Lue virallinen kuvaus

Kaupungissa Wuhan, pääkaupunki Hubein maakunnassa ja merkittävä keskus kuljetus Kiinassa, Keski-Kiinassa Normal University on keskeinen kattava yliopisto suoraan hallinnon Kiinan opetusministeriö. Viehättävä kampus on yli 2000 Mu (330 eekkeriä) lepää Guizi Hill, joka rajoittuu South Lake. Yhtenä yliopistojen luettelossa 211 National Education ensisijaisen hankkeen, Keski-Kiinassa Normal University on erittäin tunnustettu tärkeäksi pohja viljelylle loistava kykyjä maan sekä ylivoimainen koulutuskeskus erinomaisen opettajien korkea-oppimisen laitosten ja korkea kouluissa.

Meidän yliopisto on ensimmäisiä oppilaitosten Kiinassa oikeus tarjota tohtorin ja jatkotutkintojen, arvioida ja antaa otsikot professori, dosentti ja myös tohtorin valvoja, ja on jo luotu täysin ja optimoitu kehittyneitä koulutusjärjestelmää perustutkintoa ja jatko-ohjelmia , mistä tohtorin ja post doc-ohjelmia, ja täysi-aika aikuiskoulutusohjelmissa.

Tutkimuksemme vahvuus on todistamassa jatkuva kasvu vuosi vuodelta. Kansallinen yhteiskuntatieteellistä tutkimusta työn CCNU sijoittuu top 10 kolmena peräkkäisenä vuotena, ja sen yhteiskuntatieteellisen tutkimuksen työtä opetusministeriön sijoittuu top 6 yhtäjaksoisesti neljä vuotta. Sijoitus No.8 neljännen Social Science Keskeiset Scientific Tulos Award, sarja Tutkimuksemme tulokset ovat voittaneet palkintoja, kuten kaksi nyrkki palkinnot Natural Science Award Kiinan opetusministeriön ja kuusi ensimmäistä palkintoa Hubein maakunnan Natural Science Award.

Olemme luoneet läheiset suhteet moniin keskeisten yliopistojen ja tutkimuslaitosten ja ovat suorittaneet koulu-to-koulun vaihtoa ja laajaa akateemista yhteistyötä yli 100 yliopistoa yli 70 maissa, kuten Yhdysvalloissa, Kanadassa, Saksassa, Japanissa, Venäjällä, Ranskassa, New Seelanti, Australia, Etelä-Korea, ja Vietnam. Ulkomaiset asiantuntijat ja opettajat ovat säännöllisesti kutsuttu opettamaan yliopistossa. Viime vuosina opettajat Yliopiston ovat jatkuvasti lähetetty ulkomaille lisätutkimuksia, joista suurin osa on palannut kotiin tulee selkäranka omassa opetuksen ja tutkimuksen alalla hyvä määrä heistä ovat aktiivisia kansainvälisen akateemisen puhujakorokkeelle ja ovat tehneet ihailtavaa maksuja tieteen, teknologian, kulttuurin ja koulutuksen vaihtoa Kiinan ja muiden kansojen ympäri maailmaa.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti
  • Kiinan kieli

Tämä koulu tarjoaa myös:

MBA

Central China Normal University

Tälle päällikölle on virallista ilmoittautumisaikaa 2012. Yliopistoissa on 13 kokopäiväistä opettajaa, joista 11 on tohtorin tutkintoja, jotka muodostavat opetus- ja tutk ... [+]

Graduate koulutusohjelma

Ammatillinen: Liiketalous

Koulujärjestelmä: 2 vuotta

I. Kollegio Johdanto

College-opintokokonaisuus Collegessa on tällä hetkellä 6 osastoa, joista 7 on kauppatieteiden maisterin tutkintoja (taloustiede, kansainvälinen talous ja kauppa, taloushallinto, henkilöstöhallinto, kiinteistöhallinto, Cross-curriculum taloustieteen luokat ja viisi tutkimuskeskusta. Korkeakoulussa on taloustieteiden tohtorintutkinto, maisterin tutkinto teoreettisessa taloustieteessä ja soveltava taloustiede, maisteriohjelma, 19 toisen asteen maisteriohjelmaa sekä MBA, MAE ja MF ammattikorkeakoulututkinto. Sovellettu taloustiede on maakunnallinen keskeinen kurinalaisuus, Hubein Kiinteistötekniikan tutkimuskeskus on maakuntatason avain humanistiset ja yhteiskuntatieteellisen tutkimuksen tukikohdat, ja kiinteistöjen hallinta on maakunnallinen brändin erikoisuus. Tällä hetkellä korkeakoulussa on 83 käytössä olevaa opetushenkilökuntaa ja 71 kokopäiväistä opettajaa. Tohtorintutkinnon suorittaneiden lääkäreiden osuus on yli 80% sairaalan opettajien kokonaismäärästä. Opiskelussa on 18 professoria, 30 apulaisprofessoria, 23 luennoijaa, 47 maisterintoreita, 7 tohtorin tutoria, 2 erityisavustusta valtioneuvostolta ja 3 uutta lahjakkuutta opetusministeriön tukiohjelmista Chutian Scholars Seminar Professori 1 henkilö. Viime vuosina opettajamme edustivat lähes 50 kansallista tieteellistä tutkimusprojektia, mukaan lukien kaksi merkittävää kansallista yhteiskuntatieteellistä projektia, ja julkaistiin yli 10 artikkelia arvovaltaisissa akateemisissa aikakauslehdissä, kuten Kiinan yhteiskuntatieteissä, taloustieteissä ja hallintamaailmassa. , CSSCI paperit lähes 500, voitti maakuntien ja ministeriön tasolla erinomainen yhteiskuntatieteiden saavutus palkinto yli 10, mukaan lukien 3 maakunta-ja ministeritason ensimmäisen palkinnon. Korkeakoulu kiinnittää huomiota avoimeen koulutukseen ja ylläpitää pitkäaikaisia ​​koulujen välisiä vaihtosuhteita yliopistojen, Britannian, Kanadan, Australian, Venäjän, Japanin, Etelä-Korean, Taiwanin, Hongkongin ja muiden maiden (alueiden) yliopistojen kanssa korkeakoulun kansainvälistymisen ja henkilöstön koulutuksen laadun parantamiseksi. Se on saanut 1 ulkomaisen opettajan projektin ja lähes 200 ulkomaalaista opiskelijaa.... [-]

Kiina Wuhan
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
华中师范大学
Osoite
NO.152 Luoyu Road
430079 Wuhan, Hubein, Kiina
Verkkosivusto