksia muodostamalla tiiviissä yhteistyössä yhteiskunnan ja toisiaan täydentäen.

Tehtävänä College of Business

College of Business, Shanghai University of Finance and Economics, on sitoutunut, jolla on maailmanlaajuinen näkemys, jotta liike-elämän lahjakkuutta, yrityksen innovatiivisia liiketoiminnan tutkimusta, ohjaava yritysjohtajia, ja edistää liiketoiminnan sivilisaation.

Sijainnit

Shanghai

Shanghai University of Finance and Economics

Osoite
369 North Zhongshan 1 Road, Shanghai, 200083
People's Republic of China

200083 Shanghai, Shanghai, Kiina
Puhelin
+86 21 5538 9331

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Akkreditoinnit

Ohjelmat

Tällä hetkellä ei ole ohjelmia näyttää

Tarkenna hakua edellä, tutustu suosittuja luokkia alle tai suorittaa hakusanan.


... or simply by choosing your degree: