Read the Official Description

EFMD Equis Accredited

Tietoja RBS

School of Business (RBS) on olennainen koulun Renmin yliopisto Kiinassa. Se kasvoi ulos Department of tehtaan johdon, kauppa- Taloustieteen ohjelma talous ja kirjanpito. Nämä kolme osastoa perustettiin vuonna 1950 ja oli ensimmäinen liiketalouden ohjelmia Kiinassa. Joilla on ollut yli 60 vuotta, RBS on tuottanut merkittäviä määriä ammattijohtajia yrityksille ja valtion virastojen, koulutettu tiedekunnan korkeakouluille, ja kehittänyt useita uusia ohjelmia ja tutkimusaloilla. Kuten edelläkävijä johdon koulutuksen Kiinassa, RBS on kirjoittanut oppikirjoja laajalti käytetty kiinalaisten yliopistojen ja neuvoi hallituksen ja yritysten päätöksentekoon ja yritystoiminnan uudistamista.

RBS on seitsemän osastoa: Yleisjohto, Organisaatio ja Henkilöstö, markkinointi, hallinto Science and Engineering, kauppa kansantaloustiede, laskentatoimi, ja rahoitus. RBS on 148 kokopäiväistä tiedekunnan jäsentä kanssa erikoisaloista kaikki merkittävät tieteenaloilla, mukaan lukien sekä huippuluokan tutkijoita ja tehokas ohjaajia.

Koulu Business Administration-ohjelma on nimeämä opetusministeriön Level I National Key Aihe ja on siksi oikeutettu valtion tukea. Vain neljä muita ohjelmia Kiinassa on saman tunnustuksen. RBS "Business Administration-ohjelma sijoittui ensimmäinen Kiinassa viime kansallisten arviointien vuonna 2012. Enterprise Management, Industrial Taloustieteiden on myös rankattu tason II National Key aiheet. RBS on 2 Tohtorinkoulutusohjelmiin 7 tieteenalojen, 5 ammatillinen maisteriohjelmaa ja 2 ylempää ohjelmia 6 tieteenalojen, joka kattaa kaikki alueet liiketalouden koulutus.

Viime vuosina kansainvälistyminen on tullut kulmakivi RBS "strategisen painopisteen. Vuonna 2013, School hyväksymiä AACSB ja on uudistamassa EQUIS akkreditointi. RBS on perustettu pitkäaikaisen kumppanuuksia yli 55 arvostetuimmat yliopistot Yhdysvalloissa, Kanadassa, Iso-Britannia, Tanska, Irlanti, Suomi, Ranska, Japani, Korea, Australia, Belgia, Alankomaat, Hong Kongissa ja Taiwanissa. Kumppanuudet liittyy tiedekunnan vierailuja, opiskelijavaihtoa ja tutkimusyhteistyötä. Overseas tiedekunnan ja kansainväliset opiskelijat ovat jatkuvassa kasvussa. Vuonna 2011, RBS liittyi gnam (Global Network for Advanced Management) aloitteesta School of Management Yalen yliopistossa. On nyt 23 jäsentä. Kaikki nämä aloitteet ovat yhä RBS "globaali profiili.

Osana Renmin yliopisto Kiinan, koulu tukee yliopiston periaatteita "ihmisten yliopistosta, ja henki humanismin ja keskittyminen humanististen ja yhteiskuntatieteiden". Yliopiston motto "etsivät totuuden tosiasiat" ilmoittaa School lähestymistapa opetuksen ja tutkimuksen. RBS missio on "luoda johdon tietoon, kouluttaa johtajuus kykyjä, ja muoto liiketoiminnan käytäntöjä paikallisesti ja globaalisti, edistää sosiaalista kehitystä." Koulu tarjoaa liikkeenjohdon asiantuntemusta, joka tukee Kiinan kehitys ja tuottaa maailman johtavia. Täyttämällä tehtävänsä, RBS tavoitteena on sen vision: "on yksi arvostetuimmista kauppakorkeakouluissa maailmassa".

Programs taught in:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

MBA

Renmin University of China, School of Business

IMBA ohjelma tarjoaa inspiraatiota Seuraa jossa opiskelijat harjoittavat kokemuksellisen oppimisen kautta Yritysvierailut (vähintään 5 / lukukausi) ja liitännät teollisuu ... [+]

Kansainvälinen MBA Yleiskatsaus

Englanti

2 vuoden kokopäiväinen

Inspiration Track

IMBA ohjelma tarjoaa inspiraatiota Seuraa jossa opiskelijat harjoittavat kokemuksellisen oppimisen kautta Yritysvierailut (vähintään 5 / lukukausi) ja liitännät teollisuudelle. Vieras luennoitsijat ja toimitusjohtajia pyydetään luokkahuoneeseen suoraan vuorovaikutuksessa MBA-opiskelijoille. IMBA luokat ja yritysvierailut ovat usein yhdistettiin luoda optimaalisen oppimisympäristön opiskelijoille.

Rahoitus MBA

School of Business tarjoaa opiskelijoille monia ansioihin perustuvan stipendejä, GMAT palkintoja, taloudellinen tuki ja vaihto tukia. Yli 85% meidän kansainvälisten opiskelijoiden tarjotaan jonkinlaista stipendin / taloudellista tukea.... [-]

Kiina Beijing
September 2019
Full-time
2 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi