Jinan University - School of Management

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Vuonna 1906 Nanjingissa Qing-dynastian perusti Jinan-koulu, joka oli ensimmäinen valtiollinen koulu merentakaisille kiinalaisille. Sen tavoitteena oli levittää koulutusta ja luoda yhteyksiä Overseas Chinesein kanssa. Jinan-koulu oli Jinanin yliopiston edeltäjä, joka sijaitsee nyt Guangzhoussa.

Tunnettu ylimmän oppilaitoksen korkeakoulutukseksi merentakaisille kiinalaisille, Jinan rohkaisee kiinalainen huippuosaamisen kulttuuria kaikkialla maailmassa. Tämä ajatus ilmaisee koulun perustajien luottamuksen Kiinan kulttuurin edistämiseen ja heidän lähetystyönsä yhteyteen maanmiestensä kanssa kaikkialla maailmassa.

"Jinanin yliopisto perusti liiketoiminnan kurinalaisuutta jo varhaisessa vaiheessa." Vuonna 1918 Jinanin salainen Huang Yanpei jyrkästi huomasi "olennaisilta osiltaan nykyiset kaupalliset ja teolliset kilpailut ovat osaamiskilpailuja" ja edistivät sitten liiketoiminnan perustamista kurinalaisuutta Jinanin yliopistossa. Myöhemmin Jinanin yliopiston liike-elämän koulutus on ohittanut liekkiä ja kehittynyt loputtomasti peräkkäin, ja kokenut lähes vuosisadan yhteiskunnalliset muutokset, pyrkimykset ja parannukset.

58208_JinanUniversity.jpg

esittely

58484_1.png

Jo vuonna 1918 Jinanin yliopisto on perustanut liikekoulun. Viime vuosikymmeninä edelläkävijät ja kollegat ovat pyrkineet jatkuvasti ja muodostavat vankan perustan nykyisen johtamiskoulun kehittämiselle.

Tällä hetkellä koulu hyötyy tällaisten oppimisalusten ristiin leviämisestä taloustieteessä, laissa, tiedeissä, tekniikassa, lääketieteessä ja hallinnassa. Se kattaa neljä ensimmäistä tieteenalaa, nimittäin liikkeenjohdon, johtamisen ja tekniikan, sovelletun talouden ja sovelletun psykologian. Hänellä on tohtorintutkintotodistus 2 ensimmäisen luokan aihealueelle, 6 tohtorintutkinnon suorittaneelle ja 2 tohtorintutkinnon suorittaneelle työasemalle. Koulun kokonaisvaltainen vahvuus on tarjonnut hyvän alustan sellaisten aiheiden kehittämiselle kuin EMBA, MBA, MPAcc, MPA ja insinöörin päällikkö jne. Samaan aikaan koulun läheinen suhde yhteiskuntaan ja markkinoihin on tuonut elämänvoima ja elinvoimaisuus kurinalaisuuden kehittämiseen.

Lisäksi hallintokoulu pitää erittäin tärkeänä akateemisia vaihtoja tunnettujen yliopistojen ja instituutioiden kanssa ulkomailla. Esimerkiksi koulujen ja Stanfordin yliopiston ja Pennsylvanian yliopiston välillä on allekirjoitettu sopimuksia Yhdysvalloissa

Viime vuosina Kiinan johtamiskoulujen kansainvälistyminen on ollut taipumusta. Niin sanottu "sisäistyminen" tarkoittaa sitä, että johdon tieteen on opittava sivilisaatioiden hedelmistä ympäri maailmaa ja osallistuttava liiketoiminnan hallinnon ja julkishallinnon kulttuurien rakentamiseen. Kansainvälistymisen perusta on kesyttämistä. Toisin sanoen Johtamiskoulun ensisijaisena tehtävänä on vetää ja pohtia parhaita hallintokäytäntöjä, jotka on suunnattu kotimaisille tarpeille, sekä viljelemään johtajia, jotka voivat palvella maan taloudellista ja sosiaalista kehitystä.

Jinanin yliopiston hallintokoulu perii "uskollisuuden, rehellisyyden, sitkeyden ja kunnioituksen" perinteen ja toteuttaa "ulkomaille kuuluvan kiinalainen koulu koulu" -strategian. Hallinnollisten tieteiden, erityisesti kauppaoikeuden sivuliikkeen, vahvan tuen ansiosta koulu pyrkii rakentamaan Kiinan johtavalle johtamiskoululle ja erinomaisten kiinalaisten hallintotapojen kehtoon innovoimalla, sopeutumaan ajankohtaan ja jatkuvasti koulutusjärjestelmän, lomakkeiden ja sisällön parantaminen. Vain tällä tavoin se voi rakentaa johtokoulun maailmankuuluun kiinalaiseen pedagogiseen brändiin kansainvälisessä liike-elämän koulutuskylässä.

58482_2.png

58481_4.png

58483_3.png

Sijainnit

Guangzhou

Osoite
601 Huangpu W Ave, TianHe GongYuan, Tianhe Qu,
Guangzhou, Guangdong, Kiina

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin