Lingnan University College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Sun Yat-senin yliopisto on kattava yliopisto, jonka on perustanut Dr. Sun Yat-sen vuonna 1924. Yliopisto on yksi Kiinan korkeimmista yliopistoista ja Times High Education Ranking 2011-2012: ssa Kiinan yliopistot ja No. 1 Etelä-Kiinassa.


Lingnanin yliopistosta, kuuluisa yksityinen yliopisto 20-luvun alussa, perustettiin uudelleen vuonna 1988 Sun Yat-senin yliopistossa, ja se on nyt yksi Kiinan talous- ja johtamiskouluista. Opetuslaitos ohjaa motto "Education for Service" Lingnanin yliopistosta. Korkeakoulu tarjoaa korkeatasoista taloustieteellistä ja johtamiskoulutusta, joka vetää taitoa vapaiden taiteiden parissa ja pyrkii väsymättömästi edistämään taloudellisen ja hallinnollisen tiedon opetusta ja tutkimusta.


Lingnanilla on 3 korkeakouluopetusta taloustieteessä, rahoituksessa ja johtamisessa. College tarjoaa monipuolisia talous- ja johtamisohjelmia kandidaatin, maisterin ja tohtorin tutkintoihin. Se tarjoaa myös ammatillisia ohjelmia, kuten MBA, Executive MBA ja erikoistunut master-ohjelman rahoitukseen. Kaikki nämä ohjelmat ovat Kiinassa kilpailukykyisimpiä ohjelmia, ja niitä pidetään parhaimpina Etelä-Kiinassa. Vuonna 2014 MBA-ohjelma sijoittui nro 10 Forbes China arvokkaimpana kokopäiväinen MBA-ohjelma ja nro 11 arvokkain osa-aika MBA-ohjelma Kiinassa.


Collegessa on tällä hetkellä 92 täysipäiväistä tiedekunnan jäsentä ja pyrkii jatkuvasti akateemiseen huippuosaamiseen. Tiedekunnan jäsenet suorittavat tiukan ja alkuperäisen tutkimuksen, jossa keskitytään erityisesti Kiinan jatkuvaan talous- ja johtamiskehitykseen julkaisemalla ensimmäisen tason kansainvälisissä ja kansallisissa tutkimuslehdissä.


Lingnan perusti kansainvälisen MBA-ohjelman MIT Sloan School of Managementin kanssa vuonna 1998, Kiinan Executive MBA -ohjelman, Minnesotan yliopiston Carlson School of Managementin, vuonna 1999, ja Kiina-Ranska MBA-ohjelma Jean-Moulin Lyon3: n ja EM Lyonin yliopistossa vuonna 1998. Lingnan on myös perustanut laajan kumppanuuden verkkoon, johon kuuluu yli 40 johtavaa yliopistoa eri puolilla maailmaa. Kansainvälinen yhteistyö keskittyy opiskelijavaihtoon, tiedekunnan vaihtoon, kaksoiskurssiohjelmiin, yhteiseen tutkimukseen jne. Tämä maailmanlaajuinen kumppanuusverkosto on tarjonnut opiskelijoille ja tiedekunnalle kansainvälisen vaihtoehtokanavan, joka lisää opetus-, oppimis- ja tutkimusyhteistyötä.


Tällä hetkellä Lingnan on akkreditoitu AACSB, EQUIS ja AMBA akkreditoinnit, joka vahvisti Lingnan yhtenä harvoista kiinalaisista kouluista, jotka voivat vaatia kansainvälistä mainetta ja asemaa. Tulevaisuuden näkökulmasta Lingnan (Yliopisto) -opisto edistää jatkuvaa parantamista ja opetuksen ja tutkimuksen huippuosaamista elääkseen sen jatkuvaan tavoitteeseen olla yksi johtavista talous- ja johtamiskouluista sekä Kiinassa että maailmassa.


Näkemys

Tavoitteenamme on tunnustaa maailmanlaajuisesti johtava kauppakorkeakoulu Kiinasta.


Tehtävä

Koulutamme johtajia ja edistämme tietämystä palvelemaan Kiinan ja globaalin yhteiskunnan tulevaisuutta.


Perusarvot

Huippuosaamista, globaalia, rehellisyyttä ja palvelua.

Sijainnit

Guangzhou

Osoite
No.135, Xingang Xi Road
510275 Guangzhou, Guangdong, Kiina

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Akkreditoinnit